- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz szupermacs #10 üzenetére
Hát, nem igazán működik továbbra sem. Töltöttem fél kilenc óta, bár sim nélkül megy, de sim kártyával kb 1 perc után se kép se hang, és be se kapcsol. Aksit telinek jelezte.
Amúgy a sim jó, E51-be beletettem, tökéletesen működik. Lehet mégse az aksi, hanem maga a telefon romlott el. Kár érte. Aksit próbáltam ledekkel, meg egy villany motorral, működnek vele. Sajnos kimérni nem tudom.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Sim kártya nélkül bekapcsolt, és azt mutatja hogy üres az akku. Megpróbálom feltölteni. A demot azt simán nyomja, mai szemmel vicces Veszek bele újat, bírja ez a telefon még pár évig.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
TTTotya
senior tag
Nekem is volt ilyenem, szerettem. Sztem is megérdemel egy új akksit és esélyt a további életre...
-
looser
addikt
Sony J70-et időnként feltöltöm, nyomodom kicsit. Hasonlóképp érzek a szerzővel, bár én szeretem cserélgetni a telefonokat. Ez és a Nokia 6300 megmarad örökre a nagy kedvencnek :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Ceree
senior tag
Nekem is volt ilyenem, imadtam. Infran toltam ra a wav csengohangokat, a tobbiek csak lestek, hogy milyen jol szolt. Meg sakkoztam a java alapu jatekokkal, mert sajna nem mindegyik futott rajta. A modding az volt, hogy egy erosebb piros reklamszatyorbol vagtam a billentyuzet ala foliat, es maris pirosan pompazott. Csak az a vodafone live menu ne lett volna...
Másolat_eredetije
-
sketchifun
senior tag
Mennyire szerettem volna egy ilyen telefont. A Sagemmel mi lett, mint gyártó?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Hát, legolcsóbban 3500 egy új aksi. Lehet rendelek egyet, aztán vagy-vagy. Nem tudok kiigazodni rajta, mi a baja. Kár, hogy az előzőt már kidobtam, legalább le lehetne tesztelni vele.
Jó, nem nagy érték az egész, de bírom ezt a kis telefont. 2004-ben vettem, jól bírta.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nekem ilyen volt az első telefonom. Nálam csak pár évet bírt ki, mert az eredeti billentyűzetéről leesett a bekapcsoló gomb, az utángyártottak meg valami nagyon béna gumiból készültek és egyszerűen szétszakadtak a használattól. Emlékszem, hogy ilyenkor levettem róla a burkolatot és anélkül használtam a telefont. Úgy mennyivel vékonyabb volt a telefon és a kijelzője is sokkal élénkebb.
-
titán
Most ment el az orok vadaszmezokre. A pentek 13 pedig ugyan olyan nap, mint az osszes tobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest