Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Megszokas kerdese, En pl teljesen jol tudom hasznalni a kijelzo alattit a note 10-ben, a kijelzo alatti kavaban levot is teljesen jol tudtam hasznalni, sot, meg a sony fele bekapcsologombba epitettet is imadtam, nekem nagyon jol mukodott, de a hatlapitol agyergorcsot kapok, abszolut nem ergonomikus nekem. Mert miert kene felvennem a telefont az asztalrol/kivenni az autos/biciklis/motoros tartobol, hogy fel tudjam oldani?
-
opr
nagyúr
Hu, ez eleg korrektul hangzik!
Es vegre nincs semmi, ami teljesen kiherelne az egesz koncepciot, mint az elodben (hattertar merete), mert itt az is rendben van. Ha kameraban is hozni fogja legalabb az elod szintjet, akkor ez, igy, ennyiert egy nagyon jo ajanlat.szerk.: Most latom, csak ragaszkodnak a teljesen idiota hatlapi ujjlenyomatolvasohoz, az tovabbra is egy eros negativum, de vegulis hasznalhato, szvsz nem kizaro ok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest