- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én személy szerint teljesen elégedett vagyok az emulátorral, bár tény, hogy rendes joystickal nyomtam (vettem ilyen felpattintható tartókonzolt a telefonhoz). Nem nagyon tudtam sose megérteni, hogy miért mondják sokan, hogy "nem olyan". Tényleg nem, jellemzően technikai szempontból sokkal jobb (pl nem lassul be ami főleg az NES címeknél gyakran gond volt, vagy normálisan megy LCD TV-n is).
Nyilván manapság már egyre nagyobb ritkaság egy működő példány, szóval csak felfelé fog menni az ára. Sárga kazettás nintendo hamisítványok is néha vicces árakon mennek a nosztalgia miatt.
Ne érts félre nem beletrollkodni akartam a témába. Szép munka tényleg és ez egy érdemi upgrade a konzolnak. Biztos sok órát bele fog tolni a gyerkőc és nem is alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest