Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
raveinT #4559 üzenetére
Igen, ha ez teljesen rossz szándékú lenne, akkor nem küldtek volna emailt, hanem simán ráküldenek a play keretrendszeren keresztül egy olyan rendszerfrissítést, ami belassítja a telefont oszt' jóccakát.
Na mind1, szerintem így védve vagyunk, ha az automatikus rendszerfrissítést és a google play szolgáltatások frissítését is letiltjuk.....amúgy még mindig 3-4 naponta töltöm a telefont
Viszont észrevettem a lassulást már egy ideje: csomó program frissült újabb és újabb verzióra és egyre lassabban működnek. Pl.:
-Pixel kamera !!!
-Google (maga az alkalmazás)
-Files by Google
-Google Messages
-Google Naptár
-Google Telefon
-Hangfelvevő
-Névjegyek
-Óra !!!
A megoldás nagyon egyszerű volt: eltávolítottam a fenti programok frissítését és a play áruházon belül egyesével le is tiltottam, hogy ne frissülhessenek automatikusan.
Így olyan sebességgel működik a telefon, mintha gyári volna.
Féltem a Pixel kamera frissítéseit leszedni, nehogy romoljon a képminőség, de csodák-csodája, nem romlott és még az a régi verzió maradt meg, amiben már van asztrofotózás.A majd bezsebelendő 50$-ból meg lehet még akksit is cseréltetek majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest