Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
eszement24 #74 üzenetére
Pont most álltam neki keresgélni ugyanilyen okok miatt. 1.5 éves és az elmúlt néhány hónapban durván bezuhant az akku kapacitása. AAC, zajcsökkentés nélkül, moderált hangerővel alig tud 2 órát. NC be vagy headsetként meeting közben alig valamivel több mint 1. Nálam is a jobb oldal sokkal gyengébb, legalább 1.5* gyorsabban merül és sokszor tokból kivéve már csak 80-90% között van.
-
KRSoos
csendes tag
válasz
eszement24 #74 üzenetére
Pontosan ugyanezek a jelenségek állnak fent pár napja nálam is. Másfél éves lesz és a jobb füles akkumulátora alig bír egy órát, míg a tok is hol érzékeli, hogy rádugtam a hálózatra tölteni, hol nem (először azt hittem kontakthibás lett).
Én azt tervezem, hogy a héten vagy márkaszervízbe viszem vagy pedig vissza a Westendbe ahol vettem. Ahogy utána néztem sokaknak kicserélték gond nélkül (akár gari nélkül is).
Alapvetően szerettem (ill. szeretem, nem temetem még), bár akadtak vele problémák is. Az eleinte nagyon jó zajszűrés minősége szerintem romlott, a telefonhívásoknál pedig rendszeresen panaszkodott mindenki, hogy érthetetlen vagyok. Kicsit szomorú ez a teljesítmény egy prémium terméktől.
Te mihez kezdesz a füleseddel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A TWS-kategóriában is kijátszotta a Sony az LDAC-kártyát, és ami a gyártó zajszűrésével, illetve közel két évnyi fejlesztéssel kijött végeredményként, azon én őszintén megdöbbentem: számomra megvan az év androidos TWS-e.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest