Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sysys

csendes tag

válasz Dilikutya #38 üzenetére

Nem tudom nézz utána, elég sokáig volt korlátozva, főleg az UPC-nél. Szerintem több ideig volt korlátozva, mint amennyi ide nincs. Az, hogy nincs Digi a területeden az másik kérdés. Én nem Bp.-n lakom 3 éve és most is van Digi 500 megbites ami 520-at is átenged. Persze nem használom ki a felét sem, de 3-4000 forintért nekem belefér és akárhogy csűrjük-csavarjuk a témát, nincs és nem is volt jobb internet szolgáltató amióta jelen van.
    3 teljesen különböző helyen laktam és mindenhol teljesen elégedett voltam. (BP 6.ker, Bp 15.ker és Kerepes)

Jó megint a netről beszélek és a topic TV csatornákról szól. De azt sem értem, hogy azzal mi a gond. Több, mint 20 HD csatorna van.

• bambano

titán

a upc korlátlan csomagjai soha nem voltak korlátlanok és ma sem azok. konkrét infóm is van, nem csak az ászf-üket szoktam olvasni.

• FollowTheORI

nagyúr

UPC-nél volt sokévvel ezelőtt egy forgalmi korlát, ami utána figyelmeztetést kaptál (300 giga volt azt hiszem).
    De valójában a szankciókat sosem alkalmazták... utána meg már nem is figyelmeztettek azt hiszem az utóbbi években.

(#37) bambano

Jah értem... hát ez elég first world problem még magyar szinten is, párszáz forint... az már sokkal gázabb hogy más szolgáltatóknál meg 2x ennyit fizetsz lassabb netért... azt hittem erről beszélsz, mert azon meglepődtem volna. :)
    Digi a legolcsóbb a piacon... házon belül meg hát ez van... más szolgáltatóknál ennél sokkal durvább ezis, mikor lejár a csomagod, vagy más változás van, szépen feltolnak listaárra pl, ami +50% vagy még több árban, aztán fizess vagy menj be hűséget kötni megint persze csak nagyobb csomagra, vagy nem is tudsz, ha legmagasabb csomagban vagy... Diginél legalább nincs akkora különbség a hűség nélküli listaár meg a hűséges között sem.
    Én nem is kötöttem hűséget náluk... felesleges, ígyis olcsóbbak mint bármi más, és ha nem tetszik valami mégsem, akkor azonnal lemondhatom következmények nélkül legalább.

Arról nem is beszélve, hogy a digivel versenyképes árat eleve nem tud másik szolgáltató, + a legjobb áraikat (ami még elfogadható) csak úgy adják ha tök fölösleges más szolgáltatásokkal együtt fizetsz elő és vállalsz hűséget, ami szvsz felháborító árukapcsolás... hatóság/jogalkotó lennék, már rég szétcsaptam volna közöttük azis biztos.

Új hozzászólás Aktív témák