Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambusznád
tag
válasz Bambusznád #471 üzenetére
Megtaláltam
Sorry a szerkesztésről már lecsúsztam... -
Bambusznád
tag
válasz Picicicus #1023 üzenetére
Nekem fehér van, igaz Pro, de szerintem ebben a kérdésben is egy kalap alá vehetjük
Szerintem nem kényes, 18-án lesz 2 hónapja, hogy megvan és olyan tökéletes, mint mikor megvettem
Igaz a gyári fehér hátlapot lecseréltem kékre, így nem tudom, hogy a fényes felületű hátlap mennyire fog kopni.Előtte X8-am volt szintén fehérben (de az ugyebár nem fényes felületű) annak sincs semmi baja
[ Szerkesztve ]
-
Bambusznád
tag
válasz maszibmw #1209 üzenetére
Egy pár napja az én Pro-m is produkálta ezt a hibát (valószínű azért még csak most, mert csak most tettem zsebre)
Az enyém megoldódik úgy, ha kinyomom a kikapcsológombbal a kijelzőt és utána vissza. Így már fel tudom venni, ha csörög. Csak éppen van olyan, hogy mire ezt megteszem, addigra a másik fél már leteszi. -
Bambusznád
tag
válasz FET-MEN #1770 üzenetére
Igaz nem tőlem kérdezted, de van Ray a Vodánál
-
Bambusznád
tag
válasz lac0211 #2553 üzenetére
Bevallom az ingyen facebook alkalmazást nem használom, de nincs szinkronizálva a facebook fiókom és tökéletesen megy a telefonban lévő saját facebook alkalmazás.
Ha esetleg van valakinek valami ellenvéleménye, akkor nyugodtan, nem akarom, hogy az én lelkemen száradjon lac0211 vaskos mobilszámlája
-
Bambusznád
tag
Ahogy nézem már ott sem Egy időben még kiírta, hogy csak a voda oldaláról letöltött facebook alkalmazással működik az ingyen face, de most azt állítja, hogy már nem kell, és nem is kell semmit, nem generál forgalmat.
Nem voltam update De mentségemre szóljon, hogy 500 MB adatforgalom van a csomagomban, és még alig volt olyan hónap, hogy a 100 MB-ot elértem, mert majdnem mindenhol van wifi, ahova megyek.
[ Szerkesztve ]
-
Bambusznád
tag
válasz -Valinas- #2806 üzenetére
Lehetségesek ezek a méretbeli különbségek. Nekem Pro-m van és tettem már egy bemutató darab mini mellé és valóban magasabb a Pro.
#2803 nekem aztán tényleg pici ujjaim vannak, de nem sikerült megbarátkoznom az álló qwertz billentyűzettel. De nem mondom, hogy lehetetlen. A Pro fizikai billentyűzetéről meg már ne is szóljak
[ Szerkesztve ]
-
Bambusznád
tag
válasz Bambusznád #3098 üzenetére
Nekem ezzel a módszerrel működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest