Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hodor_
tag
válasz Kormoskutya #64 üzenetére
Én most hirtelen csak az utolsóra tudok válaszolni, és az is csak halovány emlékek, miszerint semmi sms-t nem kaptam, csak egyik napról a másikra nyitották..
de amúgy a teló fórumán lehet gyorsabban reagálnak a kollégák, én ritkán jövök fel és nem is számítók pro felhasználónak -
_Hodor_
tag
válasz Kormoskutya #62 üzenetére
Szia!
Itt van:
http://miuif.celogeek.com/
Tibcsi linkjében az akkor aktuális 6.20 vmi van, amit már levettek.(de ha a link végéről letörlöd a számot vagyis vissza fejted az itt általam linkelt hosszúságra a hivatkozást akkor meg találhatóak a romok )
Érdemes tudni, valamelyik fórumon már írták, hogy egy ideig a miénkre nem fog jönni, így nem a legfrissebb dátumokban kell keresni.
Továbbá érdemes a fórumon megnézni, hogy akik feltették a legfrissebbeket milyen véleményen vannak róla, én pl fél éveset használok, elégedettenÜdv
[ Szerkesztve ]
-
_Hodor_
tag
Közben erre a részre találtam megoldást, egy helen írták h az eszközkezelőben kell az adb illesztőszoftvert manuálisan hozzáadni, így már sikerült felraknom a terp-t de lehet csak jobban megszivattam magam
Mert hiába másoltam fel előre a romot, smemit nem lát ha az install ra megyek twrp-ben, a kb 23 gb helyett látt 0-át, tehát semmilyen mappát nem lát... és egyelőre semmit nem tudok a telóval kezdeni.. lehet sikerült téglásítanom.
Ha lesz majd ötletetek mivel menthetném meg azt nagyon megköszönném -
_Hodor_
tag
Sziasztok!
Lenne esetleg tippetek h mit rontottam el?
a TWRP telepítésnél akadtam el a korábbi lépések, bl nyitás adb driverek telepítése, usb debbugging megvan.
Mellékeltem egy képet, ami mutatja hogy mi a különbség Tibcsi screen shootja és a helyzetem között. Mintha valamiért nem ismerné fel a készüléket, de nem jöttem rá mit csinálhattam rosszul.
Köszönöm előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest