Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Ez egy nagyon jó cikk. Le a kalappal! Remélem mindenki aki eddig nem tudta, tanul a dologból!

-
John Fowler
tag
OMG WTF LOL
http://gizmodo.com/photogallery/microserveces08
[Ezen] a képen csak egy hiba van: "Offices" helyett "Office"-t akart írni a kedves nemkltező szerző

-
opera11
tag
Nagyon alapos és jó cikk, gratulálok

Az IE 8-al talán változik valami+esetleg az Operás per miatt is gatyába kell rázniuk azt a xszart...
-
Az, hogy mi komoly konkurencia, az relatív.
Nem feltétlenül lesz valami népszerű, mert jobb...
A JavaFx előnye, hogy rohadt gyors, már lehet látni demókat is, és már láttam rajzfilmet is javafx-el. Ami a flash alatt beszaggat teljes képernyőn, az még javafx alatt 80-100 fps-el szaladgál. Nagyon durva a grafikai megjelenítésbeli különbség. Nem beszélve a Java3D-ről. A flessre írt 3D-s motorok aranyosak, de röhelyes a sebességük. A JavaFX előnye talán ezen a téren a leginkább szembetűnő.
Én még ráérek kb. egy évig a saját weboldalam elkészítésével, de valószínűleg a JavaFx mellett fogok dönteni a rengeteg grafikai elem miatt. Hacsak a 10-es Flash player, és a Flash CS4 nem újít hatamasat sebesség terén (erre nem látok sok esélyt, de kituggya)... -
Alukard
senior tag
Én meg azt nem tartom korrkektnek, ha azt a bizonyos géprejzot nem autocadben küldenek, kivéve ha nyomtatásról van szó (akkor nagyjábol mind1), de amíg nem addíg azonnal küldöm vissza, hogy ezzel mi a fenét kezdejk?!
FTeR
Akkor lehet 1 kicsit jobban beleásom magam az SL-be
A végén még kiderül, hogy egész használható lesz... Végre az MS alkot is vmit ami használható... de a .net -es részével nem vagyok teljesen kibékülve, nah mind1, majdmeglássuk mi sül ki belőle
Hátha írok majd 1 travian felületet PDA-ra vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest