Új hozzászólás Aktív témák

• Balzak83

senior tag

Nem értitek. Nagyon szeretem a Xiaomi telefonokat, a Miui-t meg egyenesen imádtam 5-8 ig mindegyiket.(Lg g4-en is miui 8 ikonkészletet használok)

De vannak olyan dolgok amik napi használat során nem türnek kompromisszumot.Ilyen a proxy szenzor is. Szerintem ezzel egyet lehet érteni.

Vannak azok a dolgok, amiket lehet javitani, mert erre van a közösség. De amikor kiadnak egy heti frissitést ugy, hogy a zenelejátszó már nem csak a-z-ig mappáz, hanem z-a -ig az nem fejlesztés. Közben meg alap dolgok nem mennek, appok beragadnak, melegszik a teló, mert bug-os a kódsor. Ok, majd kijavitják. Egyszer. De ennek ki se kéne jönnie, erre vannak a stabil buildek.

Rn3pro topikot olvassátok vissza kb augusztusig, megy a panaszkodás, hogy 3 gigából a rendszer szabadon tart 1.6et, 1.2 alatt meg kukázza az appokat. Ez nem optimális memória kezelés szvsz. Ki lehetett javítani, kicsit turkálni kell hozzá xda-n.

Fényképező gyenge képeket készített a video meg egyenesen katasztrófa volt, a fókuszt még normál fényviszoknál sem találta meg. Ha dátumot akartál a képre rakni az app FCvel kihajított. Megoldás, tegyél fel kamera 2-t azzal jók a képek. Gyárival miért nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés