Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
kuyarashi #4373 üzenetére
Még egy lehetőség: belefutottam egy olyanba az i1 PRo 2-vel, hogy ha instabil a tápellátása, akkor tud érdekességeket művelni (inkonzisztens mérések). Ezért alakítottam át egy USB hosszabbítót saját tápos elosztóvá, mert így biztos nem lesz gondja a naftával (kapott egy 2.4 A-es Blitzwolf tápot: laptopról hajtva eléggé kopogott az USB2.0 port áramkorlátján és ha nem megfelelő vezetékkel volt összedugva, akkor rendszerint hibára is futott rövidesen, mert nem tudott elég áramot felvenni). Nem azt még teszteltem, hogy az i1D3 /CMD mennyire érzékeny az ilyesmikre, de valószínűleg náluk is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest