Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
3franky
csendes tag
Felraktam a kiemeltben lévő 5.1.1-et, eddig kitűnően működött is minden hiba nélkül, de most próbálom a mobilnetet bekapcsolni és nem akar csatlakozni rá.
Hogyan tudnám ezt megjavítani?
Ma még kipróbálom majd a kártyát másik készülékben is, hogy azzal van -e gond. Hátha... Mert, ha jól emlékszem, amikor frissítettem még jó volt a mobilnet is.
Ha esetleg valakinek van még ötlete, szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
-
dedehu
aktív tag
válasz 3franky #13609 üzenetére
Beállítások -> vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Továbbiak -> Internetbeállítások
Rányomsz és lekéri a beállításokat a szolgáltatótól.
A korábbi verzióknál még a beállítás varázslóban megkérdezte a telefon, h letöltse-e az internetbeállításokat, ennél nekem sem tette.
-
einhorn87
csendes tag
Sziasztok!!!Szeretnék 1 kis segítséget kérni!Win 10-re szeretném feltenni a z2 drivereket de ugyebár csak úgy simán nem engedi.Olvastam hogy meg lehet oldani a problémát,meg is próbáltam de nem találtam olyat hogy 7-es menüpont a hibakeresés módba.Valaki le tudná nekem pontosan írni hogyan találom meg?
-
toto0569
addikt
-
ftamas0201
senior tag
válasz einhorn87 #13621 üzenetére
Nálam nem kellett semmit variálni. Annyi volt a történet hogy feltettem a sony honlapjáról letöltött PC companiont, utána persze nem ismerte fel a driverét ahogy írtátok is. Aztán újraindítottam a gépet, megpróbáltam ismét rádugni a telefont usb-vel és utána már a pc companion tette a dolgát, szépen felismerte és működött. Amit nagyon bánok hogy a wifis párosítás nincs megoldva még a telefonban se a gépen szerintem mert az nem jött össze (Igaz olyan sokat nem is próbálkoztam), pedig azt sokat használtam régen, nem kell nyitogatni azt a h*lye ajtót.
-
pok.tom
aktív tag
TWRP ben hol van a "Clean to install a new rom" telepítés után nem a "tiszta rom" fogad a rendszer első indulásakor.
-
ZaitZev
csendes tag
Heló.
Jelenleg nincs írási jogosultságom az sd kártyámra, hogy tudom ezt módosítani!
/5.1.1. root/ -
atus72
őstag
Sziasztok,
Valaki használ Z2-t Gear Fit karkötővel? Egyáltalán működik vele mert első körben Z1-hez találtam leírást. -
Posza1
csendes tag
Tegnap buszon utaztam és a zajszűrű nem működött a MDR-NC31EM-el, akármit is próbáltam állítani a telón. Ritkán használom, eddig nem volt vele probléma. Mi lehet a baj vele?
Ha valamid nincs meg az életben, az csak azt jelenti, hogy nem vágytál rá elég erősen.
-
altare
tag
Hali-hali, nem tudja valaki, ha össze törik a kijelzője az javítható-e? Sajnos a tegnapi nap folyamán kicsúszott a zsebemből és a kijelzője félbe repedt aztán így nem tudom használni sem, mert össze vissza csinál mindent magától a telefon a rossz érintkezés miatt.
-
frici90
tag
Üdv. Érdeklődni szeretnék. Ha felteszem azt a romot ami az összefoglalóban van (D6503_23.4.A.0.546_1282-1403_R5C.ftf) Ezzel vihetem a telefont a Cordonba? Sajnos beázott a vas de még nem volt időm elküldeni. Előre is köszönöm a választ.
Sony Xperia Z2 (The Best Sony) ;)
-
altare
tag
Nem volt rajta semmilyen fólia, mikor vásároltam (nagyjából 1 éve) akkor a boltban levették róla a fóliákat. Ami őszintén megvallva nem is nagyon érdekelt, ugyanis mindig le szedtem régebben én is a telefonjaimról.
Eléggé viccesnek gondolom hogy 5 cm magasról kicsúszik a zsebemből és jobb oldalt egy 4-5 mm hosszú karc keletkezik a kijelzőn, majd vissza írtam még facebook-on egy pár üzenetre, leraktam az ölembe a telefont, majd 4-5 perccel később ismét írtak amire válaszolni akartam és mikor megnyomtam a ki/be kapcsoló gombot és világítani kezdett a kijelző egyszer csak félbe repedt az egész.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A Z2 elő- és hátlapja miből van és mennyire ellenálló a karcoknak?
Egy Z1 compactról tervezek váltani, de annak botrányosan karcolódik az üvegre rakott gyári fólia és a hátlap műanyag burkolata. Igaz más hibája nincs.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
p.viktor87
újonc
Nekemn van egy olyan baom, hogy rendeltem üvegfóliát, hibátlanul ráis tettem, viszont takarja a fényérzékelőt és ezáltal ha telefonálok teljesen fekete a kép még a másik lenem rakja, ha pedig nem veszik fel nekem akkor végtelenségig hangposta...Megholdás?
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.