Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Nem tudom, ez a kis cég olyan családias. Nem személytelen. Ugyan az ügyfélszolis veszi fel a hívásomat és a szerelők sem váltogatják egymást. A szerelő elmondása szerint a csomagok közötti váltás sem bonyolult, egyszerűen a központban átállítják és a tört hónapban már azt fizetem, ha meg vissza akarok lépni kisebbre, akkor meg azt állítják be és azt fizetem. Nincs olyan, hogy nem léphetek csomaggal visszafelé és olyan sincs, hogy kötbér (mint mondtam)... Szóval ezek azért pozitívumok szerintem.

A másik cég, intellihome... Szóval az rádiós net. Valahogy tartok tőle. A templomunk tornyában van az antenna, arra kell rálásson a sajátomnak... A falu olyan részén lakok, ami a lehető legtávolabb esik ettől sajnos. Így azt valahogy inkább nem szerettem volna. Meg igazából árban is magasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest