Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Hát bakker, az a srác, aki egy hónappal a brutál átverése után megkérdezi, vajon igaz-e, hogy a srác megbízható...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Raucher
tag
A téma lényegéhez tartozik, csak magyar kiadásban.
"..a remény, hogy mindenki azért nem akar becsapni- talán..."
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
HuMarc
veterán
Elolvastam az indexes sztorit, és nem értem, hogy a srác mi a tökömért nem tett feljelentést? Ennyire félt, vagy mi? Ezzel ő maga is támogatja a csalókat, hogy nem tesz semmit a kifüstölésükért. Meg amúgy is... Én nem értem, hogy kap egy random e-mail címről egy e-mailt márciusban, májusban meg már bankszámlát nyit Beninben. WTF?! Ebbe ő nem gondolt bele? Na mindegy.
-
Gergosz2
veterán
az ilyenekre nem is válaszolnék.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Švejk
őstag
A saját esetemet én akartam linkelni!
Hát igen. Igazán megrohadhatnának már a sárkunyhóikban. Kedves nigériai felebarátaink. -
HuMarc
veterán
Legutóbbi eset ITT, PH!-n. Egy másik PH!-s eset, itt a magyar delikvens rájött a csalásra, és ugratta egy kicsit a csalót (Üvegtigris bank, Beviz Elek, Paprika megye, Bugyogó fő utca, Király Sanyi).
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
nem, sajnos ezeknek az embereknek az életét a többiek mentik meg, mert a végtelen butaságuk ellenére is képesek túlélni és újabb kis rosszcsontokat a világba rakni. de ez a témakör nyilván nagyon messzire vezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest