Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Posza1
csendes tag
Tegnap érkezett meg a vadiúj Telekomos Z2-m. Xperia T-ről váltottam, azt két éve október végén vettem - idáig semmi gond nem volt vele. Már találtam is rá vevőt. Az új teló még jobbnak tűnik, villámgyors.
Ha valamid nincs meg az életben, az csak azt jelenti, hogy nem vágytál rá elég erősen.
-
Posza1
csendes tag
Egy hete vettem meg a telót újonnan. A gyári rossz minőségű fóliákat mindjárt leszedtem róla. Az érintőképernyő felől tetettem rá egy nagyon jó minőségű [ütésálló fóliát], de az előlapra sehol nem tudtak adni ehhez a típushoz, pedig több mint tíz üzletbe érdeklődtem Baján. A neten is után néztem, de órák alatt se találtam olyat, ami az elejére való volna. Tudtok tippeket adni?
[ Szerkesztve ]
Ha valamid nincs meg az életben, az csak azt jelenti, hogy nem vágytál rá elég erősen.
-
Posza1
csendes tag
Én egy hónapja vettem a T-nél a Z2-t, előtte telefonon egyeztettem egy munkatársukkal(hogy az "apróbetűs részleteket" is tisztázzuk). Webshop-tól szállították ki másnap. A csomagban ugyan a jobb minőségű zajszűrős fülest kaptam, de külső akkut nem. Felhívtam őket még aznap, erre azt a tájékoztatást adták, hogy mivel nem én rendeltem meg személyesen web-felületről, hanem az ő munkatársuk segédletével, így az nem jár hozzá... Persze ezt az apróságot az ügyintéző elfelejtette közölni. Szerintetek?
-
Posza1
csendes tag
8.1 Windows alatt miért nem tudom wifi-n összepárosítani a telót a pc-vel? Így hiába szereznék be dokkolót, a fájl-átvitel miatt továbbra is csak usb-t kell használnom, ezáltal mindig nyitogatni kell a z2 oldalát...
-
Posza1
csendes tag
Köszi! Majd ránézek. fent is van ez a progi a telón, szerintem előre volt telepítve. Azaz hogy mégsem volt rajta, most telepítettem. Pedig a Play úgy írta ki hogy Telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
Posza1
csendes tag
West76! Ez szuper, köszönöm!
-
Posza1
csendes tag
Az mitől van, hogyha bekapcsolom az LTE-t, és kikerülök a hatósugarából, akkor nem kapcsolódik vissza hosszabb idő után se a 3G vagy HSPA+ hálózatra? Gyakran csak az újraindítás segít...
[ Szerkesztve ]
-
Posza1
csendes tag
Erről a dokkolóról mi a véleményetek? [link] Megéri az árát?
[ Szerkesztve ]
-
Posza1
csendes tag
Még nincs kéthónapos a telóm. Ma már 3-4x kinyitódott magától a mini usb aljzat. Ennyi volt?
[ Szerkesztve ]
-
Posza1
csendes tag
Nekem az usb-fedél két hete kijár a helyéről, naponta többször is Erőltetés nélkül, úgy hogy hozzá sem nyúlok. Ez most garanciális hiba? December 11-én vettem a telót...
-
Posza1
csendes tag
Azzal mit tudnak csinálni a szervizben hogy kijár a helyéről az usb-fedél? Dec 12.-én vettem a telefont. Megnéztem, gyakorlatilag sértetlen a gumitömítés, a fedél csere semmit nem oldana meg szerintem... A telón gyárilag nagyon kevés az a bemart váll, ha csak fél mm-rel mélyebb volna, soha nem jönne ki magától. Ragasszam bele Palmatex-el? A másik oldali fedél nem jár ki. Nem szívesen küldeném ezért szervizbe, mert akkor a két oldaláról biztos leszednék az üvegfóliákat; a kettő együtt 9000ft-ba fájt.
-
Posza1
csendes tag
válasz #50751744 #8263 üzenetére
Tegnapelőtt ugyanezzel a problémával kapcsolatban írtam ide. Tegnap délelőtt azt a tippet kaptam, hogy alaposan töröljem át az aljzatot és a fedelet tiszta alkoholos vattával(fültisztító). Nálam eddig bevált, azóta egyszer sem nyílt ki magától. Ezek szerint a szennyeződések miatt(pl zsír) nyílt ki naponta többször is...
-
Posza1
csendes tag
Ma reggel jelzett a teló hogy megérkezett rá a T-s Lollipop. Letöltöttem, amíg reggeliztem kész is lett vele, háromnegyed óra volt az egész. Csak egyszerűen ráfrissítettem a 4.4.4-re, pc sem kellett hozzá. Minden flottul megy rajta, eddig hibát még nem dobott.
-
Posza1
csendes tag
válasz foldi2istvan #10575 üzenetére
Persze, egy pozitív dolgot már észrevettem. Az Album alkalmazást mostantól nem szemeteli össze a fb-messenger a belőle megnyitott képekkel. Eddig a korábbi verzión, ha megnyitottam egy fotót, akkor telerakta az aktuális üzenő partneremnek küldött(vagy épp fogadott) képeivel, nem ritkán némelyik képet többszörösen is. Nagyon kiakasztó volt naponta 30-50 képet törölgetni az Albumból...
[ Szerkesztve ]
-
Posza1
csendes tag
válasz eszlenyek #10589 üzenetére
Hát ez az... A 4.4.4-nél hiába vettem ki a pipát a fb melletti négyzetből, annak ellenére teleszórta újabban. Az Album frissítéseinek az eltávolítása sem segített. Fő, hogy most jó.
-
Posza1
csendes tag
Tegnap buszon utaztam és a zajszűrű nem működött a MDR-NC31EM-el, akármit is próbáltam állítani a telón. Ritkán használom, eddig nem volt vele probléma. Mi lehet a baj vele?
-
Posza1
csendes tag
Sajnos ma beázott a telefonom(megmostam csapvíz alatt), világos és sötétebb foltok jelentek meg a kijelző felett... Ha nyitva hagyom éjjelre a két ajtót a telón, előbb-utóbb távozik belőle a pára? Illetve ez amíg nem múlik el, károsodhat a teló belseje?
-
Posza1
csendes tag
Sajnos nem múlt el a párafolt, kicsit kisebb lett, de megmaradt. Azt nem értem, ha bele tudott menni a víz, miért nem távozik onnan? Napok óta nyitva hagyom rajta a két ajtót, sőt a napra is kitettem a telót pár percekre. Vagy talán a csapvízben lévő szennyeződés miatt foltos, lehet hogy ez nem is pára? A dedikált kamera gomb sem működik, tegnapelőtt még reagált, most nem. A teló többi része kifogástalanul működik. Kedden beviszem a szervizbe.
[ Szerkesztve ]
-
Posza1
csendes tag
Ma reggelre megjelent a Telekom-os 5.1.1 szoftver. Fél hatkor nekifogott a teló a letöltésnek, 5:56-kor már teljesen kész lett. Nem is kellett pc hozzá, minden nagyon gyorsan, folttul ment.
-
Posza1
csendes tag
Pár hete azt csinálja a Facebook app, hogy amikor az "új bejegyzések"-re koppintok, van hogy 8-15 mp-ig fut felfele az üzifal mire megáll. Már kétszer leszedtem és újraraktam az app-ot, de nem segített. Valaki tapasztalta ezt a jelenséget? Baromira zavaró...
-
Posza1
csendes tag
Kb két hete települt az Xperia Companion a gépemre. Sajnos azóta nem tudtam elérni hogy érzékelje a progi a telómat. Az SD kártyát látja a gép, Win10 x64 van rajta. Visszaraktam a korábbi PCC-t, az simán felismeri a telót. Most újratelepítettem az Xperia Companion-t, de továbbra sem látja a telót... Tippek?
[ Szerkesztve ]
-
Posza1
csendes tag
Tanácstalan vagyok...
A pc companion-t leszedtem ma, hogy majd az új sony companion-t felteszem win 10-re. Sajnos hiányzik két dll fájl is neki(a sikeres telepítés után), így el sem indul a progi. Többször próbáltam leszedni, javítani, de mindig ugyanaz a hiba. Mondom: sebaj, visszateszem a régebbi pc companiont. Az meg telepítés után rögtön frissíteni akar(de nem bír, visszadob - lehet hogy a szerveren már nem elérhető), így addig az sem indul el. Rohadjon meg az a túlbonyolított(ütköző sz@rok a háttérben) qurvaisten! 2016-ot írunk, esküszöm húsz éve nem volt ennyire macerás telepíteni win 95 alatt...
-
Posza1
csendes tag
Most vettem észre, hogy nem érzékeli a zajszűrős fülest, csak a hangszórók szólnak. Pár napja még minden ok volt, hallgattam hazafelé a buszon. Egyik nap kapott a Zene(walkman) alkalmazás egy frissítést, azt hittem az a ludas. Gyári visszaállítást csináltam az előbb, de sajna az se oldotta meg. Tippek? A telóm Telekom-os, dec. 12-ig van gari rajta, akkor lesz két éves. A kijelzőre(és az ajtókra) is ráférne a csere, mert több hónapja beázott, és a virtuális gomboknál alul világos foltok maradtak a kijelzőn... Van arra esély, hogy ezeket gariban megjavítják??
-
Posza1
csendes tag
Tegnap volt három hete hogy bevittem a Telekom-hoz a mobilt javításra. Már nagyon érett, mert dec. 12-én lejár a két éves gari. Egy ideje nem érzékelte a fejhallgatót, ezenkívül beázott még tavaly augusztusban - foltos maradt itt-ott a kijelző. Ma bementem az üzletbe, hogy nézzenek már utána, hol tart a dolog. Jó sokan voltak, vártam majd' egy órát míg sorra kerültem. Kérdi az ügyintéző a nevem(semmi egyebet nem kért utána se), elsétált egy kis asztalkához és már hozta is a mobilt. Tiszta új mobilt kaptam!!! Kicserélték! 🙂 Ugyanerre a modellre... Az üzletből kilépve mondom magamba - átrakom én a simkártyát a másik telómból, erre varázsütésre jött az sms, hogy fáradjak be az új készülékért...
-
Posza1
csendes tag
Ma megérkezett az új telóm, az Xperia XZ, így innen lépek. Köszönök mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs