Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
A lényeg, hogy alma-kompatibilis a csatlakozó.
Létezik olyan fejhallgató amin a füles valami nemes bőr bevonatot kapott? Nem ilyen gagyi töredező, napon elöregedő huzatot, hanem mondjuk puha nubuk, vagy szattyán. Apám régi Onkyo fejhallgatója nálam is idősebb és még mindig jó és szép, csak egy picit nehéz a maiakhoz képest. -
olbaidhun
őstag
Köszi a cikket. Én elégedett vagyok a steelseries fülesekkel, igaz 5hv2 alatt még nem ilyesmi nálam.
[ Módosította: Kalandor ]
-
deja vu
addikt
Szép alapos írás.
Én sohasem használtam ilyeneket, nem voltam akkora játékos, szóval érdemben nem tudok hozzá szólni. A játékokat gondolom a benzintemető
fx-el nyomtad, mert a képen az valami üzleti Toshiba lehet, legalábbis olyan kinézetű. Gondolom thinkpad kategóriájú, látom van rajta ujjlenyomat olvasó, pöcökegér stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sohasem használtam ilyeneket, nem voltam akkora játékos, szóval érdemben nem tudok hozzá szólni. A játékokat gondolom a benzintemető
fx-el nyomtad, mert a képen az valami üzleti Toshiba lehet, legalábbis olyan kinézetű. Gondolom thinkpad kategóriájú, látom van rajta ujjlenyomat olvasó, pöcökegér stb..