- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro555
csendes tag
válasz parandroid #28 üzenetére
Köszi!
-
shev7
veterán
válasz parandroid #15 üzenetére
milyen lehet 12''on 1440*900?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
rudi
nagyúr
válasz parandroid #15 üzenetére
Biza a hordozhatóság drága és kompromisszumra kényszerít. Mondjuk egy erős (így baromi drága) szubnotesz és egy külső, nagy TFT (meg wireless desktop) talán a jövő nyerő megoldása, bár hangban nem veszik fel a versenyt egy okosan megtervezett desktop géppel. A 20-21-es TFT-k hozzák a kistévé képméretét, és ha a zasszony éppen TV-zne, akkor is el lehet menni kínlódni a 12 colon
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz parandroid #11 üzenetére
No, válasszuk el a hobbijúzert a dolgozótól. A dolgozó kénytelen a kis pixelméretű, nagy felbontást használni, mert kell neki a felület (szerintem vegyen inkább jó nagy asztali TFT-t ha nem akar ártani magának, nálam 20 colon van 1600x1200 ). A hobbijúzer minek nézze két oldalon a 100-100 pixeles ürességet ha úgyis 1024-ben vannak a cuccok, amiket megcélzott. Mondjuk ebben van félúton (szóval mindkettőre jó, vagy egyikre sem?) a széles 15-ös 1280x800 amiben 1024x768 még éppen éppen elfér (mondjuk én tapasztalatból tudom, hogy 1024-es képet 1280x1024-em sem lehet 100%-os nézeten szerkeszteni mondjuk Photoshopban, és Mayahoz is gyér) és kifér 250 pixelnyi toolbar a széleken és még nem annyira apró.
Persze én továbbra is tartom, hogy aki komolyan és sokat kénytelen gép előtt ülni az vegyen egy b@szottnagy asztali TFT-t, mert megérdemli.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
woland
csendes tag
válasz parandroid #1 üzenetére
Valóban szép, összeszedett cikk, csak éppen nem túl informatív.
Például a kezdőknek szóló egy oldalban nyilván nem nagyon lehet leírni, hogy Celeron M vagy Centrino vagy mittudomén milyen processzornak milyen előnye, illetve hátránya lehet, illetve melyik procit kinek ajánlják.
Esetleg szót lehetett volna ejteni arról, hogy ha a pl. fontos valakinek az, hogy minél több ideig hálózat nélkül használhassa a gépet, akkor ezt mily módon érheti el (mit kapcsoljon ki, mit kapcsoljon be stb.).
Szót lehetett volna ejteni az AMD ill. Intel procikról szóló tapasztalatokról: melegedés, megbízhatóság, energiaigény stb.
Szóval szerintem ezt még lehett volna fnomítani...
A haladóknak szóló rész szerintem sokkal inkább a helyén volt, ha másért nem azért, mert lépten-nyomon felhívja a figyelmet az alkatrész-ellátottság fontosságára, ill. a az alkatrész-cserélhetőség problemítikájára.
Az viszont igaz, hogy talán középpontba kerül végre a téma.Read between the lies...
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #1 üzenetére
Jo kis cikk volt! Kosszonjuk Rudi!
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honda topik
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest