Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
én meg tesztekből tom, h sokkal többre mész a beépített lehetőségekkel és még olvashatóbb betűd is marad. egyébként nem véltlen írtam, h "12<" (gyk: 12>10,5). 12-es betűméret az, ahol már látszanak a lyukak, de még rendesen olvasható.
arról nem is beszélve, h ez 1 db betűtípus. akkor lenne némi esélye az egésznek, ha minden elterjedt betűtípusnak meglenne a lyukas változata. de ennél már jóval értelmesebb megoldás a nyomtató driverében alkotni betűtípustól függetlenül.
-
FTeR
addikt
hmm, az új cast-ből kiindulva (most, h végignéztem...), lehet mégis kipróbálom. hasznosnak tűnik, h kattintásra eltűnteti az ikonokat.
mondjuk w7 alatt a quick lunch új értelmet nyert, minden gyakran és kevésbé gyakran használt app ikonja elfér és még bőven marad így is hely. -
FTeR
addikt
az internetes vidi nagyon jó. a fances ötletes progi (engem nem érint, nincsenek is ikonok az asztalomon...), de maga a screencast katasztrófális. az echofont meg egy baromság, a nyomtatók beépített opciói sokkal hatékonyabbak és még olvashatóak is maradnak a betűk (a nagyobb 12< méretekről nem is beszélve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest