Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjakab
csendes tag
Hölgyeim, Uraim, élmény volt Önökkel!
Én átnyergeltem Moto G (4G) -re. A P volt az első Androidos gépem, sokat tanultam tőle és Tőletek is. Köszönve mindent - a stafétát és a P-t öcsémnek átadva -távozom.
Minden jót!
ui.: az M9-es CM11 rohadt jó lett.
-
mekker
őstag
A Sony mellett egy Galaxy Core Plust vált, szóval méretre (főleg szélességre) azt céloznám meg, kijelző 4,3-4,7" közöt, dpi 220+ lehetőleg, hardverre Core Plus és Moto G közötti tartomány, akksija kibírjon minimum 2-3 napot, kamera használható legyen, szoftver lehetőleg frissíthető legyen 4.4.x-re és teljesen magyar legyen, hasonlítson a Touchwizre( ).
Kínai fonból Hongmin kívül minden csoda kizárva, hazai piacon meg már ismerem a kínálatot.
Hongmi jó hardveresen, de elég nagydarab (súlyra is), vastag káva, csúnya (főleg nem női telefon), meg ez a MIUI nem jön be, plusz frissítés nem valószínű MTK-ra, 100% magyar nyelv kérdéses + 1S-nek gondja van a Pannonos simmel, meg az akksi is elég vékony ahhoz a telefonhoz.
Moto G dual használtan 46-50e, de ott is enyhébben ugyan, de hasonló problémák vannak.LG L70 (800x480@4,5"...), 1-2 Alcatel meg Huawei fogott csak meg, esetleg Hongmi, meg áfatérítéssel LG L90/G2 mini.
Nagyon unalmas, hogy mindegyik készüléknél van valami kizáró ok, vagy éppen nem kapható itthon...Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30286 üzenetére
Felraktam a Carbon-t
Hol kell kikapcsolni ezt a pocket izét? És a képernyő kikapcsolós animáció kikapcsolását sem találtam meg benne, vagy azt nem lehet kikapcsolni?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30304 üzenetére
Oké
Esetleg az átlátszó értesítősávra megoldás van? Vagy nálad az működik?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30307 üzenetére
Világításra?
Kezdőképernyőn, Apex launcher, be van állítva, hogy átlátszó értesítősáv, de nem átlátszó, CM-nél jó volt
-
vicces
addikt
válasz razorka777 #30304 üzenetére
az mitől van, hogy a pocket mod nálam ki van kapcsolva, és mégis megy a kijelző amikor kiveszem a zsebemből
ma nem tudom mi történt de nemegészen 3 óra alatt lemerült a masina...
ez a rom sem jobb a többinél:)
-
calamites
őstag
Ha az SD kártyát is szeretném gyalulni, akkor mi a menete?
Előbb telepítés, majd törlés, vagy előbb törlés, feltenni a zipet, majd telepítés?
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30313 üzenetére
Ebben az új recoveryben hol kell formatot nyomni?
A wipe gomb alatti advancednél kipipálni a dalvik, system, cache, data négyest?
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30315 üzenetére
A telepítésnél van egy Zip file signiture vertification, azt be kell pipálni?
Lehet egyszerre bejelölni a két telepíteni kívánt zip filét?
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30317 üzenetére
A vgégén felajánlotta, hogy lehet Wipe cache/dalvik ezt nyomjam be?
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30319 üzenetére
Kurva gyors lett így elsőre nézve!!!!
-
zsoltzsolt
addikt
Van valami módszer arra, hogy megnézzem az akkumulátor állapotát? 5 óránál nem bír többet, és úgy gondolom, hogy ez nem teljesen normális.
-
s4tch
veterán
válasz zsoltzsolt #30321 üzenetére
5 óra minél? 5 óra képernyőhasználatnál vagy 5 óra készenlétnél?
-
calamites
őstag
válasz zsoltzsolt #30324 üzenetére
Mi az az ébresztés sor?
-
s4tch
veterán
válasz zsoltzsolt #30324 üzenetére
Ez tényleg fisifosi... Mi az a sok program, ami fut a háttérben? Az állapotsor tele van ikonokkal. Wakelock detector mit mond, mi tartja ébren a telefont?
-
s4tch
veterán
válasz zsoltzsolt #30330 üzenetére
Nézd meg az "ébresztés" és a "képernyőn" sorokat, a kettőnek nagyjából átfedésben kellene lenni (tehát a telefonnak aludni kellene, amikor nincs képernyőn). A tiéd meg majdnem végig ébren van. Ez szerintem nem akksi probléma.
Programot ilyesmire még nem használtam, de ezeknél egész jók a visszajelzések:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en -
bix-
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a telefonnal, hogy kb. 75% fényerő felett elmennek a színek. Nem drasztikusan, de sokszor elég zavaró (pl. a facebook messenger kékje vált zöldes-cián színre, a google chrome logon látszik talán leginkább, hogy egész más árnyalatúak lesznek a színek)
Azon a kb. 75%os határon villan is egyet a kijelző, ha kézzel állítom a fényerősséget a csúszkával.
Ez auto fényerő módban különösen zavaró, ha épp a határon van a külső fény értéke és hol jó, hol nem.
Másnak is csinál ilyet a telefonja?
Szerintem jövő héten visszaviszem, mert még garanciális, csak érdekelne, hogy másnak is volt-e ilyen problémája? -
razorka777
veterán
Na most pár nap használat után jöttem rá, miért is ér annyit a gyári fw, amennyit.
Még jó, hogy már csak két napot kell kínlódnom ezzel a..........szóval azzal.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
calamites
őstag
válasz razorka777 #30348 üzenetére
Nem tudtad meggyőzni a gyári FW hibáiról, és hátrányairól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.