Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szzoo
tag
válasz #35723520 #451 üzenetére
Tokom nekem is van, de csak akkor használom amikor elviszem valahova a tabletet. Jól néz ki benne, de az enyém dög nehézzé teszi a gépet és a vékonyságát is elveszi. A gyárit vettem meg amikor akciós volt:
http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/style-cover-stand-scr12/Egyébként nagyon szeretem ezt a tokot, főleg azért mert altatja/feléleszti a képernyőt becsukáskor/kinyitáskor. Azóta telefonhoz is inkább gyárit vettem, mert kényelmes, hogy nem kell külön élesztgetni a képernyőt. Nem gyári tokból meg még nem láttam ilyet.
Tegnap este néztem, hogy a kéznyomatoktól picit halványodig a karc. Áttöröltem hát jó nedves ronggyal a hátlapot (meglepődtem, mert szép kéken csillogott az egész, mintha csillámporral lenne leszórva) és a végére teljesen el is tűnt a karc. Na nem azt mondom hogy öngyógyul, nem lehetett túl mély karcolás.
(#452) krx21
Sony Centerben megkérdeztem felrakják-e. Azt mondták, hogy a klíma nyomatja a port így nem vállalják. Ők kilőve... -
krx21
nagyúr
Na, kivett még a mai nap akciósan 100e-ért wifis Z2-t??? Ma az utolsó nap... Bár ki tudja....
-
krx21
nagyúr
Magyar billentyűzetet, hogy tudok beállítani?
-
-
ceripapa
aktív tag
-
szzoo
tag
(#460) krx21
Én szeretem a méretes keretet. Akár fektetve, akár állítva fogom meg, meg lehet markolni és nem takarom le a képernyő szélét. Persze, ha kisebb kerettel szokom meg, akkor most az tetszene. Viszont most már nem fogadnék el vastagabb gépet...(#461) ceripapa
Létezik androidon futó, jól használható fejlesztői környezet? Vagy hogy akarsz programozni?
Még egy billentyűzetre biztosan szükséged lesz, hogy haladjon is a munka...(#462) Tomiapu
Na az szuper! -
szzoo
tag
Arra kíváncsi leszek, hogy találsz-e olyan szervizest, aki garanciát vállal a munkájáért egy 5000Ft árú fólia esetén. Egyébként te is nyugodtan megpróbálhatnád, nem egy agyműtét...
(#466) gusthy
Eddig nem fordult meg a fejemben, hogy fejlesztésre is androidot használjak. Kíváncsiságból meg fogom nézni milyen programok vannak, leesne az állam ha ott lenne a Play-ben az Eclipse IDE(#452) krx21
"Mivel van aki nem használja a link gombot... Van itt ctrl-c ctrl-v valahogy???"
Lehet nem teljesen értem a kérdést, de ha kijelölsz egy szöveget, akkor megjelenik a képernyőn másolási lehetőség. Ez van, az Xperia billentyűzet beállításokban nem lehet sajnos külön gombra kirakatni... Szövegszerkeszteni én bluetooth billentyűzettel szoktam, akkor meg működik a ctrl-c ctrl-v.(#456) krx21
Meglett a magyar nyelv?Más:
Mennyire szoktátok figyelni a tablettel kapcsolatos híreket?Az megvan, hogy hamarosan jöhet az Android 4.4.4 frissítés és elérhetővé válik a PS4 Remote Play?
http://www.xperiablog.net/2014/10/18/sony-confirms-ps4-remote-play-heading-to-xperia-
z2-and-z2-tablet/ -
funky
tag
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni érintés ill. szöveg beírásakor a hangot és rezgést? -
-
szzoo
tag
Nulla tapasztalattal én a Be-on-road nevű alkalmazást raktam fel a Play áruházból. Nem tűnik rossznak, de még úton nem használtam, csak biztonság kedvéért van telepítve, várja az alkalmat hogy kelljen. Más hátha tud segíteni...
Más:
Szoktatok fülessel zenét hallgatni? Ha igen, akkor a ClearAudio+-t bekapcsoljátok, esetleg equalizert használtok? Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy szól nálatok a ClearAudio+.Azért kérdezem, mert nekem a tableten a ClearAudio+ nem ad olyan jó hangzást (főleg basszust) mint a telefonomon. Egy agybadugós Sony MDR-EX50 fülest használok.
A telefonomon (Xperia T3) ugyan az a Walkman, ugyan azon az android verzión a lehető legjobban szól ClearAudio+-szal. Kb. ugyan ezért a hangzásért nekem ki kell kapcsolni a tableten a ClearAudio+-t és kicsit felhúzgálni az equalizert. Ez azért is furcsa, mert pl egy YouTube video lejárszásakor (mikor nem játszik a ClearAudio+) ugyan olyan jól szól mind a két eszköz.
YouTube-ről jut eszembe, végre megint van 1080p!
-
szzoo
tag
Most látom tableten is frissült a File Commander. Sokat javult, igy szerintem már van olyan jó fájlkezelő, hogy nem is kell mellé másik. Ez teljes verziós, így töröltem ami még fent volt.
Szerintem hamarosan frissülni fog az OfficeSuite is. Telefonomon nemrég frissült és az is elég sokat fejlődött. Az új verzióban az eszköztárak elrendezése már az Office 2013-ra hajaz.
Elég gyakran frissülnek a Sony alkalmazásai is, hétről hétre megjelenik valami extra ami tetszik. Végül hogy ne csak pozitív legyek a 17.1.2.A.0.314 rendszerfrissítést még mindig várom
[ Szerkesztve ]
-
ceripapa
aktív tag
Hát srácok nagyon durva a cuccos, bár még nem volt időm kódolni rajta,de 1 óra film + wifi használat 6%...O_o
-
krx21
nagyúr
Érdemes vírus keresőt feltenni , vagy androidra nincs vírus???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy laikus kérdés: vajon a Samsung S pen használható a z2-höz? (azért kérdezem, mert az univerzális érintőceruzáknak nagyon bumszli a vége, az S pen-nek viszont vékony!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest