Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Naigen, és ez az esti Walking Dead nézéskor elég szépen belerondít az összképbe a vakítással, ki is szeretném kötni. De persze mivel a lyuk megvan, nem veszem ki. Annak még utánajárok, hogy esetleg egy jóval nagyobb ellenállást párhuzamba kötni vele csökkentené-e a fényerőt, mert legalább 12 voltig le kéne vinni, hogy normális ereje legyen.
Köszigold007:
Köszi, bár azért én egy kicsit nagyobb rendet még el tudtam volna fogadni bennedevast:
kb a duplájáért lenne a legolcsóbb erősítő, de az is hozza a szintjét.viszont csinál olyant, hogyha elér egy bizonyos hangerőt, akkor fogja magát és kikapcsol, míg a pufferkondi újra fel nem töltődik. ez csak annyiból ered, hogy két darab mF-es kondi van rajta ilyen téren. de szeszélyes. van mikor simán torzításig tudom hangosítani, és nem is kapcsol ki, de van, hogy fél hangerőnél már bemondja az unalmast. ez új számomra, és a papámé is csinála (neki nincs belerakva a LED, a lyuk sincs meg neki hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest