- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
A másik eset, amikor a tabletből lesz zenelejátszó. Ehhez nem kell más, csak egy olyan hangfalszett amiben van bluetooth modul, de ez manapság már nem extra, párezerért lehet ilyet kapni. Viszont ez nem egy üzembiztos megoldás. Ha az SD kártyáról megy a zene, akkor a lejátszás foylamatos, ha viszont netről, akkor szakadozhat. Lehet azért, mert a tablet (Vodafon Smarttab4-et használok) nem tudja egyszerre megfelelően kezelni a wifi és a bluetooth forgalmat.
-
DonElvis
aktív tag
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
+1
Egy dologra kell figyelni, hogy az adapter tudja a A2DP szabványt. Az esetek 90% az eszközök dobozára nincs ráírva ez az infó, és az eladó sem tudja mire képes azadapter. Az a tapasztalatom, hogy amelyik adapter leírásában nincs konkrétan kiemelve a A2DP, az tuti nem tudja ezt a szabványt.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
+1!
Én épp most építek hordozható hangfalat, egész olcsón vannak már jó minőségű BT adapterek (sőt, neked ha komplet hangrendszered van, még erősítők sem kellenének) így párezer forintból megúszhatod az egészet és a tabod is megmarad
Én egy KRC-86B v4.0 típusú vevő mellett tettem le a voksomat, két PAM8406-os erősítőt kötök rá, hordozható eszköz lévén nagyon nem tudok erősebb rendszert építeni
-
gabyka
aktív tag
Ez kb 10 másodperc volt....
-
válasz
sketchifun #2 üzenetére
Sokkal egyszerűbb, ha veszel egy Bluetooth Audio Adaptert.
Ekkor a táblagép működhet közvetlenül lejátszóként. Nem kell hozzá PC sem.Mivel az adapter határozza meg a hangminőséget érdemes utána olvasni melyiket ajánlott megvenni és nem a vételár minimalizálásának irányában gondolkodni.
-
Én a Soundwire-t javasolnám, úgy, hogy a notebookkal csinálsz egy wi-fi hálózatot, és a telefonnal rácsatlakozol. BT-hez nincs sok ötletem így elsőre, nem dob könnyű találatot rá a google.
Sőt, nem tudom, hogy az Android BT API-ja tudna ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem is tudom hol kezdjem. Azt sem tudom, melyik topikba illene.Vázolom, hogy mi van most illetve hogy minek kéne...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest