- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Hát, nem igazán működik továbbra sem. Töltöttem fél kilenc óta, bár sim nélkül megy, de sim kártyával kb 1 perc után se kép se hang, és be se kapcsol. Aksit telinek jelezte.
Amúgy a sim jó, E51-be beletettem, tökéletesen működik. Lehet mégse az aksi, hanem maga a telefon romlott el. Kár érte.Aksit próbáltam ledekkel, meg egy villany motorral, működnek vele. Sajnos kimérni nem tudom.
-
Sim kártya nélkül bekapcsolt, és azt mutatja hogy üres az akku. Megpróbálom feltölteni. A demot azt simán nyomja, mai szemmel vicces
Veszek bele újat, bírja ez a telefon még pár évig.
-
TTTotya
senior tag
Nekem is volt ilyenem, szerettem. Sztem is megérdemel egy új akksit és esélyt a további életre...
-
looser
addikt
Sony J70-et időnként feltöltöm, nyomodom kicsit. Hasonlóképp érzek a szerzővel, bár én szeretem cserélgetni a telefonokat. Ez és a Nokia 6300 megmarad örökre a nagy kedvencnek :-)
-
Ceree
senior tag
Nekem is volt ilyenem, imadtam. Infran toltam ra a wav csengohangokat, a tobbiek csak lestek, hogy milyen jol szolt. Meg sakkoztam a java alapu jatekokkal, mert sajna nem mindegyik futott rajta. A modding az volt, hogy egy erosebb piros reklamszatyorbol vagtam a billentyuzet ala foliat, es maris pirosan pompazott. Csak az a vodafone live menu ne lett volna...
-
sketchifun
senior tag
Mennyire szerettem volna egy ilyen telefont. A Sagemmel mi lett, mint gyártó?
-
Hát, legolcsóbban 3500 egy új aksi. Lehet rendelek egyet, aztán vagy-vagy. Nem tudok kiigazodni rajta, mi a baja. Kár, hogy az előzőt már kidobtam, legalább le lehetne tesztelni vele.
Jó, nem nagy érték az egész, de bírom ezt a kis telefont.2004-ben vettem, jól bírta.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nekem ilyen volt az első telefonom. Nálam csak pár évet bírt ki, mert az eredeti billentyűzetéről leesett a bekapcsoló gomb, az utángyártottak meg valami nagyon béna gumiból készültek és egyszerűen szétszakadtak a használattól. Emlékszem, hogy ilyenkor levettem róla a burkolatot és anélkül használtam a telefont. Úgy mennyivel vékonyabb volt a telefon és a kijelzője is sokkal élénkebb.
-
Most ment el az orok vadaszmezokre. A pentek 13 pedig ugyan olyan nap, mint az osszes tobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most komolyan, mennyi az esélye, hogy pont péntek 13-án mondja be az unalmast a Sagem my-v55 12-13 év napi aktív...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest