- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
A G4560 nagyon jó áron megy, jól sikerült. Jelen állás szerint azonban valószínűleg most hagynám az Intelt és valami jó kis 8/16-os Ryzent vennék.
Szerk:
Azért mert nem ment többet, még nem vettem vissza.Így is érezhetően jobb volt mint gyárin. A három órajel tuningja azért gyorsított rajta rendesen.
-
tescodr
aktív tag
Sajnos az enyém sem ment 3.8 nal többet nem is kisérleteztem vele ment alapórajelen.Es kész.igen g4560 után majd kerül bele valami jobbféle i5 vagy i7 addigra úgy is csúsznak le az árak
még hisz nyakunkon egy újabb platformváltás a piaci verseny miatt ami valószínűleg a ryzen miatt következik be hamarosan. -
Redneck
nagyúr
Tavaly év végén váltottam le én is az enyémet, akkor i5 4460-ra és B85-ös lapra. A 750 Ti akkor még maradt egy darabig.
Jó volt a Phenom de már ideje volt mennie, ráadásul az enyém nem ment 4-4,2Ghz-et mint sok jobb példány, csak 3,8-at, 2,6-os CPU NB-vel és 1600-as CL9-es RAM-okkal.Jó a G4560, de utána jobban jársz ha valami jó áron kínált i7-est pattintasz a helyére!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
10k-ért búcsúztam az én PhenomII x4 procimtól nem rég. Ment 3.6GHz-et egy brutál nagy hűtővel, de ME:Andromeda alatt így is mindegyik magja 70-80%-on ment, szóval alig bírta már szusszal...
Én mondjuk egy 8 magos FX procira váltottam, ma már nem igen adnék pénzt saját célra mindössze 4 magos prociért. Ezzel elleszek addig, amíg beolcsósodnak a Ryzen 1500/1600xyz procik.
-
Dr. Romano
veterán
Egyébként a G4560-ről semmi értelme 7600k-ra váltani. Megérirádobni a pluszt a 7700k-ra és kimaxoltad a platformot (sajnos)
Egyébként is jön a kávé, lehet érdemes lenne várni.
-
Dr. Romano
veterán
Hát az nekem is.
~3 éve rendelkem jófogásról egy Phenom II X4 965-öt és egy Asus M5A99X EVO R2.0-át gyanúsan olcsón 22k-ért.Mikor megérkezett a cucc az alaplap dobozában a proci szabadon mozgott össze vissza, el lehet képzelni hogy néztek ki a lábak (szerintem már azelőtt ilyen volt mielőtt fel lett adva az utazás az csak plusz...)
2 óra és egy bankkártya segítségével sikerült nagyjából valami egyenes formát adni neki (szerencsére egyik sem tört le), de a foglalatba így is csak némi finom "kalapálás" segítette bele. Azóta is fszán megy, húgom gépe lett -
tescodr
aktív tag
válasz
juliabrilke #5 üzenetére
Már felraktam,reálisan leírtam mit tud,milyen alkatrészek vannak benne és már vitték is (alaplap,proci,hűtő,ram,vga).MOst még igyekszem kiszorítani a maradék pénzt a fizuból az új hardverre.1050TI már megvan még 15 pénz kell és jön az új gép
-
juliabrilke
veterán
Egyszerű.
Felrakod az apróra mondván gémer gép, mindent visz maxon csak nagyobbra akarod cserélni.
Ahogy látom mostanában ez a divat. -
tescodr
aktív tag
Szerencsére nálam lábas probléma sosem merült fel,mindig gyengéd voltam vele
Húzni sem húztam csak egyszer próbára akkor 3.8 ig jutottam vele.Aztán vissza raktam alapra
Remélem még sokáig fogja szolgálni az új gazdiját -
Kisgépkezelő
senior tag
Én nagyon sokáig AM3-aztam, utána nekem egy Intelt sikerült összehajtogatnom. Fél köbméternyi AM3 gépet szereltem össze és tartottam karban magamnak, családtagoknak, közben megszoktam merre kell berakni a procit. Aztán valamikor össze kellett raknom egy régi S478-as Intelt és sehogy sem akart a helyére cuppanni a proci. Mire rájöttem, hogy nem arra, hanem amarra, addigra már össze volt kuszálódva egy-két láb.
-
Ellia
addikt
Az enyém el van dobozolva kis 965-ös. Lazán ment 4 Ghz és tényleg túl élt mindent! Főleg az elhajlott processzor lábakat amiket nagyító alatt görbítettem vissza körzőheggyel... Ne nekérdezzétek...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos kedves kollégák ez a nap is elérkezett,utolsó együtt töltött naphoz érkeztünk el, hosszú hűséges szolgálat után új...
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest