igazad van, ez is nyilván viszonyítás kérdése. de ha ahhoz mérem, h csomó, esténként telt házas sörözőben, ahol a hozzáadott érték kb. zérus, mit adnak és mennyiért, mert kapod pl. a tescos/metrós fekete démont, üvegben, dupla áron, akkor sztem anyagilag is van abban fantázia, h két ember széttölt vmi normális üvegeset akár itt, akár máshol, hacsak nem az a cél, h adott pénzből a lehető legtöbb korsót igya meg..
..amúgy meg néha tripla ár is lehet, simán, csak ha mondjuk alkoholban/szárazanyagban kompenzál, megihacc egy kancsó vizet hozzá, és ugyanannyi a liter a végén..
sztem a legnagyobb baj az, h lehet a magyar élelmiszerkönyv szerint sörnek nevezni felháborító dolgokat is, ami után adódnak ezek a felvetések, h dehát az feleannyiba kerül, és az is sör. ..amíg egy multit a könyvelői nem győznek meg, h a fogyasztók már nem isszák a cuccait, mert nem elég jó/nem ízlik, addig nem fog jobb sört főzni, hiába tudna, ez az egy biztos. és persze mondhatná a hatóság is, h biz. anyagokat holnaptól nem enged, de valszeg nem fog ilyet mondani.
namind1, télleg nem a német a lényeg, hanem a tudatos fogyasztás.
cantante di sampietrini