Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #177 üzenetére
"Ember, rajtad kivül mindenkinek egyértelmű,hogy nem a home könyvtárral van a gond."
Hanem mivel? Egy user hasznalja a /home-ot meg esetleg a /tmp-t. Ennyi.
Ha neked ez nem atlathato, a windowsos anarchia meg igen, akkor nem a file-rendszerben van a hiba."Az aki PS-t használna már nem lehet átlag ember?"
A Photoshop valamiert mindig az ultimate erv szokott lenni a Windows mellett, de nekem vanegy olyan erzesem, hogy nem, az atlaguserek egyaltalan nem hasznalnak PS-t, vagy ha megis, akkor is sokkal jobban jarnanak valami massal.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
#41133696 #177 üzenetére
A Photoshop egy félmillió forintos program, átlagember nem tudja megvenni, hacsak nem termel vele pénzt. ( Programot meg ne lopj, azok az idők már nem menők ). Ha muszáj megvennie, akkor munkáról beszélünk, amire célgép kell, és ott tizedleges szempont az oprendszer, mert egy adott, másik elemhez ( program, vas, stb ) kell igazítani.
Amit én leírtam, arról szól, hogy ha valamiért neked nagyon kell Office, Photoshop, stb. olyan program, amit soha nem írtak meg linuxra és valamiért pont arra van szükség ( pl. 10 évvel ezelőtti file-okat megnyitni ), akkor még az sem lehetetlen linux alatt.
Az egész téma arról szól, hogy egy áltagember számára filmezni, böngészni, levelezni, chatelni, stb. a linux messze sokkal jobb, már csak security szempontból is.
( Mielőtt kioktatsz, hogy nem is: https://www.gov.uk/government/collections/end-user-devices-security-guidance )És egyáltalán nem ártana a "csak klikkelgetni kell" hozzáállás helyett a "talán értem is, mi történik" irányban mozdulni, így 2014-ben. ( Olvastam erről egy zseniális írást pár hónapja, nem találom sehol
Ha meglelem, belinkelem )
-
törölt tag
válasz
#41133696 #177 üzenetére
De most ne egy alapvetően nem Linuxra írt program Linuxra küszködését hozd fel ellenpéldának! Inkább olyat, ami minden rendszerre egyformán könnyen telepíthető csomagban van. Úgy fair.
Amúgy ha tüzetesen megnézed, pont, hogy a Windows registry hozzáidomítása a Linux környezethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest