Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Csak nálunk már a paprika TV nézése(!!!) is luxus, nincs benne az alsó két csomagban sem. - tehát nem látjuk, nem fizettünk elő rá.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Tim82
félisten
Mindjárt kiderül, hogy az adott bankhoz Vakegérkének köze nincs, nem vett fel tőlük hitelt, nincsen ott folyószámlája, bankbetétje, befektetése, de ettől még az "ő pénzecskéje".
Én kérek elnézést, leülök magamtól is, csak nem hagyhattam ki.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest