Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én személy szerint teljesen elégedett vagyok az emulátorral, bár tény, hogy rendes joystickal nyomtam (vettem ilyen felpattintható tartókonzolt a telefonhoz). Nem nagyon tudtam sose megérteni, hogy miért mondják sokan, hogy "nem olyan". Tényleg nem, jellemzően technikai szempontból sokkal jobb (pl nem lassul be ami főleg az NES címeknél gyakran gond volt, vagy normálisan megy LCD TV-n is).
Nyilván manapság már egyre nagyobb ritkaság egy működő példány, szóval csak felfelé fog menni az ára. Sárga kazettás nintendo hamisítványok is néha vicces árakon mennek a nosztalgia miatt.
Ne érts félre nem beletrollkodni akartam a témába. Szép munka tényleg és ez egy érdemi upgrade a konzolnak. Biztos sok órát bele fog tolni a gyerkőc és nem is alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Facebook és Messenger
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest