Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Valakinek van konkrét tesztje, hogy kb. mennyi adatforgalmat generál mondjuk egy 5 perces beszélgetés? Ez azért érdekes, mert 500MB-os mobilnetem van...
-
Szpisti
addikt
Itt azt írja, hogy 240kB/perc és 14MB/óra, bár gyanítom ez csak a letöltés, a feltöltés is ugyanennyi lehet, vagy tévedek? A fentebb említett 2x1,7MB /10perc miatt gondolom így...
-
Szpisti
addikt
Hát igen az iPhone-nál csak annyi, hogy megnyomod a power és home gombot egyszerre, és mentődik a képernyőkép a fényképekhez... Nem tudom, hogy az Android-nál miért nem tettek bele valami hasonlót...
Még nemrégen eléggé bonyolult volt ez Android OS-en, nem tudom, hogy egyszerűsödött-e már azóta: [link][ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz Drenadar #132 üzenetére
Olvastam a hsz-eket, de van saját tapasztalatom, mivel van egy Androidos tabletem, és még nem találtam egy egyszerűen használható screensaver app-ot, de lehet, hogy én nem voltam elég kitartó vagy a gépemmel nem voltak kompatibilisek azok amiket próbáltam...
("Write only" ez tetszett... Még nem hallottam...)
U.I.: Amit linkeltél nagyon szuper, ezt eddig valahogy kihagytam, vagy még a kiadása előtt feladtam a keresését...
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz Something_ #134 üzenetére
Ez érdekes. Én azt hittem az csak a beépített telefont számlálja...
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Viber Desktop hogyan frissül?
Mert még verziószámot se lehet megtudni a programon belül... -
Szpisti
addikt
válasz ViberMedia #969 üzenetére
Thanks!
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
A következő a problémám:
Van egy HTC One mobilom amit tökéletesen fut a Viber, sok ismerősömmel tartom rajta a kapcsolatot.
De... Az asszonyomnak a Nokia Lumia 710-esére is feltelepítettem, de nem tudom felhívni, mert nem jelzi a hogy bejövő Viber hívása van, és az üzenet küldök neki akkor sem jön semmilyen értesítés, még akkor se ha a Viber éppen fut és a képernyőn van! Vagyis kb. fél órával később jelez fent az állapotsoron, hogy volt elmulasztott hívása. Viszont ha arról hív engem, vagy üzenetet küld, azt hibátlanul megkapom...
Mi lehet a gond?
A Nokián lévő Viber verzió: 2.20.0.0
oprendszere: Windows Phone 7.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest