- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ha jól emlékszem ennek a reklámnak az előzménye az a rész, amikor a kislány beköszön és közli emberünkkel, hogy az ő lánya. Ebből kifolyólag nem valószínű, hogy adott a családi idill legkevésbé pedig az, hogy anyu is velük van. A reklám eleve azt sugallja, hogy a váratlan gyermekáldás, komoly anyagi terhet ró az apára és nekem pont ezzel van a bajom. Gyermeket felhasználni arra a negatív szerepre, hogy lőttek az anyagi jólétnek hitelt kell felvenni eléggé aljas, még akkor is ha a gyerekvállalás valóban áldozatokat kíván, de ezt így kihangsúlyozni.
Ez persze csak az én véleményem, de ott már régen baj van, ha a saját igényeiből nem tud engedni az ember a gyerekéért, akár tervezett akár nem. Igaz én még nem tartok itt, de biztosan szeretnék csemetét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest