- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
És legtöbbször az ingyen szoftver rajta a gagyi nem a hardver.
-
Graphics
Jómunkásember
Csak jelenleg a gagyi is bőven használható

-
kerteszgabi
csendes tag
Nagyon sok gagyi olcsó tablet van manapság a piacon.
-
brekes
tag
Ez a macskás kép átfutott ps.-en ÉN szerintem, de kitudja. Lehet már gondolnak a szűk pénztárcásokra is. De az fix ha tényleg ennyi lesz, és okos is lesz akkor tarolni fog a piacokon.
-
assemble
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
assemble
addikt
Eleg komoly osszegekben mernek fogadni, hogy ez a cucc nem egy Nexus lesz. Semmi erv nem szol amellett hogy ez egy Nexus lenne, ellenben ellene tobb is, ahogy leirtam a topic elejen is. Egyreszt. Masreszt egy kijelzomeretu Nexus-bol mindig is csak egy volt egyszerre a piacon, es ez aligha fog valtozni. Ha pedig az N7-et valami le fogja cserelni (ami egy fel ev mulva lenne eloszor esedekes), az nem egy negyedolyan tudasu cucc lenne, mint ez

-
mobal
nagyúr
Éppen Nexusról olvasom a Nexus hírt. Ez a SoC számomra érdekes, mert ugye az idáig készült referencia termékek nem a gyenge - viszonylag no name hardverekkel voltak szerelve.
mobal,
-
Graphics
Jómunkásember
-
assemble
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
assemble
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
assemble
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
McDog
aktív tag
Jó lenne, ha lenne, de gondolom az karácsony előtt kiderült volna
(Végül is mi is volt a bizonyíték?) -
zseko
veterán
annak örülök, hogy jönnek ki újnál újabb tabletek, olcsósítva a piacot. De ezt nem nekem találták ki, számomra a 7" használhatatlan, pdf-et olvasni nem lehet csak belenagyítva. A 10"-es meg kényelmetenül nagy a hurcolászáshoz, egyébként nagyon jól használható. Egy köztes méretet kellett volna vennem, 8"-et de ez csak így utólag derült ki

-
somogyib
őstag
Feltesz 3 fényképet és ez bizonyíték? Jajj
Szerintem Starbucks reklám
-
Graphics
Jómunkásember
-
ftc
nagyúr
-
margithid
veterán
Bőven elég lenne egy ilyen vas. Nexus s-re is felment a jelly bean is, pedig elég gyenge az már és teljesenen korrekt sebességgel teszi a dolgát.
Ha itthon 100 euró körül jönne, azonnal lecsapnék rá.
IPS-ről én lemondanék ,ennyibe az nem fog beleférni, de ne elygen iagazm.
Aksira lennék még kiváncsi, mivel ez azért egy mobilabb cucc mint a 10"-os tabletek amiket inkább otthoni használatra találtak ki. (szvsz)
Reméelm kialakul egy jó kis árverseny gyártók között, jővőre jönnek a win8as tabletek, én azoktól is sokat várok.
Remélem minden igényt ki fognak szolgálni és lesz gps, nfc, kamera nélküli tablet is, win8 proval 10"-os méretben, megfizethető áron, amd apuval
-
Graphics
Jómunkásember
Ha lett volna esze a guglinak, akkor karácsony előtt 2-3 héttel már kidobta volna...
Habár szerintem a Nexus 4 / 7 / 10 jelentős eladásokat produkált karácsonyra

-
kovsol
titán
egy olcsó nexus mobilnak örülnék én

-
aAron_
őstag
"Egy microSD kártyaolvasó meglétéről is keringenek szóbeszédek"
Legyen így! csak tudnám hogy a csúcsmodellekbe miért nem tesznek

-
MornKapitány
tag
Végül is legkönnyebben a konkurenciát kedvező árstratégiával és minőséggel lehet lenyomni. Még ha nem is ez lesz az évtized legnyereségesebb üzlete, hosszú távon jól jöhetnek ki belőle. Még ha ez nem is apple vetélytársa lesz közvetlen, de komolya szeletet vághat az olcsó szegmensben. Érdeklődve várom.
-
Petyás
tag
Ide nekem az oroszlánt is!
-
Prof
addikt
Ezaz, jöjjenek csak 3 havonta a jobbnál jobb kis tabletek minél olcsóbban

Akinek meg sok kidobni való pénze van vegyen csak 80-100k-ért, ami 3-6 hónap múlva felét se éri. -
uki
aktív tag
A nagy kérdés az, hogy 99$-ba milyen kijelző fér, mert a legnagyobb árú tétel biztosan az lesz. Egy rendesen optimalizált JB-nek 1 giga RAM-mal el kellene futnia azon a vason amit jósolnak. Természetesen a hardverigényesebb játékokról le kell mondani és kérdés hogy ez a "vas" mennyire lesz elég majd a későbbiekben érkező android verzióknak. És pont ez ami miatt sztem sem Nexus lesz a cucc, hanem simán egy olcsó ASUS tablet, amire legfeljebb nem jön(nek) ki az újabb fő verzió(k).
Kínai weboldalakat böngészve és tudva hogy ez a 99$ nettó ár, még akár egy IPS-es dual-core-os cucc is beférhet ebbe az árba, persze más kérdés hogy sem az ASUS sem a Google nem engedhet magának olyan szintű minőségellenőrzést mint a kínai tucatgyártók.
-
con_di_B
tag
Nem GLBenchmarks, hanem GLBenchmark.
-
ftc
nagyúr
Oh ha lenen máris vennék 1-et...
-
tomatos
aktív tag
Én pont az ellenkezőjét csinálnám mint ahogy írtad. Tuti a google-val karöltve adnék ki olcsó tabletet agyonvágva az almás céget és az amazont, meg hát miért ne férne bele 99 dollárba egy 2 magos 1 giga RAMos 7"-os tablet, kínába tonna számra gyártják és még CM mod is készül ami persze 10.1
Valószínű hogy nem Tegra chipes lesz mert az 99ért elég durva lenne.Na mindegy majd kiderül a CES-en

-
balco
aktív tag
-
assemble
addikt
Tovabbra is 90%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a cucc NEM egy Nexus lesz.
Es tudtommal semmilyen bizonyitek nincs amellett hogy az lenne, nem hogy egy "ujabb" lenne.
Ellenben ellene tobb bizonyitek is szol:
Ha Nexus lenne, biztosan 4.2 futna rajta mar most. Tovabbra ha Nexus lenne, a microSD is ki lenne zarva. Tovabba ennyire also kategorias Nexus-t valoszutlen hogy gyartananak. Sztem egy sima olcso Asus tablet lesz, de semmi koze nem lesz Nexus vonalhoz. -
mepet
addikt
-
.mf
veterán
Biztos, hogy az a cicusos kép is avval készült? Túl jól sikerültnek tűnik egy mobilos szenzorhoz képest, főleg egy ilyen kategóriájúhoz. Az exif adatokat is lehet manipulálni...
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez az ár már majdnem engem is elgondolkodtatot egy tabletről (bár itt európa szívében gondolom drágább lesz, mint 99$).
-
atike
nagyúr
Érdekes lenne (lesz).

Ha nem lesz túlságosan lebutítva, és ténylegesen olcsó is lesz akkor tarolhatja a piacot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Filmgyűjtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest