- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Van még egyéb érvelési hiba is, amit be szeretnél vetni? Hol volt korábban abban a hozzászólásomban, amibe belekötöttél (vagy annak előzményeiben) szó arról, hogy olyan játéknak kell lennie, amit a Magyar Rádió reklámoz óránként? S ahhoz, hogy tudjak jó single player játékokat írni, miért is csak akkor lennék szerinted alkalmas, ha főállásban PCGamer/Metacritic munkatársnak lennem? (Miért nem elég a Rock Paper Shotgun?
)
A tutit neked sikerült benyögnöd, amikor kinyilatkoztattad, hogy nem tudok több jó, utóbbi években megjelent single player játekot mondani. Te miért érzed úgy, hogy noha tudtommal Te sem vagy egyik fent említett szakoldalnak sem szakírója, szerinted megmondhatod nekem, hogy nem írhatok le azért jó játékokat, mert szerinted ilyenből kevesebb van, mint mások szerint? (Nem mintha attól, mert az említett oldalak szakírója lennél, több jogod lenne bármi ilyesmire.)
Ezentúl inkább hanyagold azt, hogy ekkora méretű álszentséggel hozzászólsz ahhoz, amit írok, ld. "én kérek elnézést amiért azt gondoltam az "én"en túl is van még bárki más a világon", ami az előzmények fényében kifejezetten röhejes benyögés volt Tőled. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Java programozás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Star Trek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest