Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz razorka777 #30350 üzenetére
Akkor maradhatott volna a CM11/Carbom
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz razorka777 #30352 üzenetére
Számomra egyszerűbb kezelni az alap androidot(igaz ez olyan mint a Windows 7-8.x dolog), az extra beállításokat meg el kell magyarázni hogy nem játékok és problem solved.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
kopida
csendes tag
válasz kk831228 #30328 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen egyenes vonalú eséseket ICS alatt produkált. Szerintem "mélyalvásban" valami kernel gubanc lehet, ami olyan merülést okoz, amit nem követ le a szoftver és amikor felébred hozzáigazítja az akkumulátort a valós töltöttségi szinthez.
Különben JB alatt soha nem csinálta, viszont volt amikor 2x jobban merült mint normálisan ami csak egy újraindítást követően javult meg.
Attila
-
nintendojet
tag
válasz CJ4567 #30340 üzenetére
Csak emiatt nehogy visszategyél ICS-t, ugyanúgy nem lesznek a hűek a színek max fényerőn. Mondjuk szubjektíven akkor pont nem érdekel, hogy mennyire színhű, ha cserébe jobban el tudom olvasni napon.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
CJ4567
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz zsoltzsolt #30357 üzenetére
Volt egy restart, viszont egy kernel hiba fenn áll.
Azért nincs infó.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz zsoltzsolt #30359 üzenetére
Ha csinálsz magadnak kernel-t és felrakod.
(#30360) kk831228
Nem tudom mi lehet, de jó lenne az egész Screenshot.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dr Smoke
aktív tag
Tegnap történt valami a telefonommal, pedig se programot nem telepítettem hetek óta, se semmi egyebet nem tettem vele telefonáláson és üzenetküldésen kívül.
Az albumban nem tudom böngészni a fényképeimet, mert úgy jelenik meg mintha videó lenne, a közepében egy play jellel. A mozaikok látszanak rendesen és ha új képet csinálok az is jó, rendesen bele tudok nagyítani. Az alkalmazás adatokat már töröltem, de a helyzet változatlan. Mit tegyek? :-S Gyári jb van rajta rootolva.[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz zsoltzsolt #30372 üzenetére
Ilyen funkciót szeretnék az enyémbe is, töltés nélkül bekapcsolt képernyővel és wifivel nő az akku töltöttsége.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kopida
csendes tag
válasz zsoltzsolt #30372 üzenetére
Nos, ez tényleg érdekes.
Nekem anno ilyen eséseket produkált:Azért nálam is volt ilyen "rejtélyes" töltések, de korántsem akkora mértékben, mint Nálad. Az is látszik, hogy relatív magas töltöttségről nagyot esik. Volt olyan is, hogy kikapcsolt, majd visszakapcsolva 1x százalékon állt a akkumulátor kijelzője.
Attila
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Na, megjött az F6-om, már csak el kell mennem érte.
Úgy döntöttem a P a családban marad.Megkapja a húgom(X10 mini után megváltás lesz számára), így legalább csak a közelemben marad és bármikor tudom mókolni ha kell.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #30377 üzenetére
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #30377 üzenetére
Szerintem nem nagyon fogsz rá vissza vágyódni ,mókolgatni...
Neked is megvàltás lesz...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kopida
csendes tag
válasz zsoltzsolt #30375 üzenetére
Szia!
Ezt csak ICS alatt csinálta, JB-vel már nem (természetesen nem cseréltem akkumulátort). Ott viszont volt hívásbug és/vagy gyors merülés (értem ez alatt, hogy egy éjszaka a szokásos 3-4% helyett 20+% merült).
Üdv:
Attila -
darvinya
titán
válasz razorka777 #30381 üzenetére
És miért csak pihen?
(#30383) razorka777
Darabokba adták?
Erről eddig csak hír volt, az egységenként összerakható mobil.[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30381 üzenetére
Elég türelmes ember lehetsz.
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #30385 üzenetére
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Mr.C
őstag
No egy kérdés:
Ha egyes .zip fájloknál követelmény a superuser mod, akkor csak a superuser-re (vagy suerSU) gondol, vagy valami plusz még kell hozzá? Utóbbi esethez nem találtam (még) leírástsudo rm -rf /*
-
Obyboy
addikt
Kérdés:
Carbon Rom van fent, a google billentyűzet beállításai menü alatt a kézmozdulatokkal gépelés be van kapcsolva de valamiért mégsem működik.
Valakinek van ötlete hogyan tudnám működésre bírni?
Ha másképp nem megy felteszem a Swiftkey-t de a beépített nekem jobban bejön így inkább azt használnám."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
calamites
őstag
Van olyan hely a neten, ahol internetes vásárlással kapcsolatos jogi kérdéseket bogoznak ki jogot nem értő emberek számára.
Konkrétan van egy ár a neten egy termékről, de ha rábökök a linkre, akkor jóval erősebb specifikáció jön elő azzal az árral.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30394 üzenetére
Majd privátban megbeszéljük, mi a hasznom belőle, ha megosztom azokat veled is
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #30397 üzenetére
Na milyen az F6??
-
razorka777
veterán
válasz kk831228 #30398 üzenetére
Furcsa......mármint, hogy működik és nem kell mókolgatni.(Azért a biztonság kedvéért rootoltam.)
A kijelzője nagyon szép.
A felbontása megegyezik a P-jével, mégis fényévekkel szebb, élénkebb, nem fakó, annak ellenére, hogy kevesebb a pixel sűrűsége az F6-nak.
Szoftveres téren lenne mit tanulnia a Sonynak és a Samsungnak az LG-től.
Rengeteg extra feature van a gyári firmware-ban.
Három negatívum, ami az F6 ellen szól, de annyira nem számít.
1.Műanyag hátlap, ami gyűjti az ujjlenyomatot
2.A hangszóró minősége nyomában sincs a P-nek.
3.Az a középső fizikai gomb az nagyon zavaró.Ja, és a lényeg.Az akkumulátor.Két napja nyúzom, de csak most fog lemerülni.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
DraXoN
addikt
Ha valakit érdekel van a telefonhoz egy eladó autós tartóm (kizárólag P-hez jó)
Az apróhirdetéseim között megtalálhatjátok.Linkelni nem linkelem mert tudom, hogy nem itt kell reklámozni, de gondoltam hátha érdekel valakit akinek még van ilyen telefonja (aki megvette az én telefonom, neki nem kellett a tartó, és egy 3 hónapja itt van a polcomon.. lusta voltam eddig kirakni).
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest