- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
Lehet hogy szatyorban élek, de mi az a "Rant"?
Én részben a gépfejlesztési lassúságomból (egy 1156 xeon-om van 8giga rammal, mellé egy gt 1030, vagy HD 6970), részben azért mert nem mozgatnak meg az új címek, de egyelőre nem terveztem újabb játékokkal játszani, régi is van még millió meg egy amit kipróbálhatok.
Az új, AAA címek, (a CoD-ból kiindulva, ha az még az) pedig gondolom azért vesztik el az erős story szálat, mert nincs rá igény. Persze, a régi motorosok igénylik, meg a rajongók, de amíg el tudják adni a hulladékot, addig nem fognak erőlködni a minőségi AAA címeken. Ha jól tudom a Mass Effect új része is (tudom az sem a legújabb) elég gyérre sikeredett, pedig annak is erős rajongótábora van elvileg. Szóval amíg nyugodtan gyártanak inkább hulladékot, mint valós tartalmat veszteség nélkül, meg megélnek a remake gyártásból és rajongók lehúzásából, -mert úgyis megveszik- addig nem kell csodálkozni az AAA single player címek hiányán. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest