Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz Ga3rieL #19074 üzenetére
Amíg ez nem BeamNG a sérülés "véletlenszerű", de legalább semmiféleképp nem 100%-ba realisztikus!
Azt írja, hogy ilyen acc már létezik, szóval ne regleni próbálj, hanem jelszót helyreállítani -mert mint írtad már a tied (és már nem a steames használja -ennek neked kell utánanézned most mert én már arra sem emlékszem mikor volt az átállás). amint beléptél sikeresen egyből le tudod szedni a telepítőt -és úgy is kell az acc, mert azzal be kell lépni csatlakozáshoz...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19083 üzenetére
Szinte semmit. [itt] egy pontos lista. Ha olyan modot használsz, ami nem engedélyezett akkor elv azonnal kickel a szerver, avagy kitiltanak. Én nem használok semmilyen modot a multis profilomon. Single van promods-rusmap-southern region-italy map összekapcsolva. Számtalan accessories, pótkocsik, grafikai modok..etc..
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19094 üzenetére
Rengeteg ilyen van, viszont fentebb linkeltem az engedélyezett modok listáját.
Viszont, ha össze-vissza próbálgatsz mindent a fő profillal, az sem egészséges.
Ha mindenképp modokat akarsz használni multiban, akkor készíts egy erre a célra létrehozott külön profilt a teszteléshez, majd az összegyűjtött működőképes modokat aktiváld a főprofilodon.
Továbbá javasolt singe illetve multiplayer módban külön-külön profilt használni.
Számtalan leírás van a Truckersmp fórumon. Angol nyelv szükséges. -
SH4D0W2011
őstag
válasz Ga3rieL #19127 üzenetére
Elvileg zárt béta megy, ha jól értettem az 5.-ei blogbejegyzést.
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19132 üzenetére
A Restacar.hu oldalon Frank építgeti a HungaryMap-ot mondhatni egyszemélyben. A prefaboknál elkészítésében van segítsége. Mivel nem 2 perces munka, így nem olyan ütemben fejlődik, mint pl a Promods, A játékverzió váltásánál érkezik általában egy újabb verzió, avagy hotfix. Nem tudok róla, hogy abbahagyta(ák) volna, pedig jó ideje már tagja vagyok a Restacar közösségnek. Az oldal jelenleg DNS átirányítás miatt nem üzemel, de hamarosan elérhető lesz. FB-n lesz minden infó, aki követi az oldalt.
1.28-n is működik a HungaryMap + van hotfix is hozzá, ehez videós leírás is, mivel külön profil kell a mapnak, meglévővel nem működik.[ Szerkesztve ]
-
Peathee
aktív tag
-
Bati0501
őstag
válasz Ga3rieL #19234 üzenetére
Egy külföldi ki tudja hol bejelentett céget beperelni egy pár ezer forintos játékért? Neked megérné?
Értem, h felcsesz és idegesít - teljesen jogosan. Sztem még várj, hátha lesz vmi, meg igazából szvsz mást nem is tudsz csinálni?
Min keresztül fizettél? Paypal? Ha igen, ott talán nem olyan nehéz visszaszerezni a manit.
-
Bati0501
őstag
válasz Ga3rieL #19240 üzenetére
Hát gondolom a PP-nél marad amíg nem jön az értesítő,h küldjék - ha addig nem vertek a seggére vmelyik buliszigeten.
Én a helyedben még várnák keddig-szerdáig, hátha addig megkapod a kódot.A PP topikban kérdezd meg tényleg - itt off is, meg én sem tudom pontosan, más pedig eddig nem reagált.
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19318 üzenetére
Az ATS dlc-n hamarabb kezdtek el dolgozni, illetve némileg egyszerűbb is, mint az ETS. Elég csak az egyes városok részletességét figyelembe venni. ATS-ben nagyrészt csak "pusztaság van" a területi elhelyezkedéséből kiindulva. Valszeg pont amiatt, hogy az ETS régebbi, illetve több tartalom van, azért játszanak ott többen + ugye ott van számtalan mod is.
Az Olasz majd valamikor év vége felé, remélhetőleg karácsony előtt ki tudják adni, erről is volt cikk.
Én örülnék, ha rövid időn belül 2, vagy akár 3x ekkora lenne a map ATS-ben, illetve több tartalom lenne.. valszeg a játékosok száma is megnőne némiképp. Egyébként sokan játszanak vele így is, csak singleplayer-ben. A multit a rengeteg troll miatt kerülik sokan, ahogy én is. -
Mr.Franczy
aktív tag
-
nagyúr
válasz Ga3rieL #19359 üzenetére
Ha a vga-d izmos, esetleg akkor bírja full hd-ben majd. Nem a memória számít a játéknak.
Egyszerűen rossz az engine alatta, nem jól van megírva..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Ga3rieL #19361 üzenetére
Szerintem eldöcög majd full hd-n. Ha mindent maxra raksz, akkor is lesznek benne lagok, szóval ne lepődj majd meg.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19371 üzenetére
1.30.0.16
This is a beta update available in the public_beta branch.
Please report any bugs on our forum[forum.scssoft.com]Cleaned up shipyard cargoes in DLCs
Fixed gps navigating through some rest areas
Map fixes in France, Germany, Slovakia and Sweden
Scanias 2016: Added more accessories
Scanias 2016: Fixes of sunshield paintjobs
Scanias 2016: Changed blinker sounds
Updated localizationEgyébként az előzőleg linkelt steam-es fórumon mindig van changelog. Fel lehet iratkozni rá ( ATS-hez is van ) így, új bejegyzésnél jön értesítő steam-en.
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19377 üzenetére
Direkt a Game Update-es topikot linkeltem mind2 esetben. Külön lehet feliratkozni minden egyes témára. Itt csak a frissítéskor fog értesíteni Beta/Relase updatenél egyaránt, felül a kis " levél" ikonnál. ( Steam alkalmazásban a wallet egyenlegtől balra.. pont mint mikor friendrequest/trade,etc jön )
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19379 üzenetére
Akkor valszeg a fórumra is feliratkoztál. Ez a fórum
Jobb oldalon van egy olyan opció, hogy " Feliratkozás a fórumra "
Itt van egy Game Updates topik kiemelve. csak arra iratkozz fel.
Én is csak a changelogos topikra vagyok feliratkozva több játéknál is, és csak azokrol kapok értesítést.
-
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #19400 üzenetére
Számtalan oldalon elő lehet már rendelni az olasz dlc-t pénzért. A Francia DLC megjelenése előtt is ez volt a szöveg, mint most az olasznál. Nem akarok vitázni, majd meglátod.
Azok a városok, amik az alapjáték részei, azok fel lesznek újítva az 1.30-as verzióban ( ezt korábban is írtam , erre utal a dlc alatti kis bekezdés is ) a többi a DLC része.. ez fog pénzbe kerülni. Talán így érthetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
Pist@bácsi
őstag
válasz Ga3rieL #19400 üzenetére
Nem az van oda írva angolul, amit te gondolsz, bár én is alig tudom értelmezni amit írsz.
Elég egyértelmű, a jelenlegi Olasz városokat és tájat frissíti az ingyenes update, még az Italia DLC megjelenése előtt. A DLC- ben új városok lesznek. És nem ingyenes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest