Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
általában a codec pack-ek ellen voltam és vagyok most is. a K-Lite-nál elolvastam a readme-t és többször többféle módszerrel is megnyúztam virtualban. úgy láttam, valóban korrektül van összeválogatva (végülis egy ffdshow és pár egyéb splitter) és ez az egyetlen, ami valóban minden általam szükségesnek tartott formátumot lejátszhatóvá tesz WMP-ben.
a többi is működik úgy-ahogy, de WMP-hez ez a tökéletes. persze ebből is a basic és azt is okosan kattintva feltelepítve.
-
moonman
titán
nem. felejtsük már el ezt a "rejtett opciók haladó felhasználóknak" témát, mert marha unalmas, hogy minden ilyen esetben előjön. nincs. különbenis gondolj bele, te beállítod, aztán odaül egy marha, aki képes kihúzni közben a pendrive-ot...
"egyszerűen csak lusták megcsinálni"
tesztidőszak van, lehet beszélni a fejlesztőkkel, kétlem, hogy lustaságból van benne, ez ugyanis direkt van így, nem véletlenül. -
moonman
titán
válasz
#65675776 #38 üzenetére
nézz bele például az ffdshow codec-listájába és megérted. annak alapból kb. 3%-át játssza le a WMP.
nem szokásom codec csomagokat védelmezni, de amióta K-Lite-ot használok, még a telefonnal felvett és az MKV videók is mennek WMP-ből, nem igazán futottam még bele olyan formátumba, amivel ne tudott volna mit kezdeni.
-
moonman
titán
nos kipróbáltam friss telepítéssel nem viszi a mov-okat, kétlem, hogy ez rtm-ig változna.
erre való a k-lite basic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Képregény topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest