Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
én meg tesztekből tom, h sokkal többre mész a beépített lehetőségekkel és még olvashatóbb betűd is marad. egyébként nem véltlen írtam, h "12<" (gyk: 12>10,5). 12-es betűméret az, ahol már látszanak a lyukak, de még rendesen olvasható.
arról nem is beszélve, h ez 1 db betűtípus. akkor lenne némi esélye az egésznek, ha minden elterjedt betűtípusnak meglenne a lyukas változata. de ennél már jóval értelmesebb megoldás a nyomtató driverében alkotni betűtípustól függetlenül.
-
FTeR
addikt
hmm, az új cast-ből kiindulva (most, h végignéztem...), lehet mégis kipróbálom. hasznosnak tűnik, h kattintásra eltűnteti az ikonokat.
mondjuk w7 alatt a quick lunch új értelmet nyert, minden gyakran és kevésbé gyakran használt app ikonja elfér és még bőven marad így is hely. -
FTeR
addikt
az internetes vidi nagyon jó. a fances ötletes progi (engem nem érint, nincsenek is ikonok az asztalomon...), de maga a screencast katasztrófális. az echofont meg egy baromság, a nyomtatók beépített opciói sokkal hatékonyabbak és még olvashatóak is maradnak a betűk (a nagyobb 12< méretekről nem is beszélve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Conan Exiles
- E-book olvasók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest