Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Azért gondoltam egy cikket még belinkelek az egyik ismerősömről
Misi csinálta meg az első gépemet egy rossz win telepítés után, voltam kb. 10 éves. Kalandor szerintem félreérteted az írásomat, a törvény szerint ha jól oldalbaversz egy bottal, vagy szenvedek egy súlyos autóbalesetet, akkor az orvosi papír miatt fogyatékosnak számítok, eltekintenek attól, hogy csak bicegek és egy év múlva semmi bajom...Inkább nem ragozom...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Misi csinálta meg az első gépemet egy rossz win telepítés után, voltam kb. 10 éves. Kalandor szerintem félreérteted az írásomat, a törvény szerint ha jól oldalbaversz egy bottal, vagy szenvedek egy súlyos autóbalesetet, akkor az orvosi papír miatt fogyatékosnak számítok, eltekintenek attól, hogy csak bicegek és egy év múlva semmi bajom...Inkább nem ragozom...