Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Elbeszéltek egymás mellett. A driver és a firmware két különböző dolog.
A driver az oprendszer oldaláról hajtja a kártyát és a pc-n fut, a firmwaret meg beletöltik a kártya jelfeldolgozó procijába és azon fut.
Csúnya lenne, ha a firmware nem lenne szabadon felhasználható a kártyával, mert anélkül nem működik a cucc. Az meg, hogy a driver nem open source, csak annyit jelent, hogy a gyártó nem akar másoknak tippeket adni a driver íráshoz.
-
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #24 üzenetére
Az a te gondod, ha vidéki vagy
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #18 üzenetére
Az nforce4-et vissza lehet kapcsolni ide emulációra a biosban? az esetleg segíthet...
-
bambano
titán
Engem az érdekelne, van egy kimagaslóan jó csomagmenedzsment a debianban, miért pont ezt kellett elcseszni? Disztribúció upgrade helyett barna alapszinű téma: a bomba üzlet... Mi is a kiadás kódneve? vista?
-
bambano
titán
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
acpi kikapcsolás segíthet, főleg, ha nagyon új az alaplap és/vagy a chipset.
#1: esetleg friss madwifi drivert érdemes feltenni. Ami a 27-es kernelben van, az nekem se megy az újabb atheros kártyákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest