Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiki2
csendes tag
válasz
blackmajesty #5 üzenetére
Igen, a wp8-ban lesz natív támogatás, gyakorlatilag egy teljesen új operációs rendszerről beszélünk (mégha az MS szeretné is ezt a tényt eltitkolni).
Meglátjuk, hogy mekkora siker lesz, mert ha ez is réteg oprendszer lesz, akkor az nekem (mint fejlesztő) nem túl jó: Bada-s telefonból több van kint, mint wp7-esből, ez kissé elgondolkodtató. -
blackmajesty
aktív tag
Köszi a választ, egyelőre akkor tolom androidon a hexxagont. Amúgy lehet hülyeséget beszélek, de a wp8-ban már lesz natív támogatás, nem? Nem értek hozzá, de mintha vmi ilyesmit olvastam volna, és igazából arra szeretnék majd cserélni, szóval a wp7-es port nem is sokáig hiányozna. Ha nem, akkor mindegy. És nagyon köszi a játékokat, sok sok kellemes, és néha idegtépő pillanatot szereznek, főleg a hexxagon.
-
Csiki2
csendes tag
válasz
blackmajesty #3 üzenetére
A wp7 portot a párom csinálta; Hexxagon és Reversi nem nagyon lesz rá, mivel a mesterséges intelligencia C++-ban van, hogy emberi időben végezzen, a wp7 viszont nem rendelkezik natív támogatással.
Ez van, sorry.
A gyümis játékok tapasztalataink szerint a nőknek jönnek be, szóval, ha leakartok mondani a telefonotokról, akkor tegyétek fel az egyiket, és mutassátok meg a barátnőtöknek. -
blackmajesty
aktív tag
Szeretem a Fruits&Fun-t, úh feltétlenül kipróbálom wp7-en is. Igaz, csak a free verziót, mert nincs olyan kártyám, amit elfogadna a marketplace sajna.
És nagyon örülnék a hexxagonnak is, ha esetleg a jövőben elérhető lenne wp alatt. Az még nagyobb kedvenc játék. -
janos1988
addikt
Imádjuk az igényes és kevés erőforrást igénylő játékokat. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- ASUS routerek
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Futás, futópályák
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest