Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
szaszlaci #783 üzenetére
"Tovább nem folytattam, mert nekem annyira kellemetlen ez a digitális hang, szögletes, tüskés az egész meg minden..."
Ez kinek mi. Van aki úgy szereti a zenét ahogy van. Nem digithez képest brutál S/Nel, elkenve, levágva csöves csodák által összevissza torzítva, kiemelve. melegen ahogy az bekelittel, csöves cuccokkal lenni szokott.
Tapasztalatom szerint aki ezt az összevissza torzít nem baj ha egekben az S/N, meleg hangzást szereti az képtelen megkülönböztetni losslesst 320kbs mp3tól. Észre se veszi ha vmi elveszik... de persze ez nem csoda bakelites S/N mellett, csöves összevissza torzít mellett.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live #790 üzenetére
Elég kényelmes pl ez.
[link]Tessék végigcsinálni. Egy 70-80% már jelenthet vmit. Egy 90%+ pedig azt jelenti hallja a difit.
Erre kértem másik topikban hifistákat is. Ők hallják a difit. Csak hát a vakteszt az nemmegy, nemcsinálják. Mert ők tudják. Kognitív diszonancia level 120.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dilikutya #785 üzenetére
Én evvel az egésszel futottam egy kört az elmúlt 1+évben.
Az van, hogy ha ismert zenét hallgatok északa amikor kuss van vaktesztel (egymás után uazt a rész...) Audio-GD NFB + HD600 vagy AH-D7200vel akkor a zenéim ~10% nál észre tudok venni különbséget 320kbs és lossless közt. 90%nál semmit.
Genelec 8350 esetén is max ezt a 10%ot tudom. Ne csak fejes legyen.És ekkor se tudom megmondani melyik a jobb. Egyszerűen csak 70-80%ban eltalálom, hogy az egyik ilyen a másik olyan.
És akivel végigcsináltattam egy vaktesztet jópár nagy hifissel, zenésszel jellemzően még ezt a 10%ot se tudta. Jellemző a 0%.
Innen én tökéletesen egyetértek a szerzővel.
És ne felejtsük itt el, hogy egy Genelec 8350 pro studios cucc nem hifi az a lényege, hogy megmutassa a különbségeket. Az Audio-GD + HD600 / AH-D7200 tény nem sudiós cucc, de azért elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest