Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pikkolo^^
addikt
Nem baj, a State of Decay építgetős zombiölős lesz ami hiánypótló.
-
feka007
veterán
Spoiler!
Jézus isten, most komolyan ez volt a vége, hogy beszállok Merle-el a Hummerbe, elmondja, hogy "ájem dö ónli men jú ken evör káunt ón", aztán roló le ennyi volt, kapjam be? Titokban reménykedtem, hogy a végén megérkeznek a táborba, ahol a sorozat első évada kezdődött, mekkora feeling lett volna.. Egyedül sokkal jobbat kitaláltam volna ennél a kalap sz.r undorító bőrlehúzásnál. Egyetlen pozitívuma, hogy legalább rövid volt és nem rabolta tovább az időmet (mert már csak azért is kijátszottam volna, hogy hátha hozzáad vmit a filmhez történetileg). Activision sz.rjál sünt

-
feka007
veterán
Hát igen, olyan 2004-2005-ös szint ez a játék minden tekintetben. Ha 100 Ft-ért adnák, akkor se adnék érte pénzt, inkább odaadnám egy alkoholista csövinek a Nyugati aluljáróba, hogy igya el
-
.LnB
titán
Teszt! Sose röhögtem még ennyire jókat egy videóteszten!

-
ch003067
addikt
válasz
Bartoromeo
üzenetére
Videók alapján (...) nagyon jónak tűnik. Grafikával nem tudom mi a bajod, szerintem nem rossz

Kicsit Land Of The Dead ( 2005 ) beütése van, ami csak jót jelent.
Ha megjelent PC-re, és lesz benne esetleg 2 személyes coop, akkor lehet,hogy megveszem.
-
Bartoromeo
csendes tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Még jó hogy nem vetem meg,, ezért kiadtam volna pénzt főbe is lövöm magam! Egyébként meg a vélemény nyílvánítás nincs arányban azzal hogy ki vette meg vagy sem.. És csak csatlakoztam az előttem szólókhoz akik ugyan ezen a véleményen voltak mint én, ne engem nézz ki magadnak a szőrözéseddel. Nagy Walking Dead sorozat rajongó vagyok de ez a játék megcsúfolja a fílmet...
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Bartoromeo
üzenetére
Ha megvetted - amit kétlek - akkor lehet így fikázni, ha nem akkor psszt.
-
Bartoromeo
csendes tag
Ez egy ótvar fos... ezt kimerték adni??? egy gatya a grafika mit 2005 körül produkáltak a játékok de úgy megrángatja azt a konfigot amin a Crisys 3 futott fullon mint a rongyot!!
tudtam vele kb 1 órát játszani, de nem is folytatom tovább!
Ahoz képest hogy március 22 re igérték konzolokra és később pc re mégis PC re jelent meg elsőnek.. -
Ateszzero
őstag
Lesz pc verzio. Viragboltit mar lehet tolteni. Nekem meg ingyen se kell.
-
minimumgame
tag
Ez gyenge, a sorozat hírneve ide nem elég
[video] -
F e Z o
veterán
Elég ratyi a grafika. Remélem a játékmenet kárpótol majd.
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nekem a kalandjáték nem jött be, a stílusa miatt. Nem sokat játszottam vele. De nagyon dícsérik. Kapott év játéka díjat is.. Csak fura az a játékmenet számomra.
-
JackFeryll
őstag
A kalandjatek is gagyi volt, ez is az lesz. Ha nem lenne ekkora rajongotabora a twd-nek akkor iszonyat nagy bukas lenne, de igy a szart is el lehet adni. Mondom ezt twd fankent.
-
.LnB
titán
Annyi ígéretesnek tűnő címet lőttek már le készítésük alatt, mert nem ütötték meg a mércét. Ez hogy jelenhet meg ebben a formában? Tényleg elég csak Walking Dead név, hogy ki merjék adni? Elszomorító.
-
danih
veterán
Oh, megjelent egy új Resident Evil Wii-re?
-
Valentino K.
senior tag
Ez a játék kibaszott nagy siker LEHETNE!
Ilyen grafikával és buta AI-jal nem lesz valami nagy durranás.
Pont nem vagyok az az ember, aki a Crysis 3 szintű grafikára élvez, de azért ez a látványvilág 2013-ban nagyon gagyin fest.Ha sikerülne egy Fallout 3 szintű világot összehozni, millió quest-tel, alakítható storyval, korrekt grafikával s nem mellesleg apró részletekig kidolgozott sérülésmodellel (zombizúzdánál azért nem árt) akkor akár az év játéka lehetne!
Kár érte!
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak a kezdetektől fogva. -
Sanchez638
addikt
Ismét egy pénz játék? Pedig a sorozat nagyon faxa

-
ch003067
addikt
Nem lesz PC-re ???? Mi az úr istenért nem ?

__________________________________________Remélem a grafika nem lesz ilyen viccesen szar.
Más : Jó lenne, ha lenne benne olyan kizsebelős módszer mint a Stalkerban & Fallout-ban. + remélem, hogy lehet benne majd rugni is, mint a Postal 2-ben, mert azt díjazná szerintem mindenki

-
feka007
veterán
Minden 2. álló kocsi ugyanúgy néz ki még színre is. Desz.r.
De a történet az jó, ha hozzáad a sorozathoz akkor megéri kinyomni -
válasz
Peterson_
üzenetére
Ezen igazán nem kell meglepődni. Ott a mánáger, 'oszt agyal (mint a legtöbb híresfilmes adoptációnál, lásd lost): van egy húzó név, kell egy ócó cég, valamit összerak, megveszik a név miatt. Mint a filmeknél: ócó, majd megtoljuk FX-ekkel, meg beleírjuk a brúszviliszt.
Azért nem hagyom magam letörni: a hangulata biztos jó lesz, meg hátha ez csak a GBA verzió...
-
Peterson_
addikt
Nos, ez most sem lett bizalomgerjesztőbb...kb mintha vissza mentünk volna jó 10 évet az időben

-
JoceeHunt
őstag
Ebben a zombis ötletben azért lehetne még fantázia...
Egy frankó multis rész szerintem igencsak jó lenne. Akár csapatként együtt működni, akár különböző egyéni vagy kisebb csoportos feladatokkal. Öreg fejemmel becsatlakoznék a fiatalok közé akiket elindítottam anno a lanpartyk útján ha lenne élménydús multi játék, de ez már marha ritka... -
lostprophet
aktív tag
Ennek a Deathevilnek olyan a hangja, mint Maksa Zoltánnak

-
zola0306
tag
válasz
danikollar
üzenetére
Vágom hogy nem írtad.
De ha akarnánk sem lehetne mert ez zombi apokalipszis az meg annyira nem... -
zola0306
tag
válasz
danikollar
üzenetére
A HomeLand szerintem klasszisokkal jobb.
Színészi teljesítményben is.
+ nem igen lehet összehasonlítani őket. -
Ninja Chick.
tag
válasz
danikollar
üzenetére
Azt nem mondanám, hogy "remek színészi játékokkal". Más környezetben a színészek 90%-a egy Asylum stúdió szintű emberek lennének, illetve nekem egyre gagyibbnak tűnnek az effektek is, pedig az első évadban (utolsó robbanást nem számítva) sokkal de sokkal szebbek és igényesebbek voltak. De ebben Darabont vállalt gondolom nagy szerepet, hogy nem engedett ki "szart" a keze közül, csak érthető okokból lelépett.
-
danikollar
őstag
Én folyamatosan nézem a sorozatot, szerintem kiváló sorozat. Kiválóan bemutatja az emberek túlélésért vívott harcát. Kidolgozott drámai oldallal rendelkezik a sorozat, remek színészi játékokkal. Nagy kedvenc még a Homeland, perszer kizárólag angolul.
-
Mobiljátéknak talán jó lenne.
-
Prof01
veterán
Itt a megjelenés lassan, de eddig alig jöttek infók és videók róla, ami mondjuk nem is csoda a kiszivárgott szörnyű gameplay videót elnézve.

Én se számítok nagy sikerre... -
Ninja Chick.
tag
Na majd az Activision ezt is letolja a gödörbe mint már tette pár dologgal.
A grafika meg übereli a call of dutyk grafikai szintjét úgy 2005 óta
-
törölt tag
Colonial Marines-nél se a grafika volt a fő gond szóval nem nagyon értem itt a problémákat

-
2004-es grafika
sőt... -
zola0306
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A kalandváltozat kiplatinázva.
Nem is arra értettem.Az tényleg hangulatos kis játék volt.És szebb volt mint ez az ótvarság.
De ez?Grafika nulla,téma nulla,stb.... -
keIdor
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem rád gondoltam, zola-ra...
-
keIdor
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sorozatnak is van, csak akinek nem jön be a téma nem tudom minek erőltetni.
Én se nézek kórházas sorozatot, és trollkodni sem megyek a topikjába. -
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Igen, az új (S3 E12) részben ugye a csapdák... a farmnál mikor mondtam, hogy körbe áshatták volna egy markolóval, akkor mindenki lehülyézett... a csávó meg jól elvan pár egyszerű csapdával.
Azt sem értem miért nem keresnek egy rohadt bevásárlóközpontot... mindent csak nem fosztottak ki.
-
gyuribácsi88
addikt
Atyaúristen

Mi ez az ótvar grafika 2013-ban? Jézus isten ...

Ez a játék egy raklap fos, szégyellhetnék magukat hogy egy ilyet ki mernek (majd) adni.
A sorozat meg szerintem egész jó, főleg hogy most már leginkább nem a zombik körül forognak a történések.
-
keIdor
titán
Sorozat nálam nagy kedvenc, kár, hogy ez a játék már nem tűnik valami jónak...
-
Angelo69
senior tag
Rosszul tudom, hogy pc-re nem adják ki?
-
törölt tag
Azért van egy hangulata ami lehet, hogy elnyomja majd a grafikai lemaradást

-
mephi666
nagyúr
én az első évad vége felé már teljesen ráuntam: a csomó üresjárat, balf@szkodás, logikátlanság teljesen elvette a kedvem... (pedig nagyon jól indult) azt mondják, hogy utána beindult megint később, de addigra találtam már más néznivalót és nincs kedvem újra előszedni, aztán végigszenvedni a gyengébb részeket
-
mephi666
nagyúr
volt többek közt 2 left4dead, dead rising, dead island-ből is lassan itt a folytatás, szerintem elég jól kielégítették a közönség igényeit, erre ebből is kell fps
sőt akkor már lehetne akár a warm bodies-ból is... mindegy, ők tudják: max belebuknak (ja és első ránézésre amiket felsoroltam sokkal komolyabbnak tűnnek és egyik sem tegnap jelent meg) -
Azért csak jó lesz ez...

...ha nem rágnak meg
-
zola0306
tag
Hihetetlen ez az Activision....
Ismét egy rakat szart próbálnak letuszkolni a torkunkon,és ráadásul megint olyan témát amit az emberek 99%-a úgy szeret mintha valami mennyei manna volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Gitáros topic
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)