- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Nézd meg a 70-es évek divatját. A durván trapéz gatya, vagy férfiak által is viselt "picsa gatya".
Kicsit visszább megyünk a történelemben, láthatunk magassarkúban parádézó férfiakat, feszülős nadrágban, iszonyatosan hülyén kinéző körgallérral. Máshol meg nagyon menő rizsporos parókás alakokat. Néhány kultúrában a férfiak is hordanak szoknyát. Megint mások tollakat tűztek a fejükbe. Lehetne még sorolni rengeteg furcsaságot.Az, hogy valaki hülyén öltözködik, nem jelent utalást a nemi orientációjára. Ezért idekeverni felesleges. Ráadásul a melegházasság sok ókori jogrendszerben létezett, csak a kereszténység erős befolyása miatt tűnt el. Nem értem, honnan ered, hogy trendi dolog melegnek lenni. Senki nem lesz azért meleg, mert divat.
Egyszerűen mára elértünk oda, hogy nem feltétlen kell titkolni.Ha már a gyerekeink jövője miatt aggódunk, az miatt jobban aggódok, hogy az miatt éri valamelyiket atrocitás, hogy nem a közvélekedésnek megfelelően öltözködik. Szóval egyetértünk, nem normális ez a világ, mert sokan még mindig az öltözködés és egyéb külsőségek alapján ítélkeznek.
-
fordfairlane
veterán
Nem is tudtam, hogy a nyakkendőtű újra divat.
-
sziku69
őstag
Performansz, vagy nem performansz. Nem mindegy? Valakinek az agyában megszülettek ezek a tervek. Ezért kapta a bejegyzés ezt a címet. "Hülye egy világ ez...."
Én már valahogy túlélem, de a gyerekeinknek miért kell egy ilyen nem normális világban felnőni?A mai világban az a normális, ha a férfiak szülnek, és az egyneműek házasodnak össze, mert ez a trendi.
De biztos velem van a baj. -
CounterBoci
senior tag
Nem azzal van a baj, hogy a "divattervező" ennyire aberrált, hanem hogy ezt otthon kellene csinálnia, nem nyilvánosság előtt. Engem nem érdekel, hogy milyen performansz. A melegekkel is az a baj, hogy vergődnek. Csinálják otthon, úgy senkit nem zavar, mert NEM az a normális családmodell. Ha az lenne, már kihaltunk volna. Értelmes országban a divattervezőt, meg az utóbbi csoportot is jól elverik.
-
kemotox
addikt
-
kemotox
addikt
Szerintem senki nem írta, hogy ízléses, de forgasd csak ki más szavát nyugodtan. Még a performansz szó jelentésével sem vagy tisztában, mint kiderült, de azért megmondod, hogy kinél milyen baj van, gratula. Pont erre írtam, amit. A semmin rinyáltok. Kinél is van baj akkor?
-
sziku69
őstag
válasz
szupermacs #26 üzenetére
Ha a (felnőtt)cirkuszba készítenek fellépőruhát, akkor nem érdekel a dolog.
Az se érdekel, ha valami divattervező ebből csinál magának pénzt.
Csak azt ne hangoztassátok, hogy ez mennyire ízléses. Mert ha ebbe az irányba gondolkodtok, akkor már rég baj van. -
válasz
szupermacs #26 üzenetére
Remélem nem is fogok soha.
-
válasz
szupermacs #24 üzenetére
Tőlem nyugodtan. Ettől még a véleményem fenntartom.
-
kemotox
addikt
Beszarok rajtatok emberek
Komoly problémák vannak úgy látom. Ezeknek a divatbemutatóknak rohadtul nem az a céljuk, hogy holnap már ezt hordjuk. Erre egyből jön a buzizás, sőt, már a tisztesség kérdése is felmerült
Konkrétan a semmin hőbörögtök. Most írjam, hogy tipikus magyar mentalitás?
-
Sajnos manapság már az számít különcnek, aki nem hülye, aki gondolkodik és tisztességes.
Aki azt a szemetet ráadta arra az emberre, az szerintem nem normális.
-
-
total90
veterán
Ami a divatbemutatókon van azok 99%-a nem landol az utcán.
-
Met
nagyúr
válasz
szupermacs #14 üzenetére
-
Met
nagyúr
Nem ezzel van a baj, hanem azzal hogy van aki fel is veszi és kimegy benne az utcára csak mert ez a divat.
Rosszul vagyok ezektől, kigyúrt csávó, felveszi a tapadós v nyakú pólót, a sztrecs nadrágot, de annyira hogy a vádliján is simul, alul kétszer felhajtva és edzőcipő zokni nélkül.
Meg ezek a kanadanifavágókossuth-ok....Buzik.
-
Cyberneko
tag
Hihetetlen, hogy még azt sem tudja, hogy a zokninak a nadrág színével megegyezőnek illik lenni. :/
"Hát hogy néz ez ki?" A többi rész max formabontó -
Diokhan
addikt
A legnagyobb baj az, hogy van olyan elmebeteg, akinek ez eszébe jut, hogy ilyen ruhát adjon egy férfira, akinek normális esetben valahogy így kellene kinéznie, ha divatról és eleganciáról szólna a dolog:
Idáig egyetlen ember volt, akitől el tudtam viselni azt, hogy furcsán öltözik, de ez még rajta is túl tesz...!
(Mielőtt bárkit megtévesztene az avatarom, ez Scully ügynok, én magam pedig nem vagyok nő, csak Scully/X-akták rajongó )
(#5) hurkatona : Mégis milyen performansz? Avass már be minket...!
-
Pont tegnap néztem a Brüno c. filmet.
-
dugo_
veterán
Hurrdurr nem értem mire való egy divatbemutató...
-
greenity
senior tag
Azért mind tudjuk, hogy ez az utcán igen kis valószínűséggel fog megjelenni...
A legnagyobb baj egyébként szerintem a hatmillió réteg zakószerűség, és hogy az ing túllóg a szoknyának nehezen titulálható valamin.... lehetne ezt ízlésesen is, erre volt jó példa a Mr. Tűsarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ugye?...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest