Hirdetés

2019. december 7., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28) Tapsi válasza Sárkányvölgy (#20) üzenetére


Tapsi
(őstag)

Te meg azt nem érted, hogy nem sültbolondságról beszélünk, hanem a hazai okádék közlekedési kultúráról. Illetve a KRESZ totális telibeszarásáról, ami gyakorlatilag itt is megnyilvánul. A zebrát úgy közelíted meg autóval, hogy meg tudd adni az elsőbbséget annak, akinek az jár. Ha nem így teszel, akkor megbüntetnek. És nyilván mindenki körül néz, akinek van esze, mielőtt lelép a zebrára. De a jog szerint ha nem néz körül, és elütik zebrán, akkor sem ő a hibás. És ez itt a lényeg.

(#23) Egon

Ember, te magad írod le, hogy a jogszabályok szerint a gyalogos nem volt hibás. Tehát te voltál a hibás. Az pedig a bíróságon indifferens, hogy hibásnak érzed-e magad. Ezt kéne végre megérteni.

(#22) NGA

De te is értsd már meg könyörgöm, hogy nem erről beszélünk, hanem jogszabályi környezetről! Meg arról, hogy pali az elsőbbséget elvitatta. Rosszul tette, tévedett. Mit nem értesz?

(#26) csibe1

Igen, elsőbbsége van; ha megadják neki.

Könyörgöm, ez a legostobább kifejezés a világon. Már logikailag is bukfenc, csak elemezd végig a két tagmondatot. NEM! Elsőbbsége van, pont! Ha nem adják meg neki, akkor a másik szabályt szeg, esetleg bűncselekményt követ el. És ez alól nincs kibúvó.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.