- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donsony1
újonc
Üdv !hp dv 9600 nál hasoló a problémám ,
Nállam a hang perifériák mennek el rendszeressen,
skypen beszélgetni - zenét halgatni- csak ha a gép is akarja.
Szeretnék valami elérhetőséget kapni- már ha van rá mod.
tisztelettel: donsony1 -
hose luis
csendes tag
Helló!
Jó kis leírást készítettél és az elkalandozásaid is szórakoztattak.
Annyi cikket olvastam (miszerint: "csak speciális forrasztó állomással és hogy ezt csak így lehet profi számítógép vezérelte géppel megcsinálni...") érdekes olvasni egy olyat ahol egyszerű eszközökkel valaki képes ügyesen dolgozni.
Le a kalappal és remélem látunk még hasonló részletes cikket tőled!
Üdv!
Hose -
Tamás9x
őstag
Köszönöm szépen
Persze van amiez már gép kell egy másik cikkembe épp az építését taglalom majd
Netbook - Notebook között nálam eddig a floppy és cd-rom hiánya volt a mérvadó, lehet rosszul tudtam. Nagyon sokan használják a notebook- laptop szót is ezt sajna már nem tudom megkülönböztetni, hogy miként is kellene rangsorolni a gépeket.
-
YCbCr
csendes tag
Na ez szép művelet lett, pláne figyelembe véve a rendelkezésre álló eszközparkot.
Ilyenhez nekem se lenne türelmem, pedig szeretek bütykölni, forrasztgatni.Nóte bújka vs laptop témához: van egy sejtésem miszerint nálad is a súly a mérvadó
Nem is tudom hol olvastam, valami 1, 1.5 vagy 2 kilós súlyhatárt ami alatt notebook, felette laptop.
Na de a netbook, meg subnotebook meg hasonló marhaságok?! :S -
Tamás9x
őstag
Frissítve, valaki tud abban segíteni, hogy miként tudom új lapra tenni a cikket? Mármint tördelni mert ez így nagyon hosszú
-
Tamás9x
őstag
Hali
Persze javítható, de kérdéses hogy megéri-e. Van amire én is inkább nemet mondtam, mert valószínűbb az újbóli meghibásodása. Sőtt 30%-ban nem a bga gömb sérül, hanem kiszakad a nyákból a bga pad. De ez leginkább burkolattól függ.
Ati Radeon 7500? DDR1-es? 0,76-os golyóval van felforrasztva elég vaskos, itt a ddr memória is hibázhat(hacsak nem változik a kép mozgatásra) -
bambano
titán
vga hibás thinkpad t41 szerinted javítható? egy szakértő látta, azt mondta, hogy szerinte a bga forrasztása engedett el valahol, de ő nem vállalja a javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minap, bár már egy pár napja, talán tegnap, vagy tegnap előtt, böngészgettem mint jóllakót óvodás a hardverapón és...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest