- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #73 üzenetére
Hát már az autós példádnál is látszott hogy a pontnak magyarázom a gömböt. De mivel éppen én írok a toleranciáról inkább nem személyeskedem.
Jó szórakozást a PC-dhez...
-
laposonly11
senior tag
válasz
#48967168 #71 üzenetére
Az autó is gejleszthető anélkül hogy újat vettél volna, egy extra kis motor tuning, és száguldhat!
Főleg hogy csak te akarsz pentium 3 ból fejleszteni, ezért nem vihetők át az alkatrészek...
Vedd már észre hogy egy első generációs filléres core i5 amit 2009 ben adtak ki, mindenre elég és jóval erősebb mint a mostani konzolok cpu-ja!
Vegyél 20000ért 700W os coller ultra master minőségi tápot és akkor majd rángathatod magadnak... de még így is jobban állunk árban.
"worldwide garancia" tönkre megy a PS4 és 3 hónapig szervízben van de jó!
Tönkre megy a PC-ben a VGA és kicseréled addig a régire... és működsz tovább.
Esztétikum ekhm, aki meg van hatódva egy doboztól a TV alatt?! Csítermentes multi, ilyenkor kell szervert cserélni! Aztán ugye ott van a moddolás is."Egyszerűség" ez az egy igaz, ez nem PC.
De visszatérve a topic témájához még mindig, vagyis már régen gyenge a PS4 a jó minőségű VR-hez, és mire kijön bármelyik 3D sisak, a már most is jelentősen erősebb PC hardver addig is jelentősen veszít az árából...
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #67 üzenetére
Na ja, tök korrekt összehasonlítás, új autót is úgy veszel, hogy a vizsgált típusok árába beleszámítod a régiből megmaradt cuccaidat... Jó eséllyel még a télikerék se lesz jó hozzá, de Te még vidd át az izzókészletet is...
A használt cuccokból épített géped meg nyilván élvezni fogja a 2 év teljeskörű worldwide garanciát, futárostul- mindenestül. Majd gondolj rá, ha a bontott tápegységed magávalrántja a komplett konfigot.
Amúgy meg peace, ne szívd mellre a dolgot. Csak jó lenne végre elfogadni, hogy a játékosok között megjelent egy szignifikáns réteg, akinek mások a prioritások, mint a nyers erő, vagy ár-teljesítmény arány. Pl: megbízhatóság, garancia, egyszerűség, esztétikum, cheatermentes multi, stb
Ne legyenek már folyton lehülyézve, mert máshogy gondolkodnak...
-
danih
veterán
válasz
laposonly11 #69 üzenetére
Én így voltam a Wii-vel anno, egy idő után meguntam és eladtam, és utána gépet fejlesztettem. Most jön a következő konzol ciklus.
Persze a Haswell alapú Pentium asztalim megmarad ami jelenleg jó, pár évig időtálló upgrade path-et biztosít (proci csere, videokártya behelyezése) ha meggondolnám magam. -
laposonly11
senior tag
Az tény hogy a driver, ini, cfg stb. buherát nem mindenki élvezi. Anno néhány éve én is vettem egy PS3-at de addigra már a jelenlegi 30 ezer volt az ára, kijátszottam azt a tucat exkluzív címet és hamar eladtam, bár megtarthattam volna mert minőségi blu-ray lejátszó van benne, de csak ott porosodott a TV alatt!
-
danih
veterán
Ez már eléggé off szóval abba teszem, ez mégis csak egy Konzol VR topik. Szerintem a térítő munka jobban passzol egy összefoglaló topikba.
"Egyik gépemet (i5-3470, HD7700, 8Gb RAM)"
Szerintem ez világosan implikálja hogy még van min dolgozni (bőven)
Amúgy kösz nem, meguntam. Két éve ugyanezt hajtogattam mint amit most te, de tényleg. Egyszerűen nem értettem a dolgot. Most, hogy mind a szabadidőm mennyisége, mind az anyagi helyzetem más mint akkor, megváltoztak az igényeim is.
Szerettem a géppel pepecselni, nem volt gond utánaolvasni, hogy most egy játék miért nem megy, milyen .ini-t kell átírni hogy gyorsabb legyen, melyik drivert, a 14.46.23 vagy a 14.53.12 verziójút kell felraknom hogy egy bizonyos játék jól menjen, mikor jön a patch már, mit jelent ez a hibakód, az a hibaüzenet, olvasgatni és értelmezni az eseménynaplót, bújni fórumokat megoldást keresve - és a többi, és a többi, fel sem tudom sorolni. IT szektorban dolgozom, szopok eleget szoftverekkel a munkámban.
Szóval ezt én már kinőttem, jelenleg nem akarok ilyenekre időt pazarolni. Veszek egy konzolt, rákötöm a projektorra és ennyi. Nagyobb címeket lemezesen tervezem beszerezni, mert ellentétben a PC-vel, ha megunom (vagy nem tetszik) azt el tudom adni. -
laposonly11
senior tag
-
laposonly11
senior tag
"kicsit ráuntam a PC-s toszkodásra, nem akarom fejleszteni - az időm többet ér.
Egyik gépemet (i5-3470, HD7700, 8Gb RAM)"Meg kellett volna tartani a PC-t hogy legyen min dolgozni és azt a 100-et nem konzolra kidobni, hanem 60 ból venni egy gtx960-at azon menne 65+ fps-el a gta V [link], és a maradék 40 ből még ajándékra is futotta volna az éhezőknek...
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #58 üzenetére
Ez a pupákok nagyon elegáns volt, külön köszönjük...
Esetleg ha a félelmetesen alaposan komoly konfigurációdhoz jogtiszta (!) oprendszert is rendelnél, meg némi vezetéknélküli irányítót, szívesen megtekintenénk megint építő jellegű hozzászólásaidat.
Mindig öröm tanulni...
-
törölt tag
válasz
Ugyan ezt irtam a 34es kommentben. Szóval nem, nem zavar. Megszoktam a sok write only júzert.
-
válasz
Szegény tudatlan konzolos nép, vettek volna inkább papírházas PC konfigot beviteli perifériák nélkül.
-
danih
veterán
válasz
laposonly11 #59 üzenetére
A Mantle API-t egyik konzol sem támogatja. Valahol félúton van a low-level access és a DX11 hardverelérés között talán (amúgy már megszűnt, vagyis beolvadt a Vulkan-ba).
Azért köszi a két és fél éves work in progess videót, érdekes volt.
Konzolom még nincs, csak PC-m, de hamarosan veszek egyet - kicsit ráuntam a PC-s toszkodásra, nem akarom fejleszteni - az időm többet ér.
Egyik gépemet (i5-3470, HD7700, 8Gb RAM) el is adtam már - BF4 900p-ben a PS4 grafikai részletessége mellett az 50 fps-t sem hozta. GTA V-ben a 1080p nem hozta a stabil 30 fps-t sem (megint csak a PS4 grafikai szintjén). Ház és táp nélkül adtam el majdnem annyiért pár hete, amennyiért ma egy új PS4-et tudnék venni.
Pontosan tudom mi mennyit ér. -
laposonly11
senior tag
"Amúgy ez a lényeg, jelenleg a next-gen (azaz már current-gen) konzolok a "régi" fejlesztői beidegződések miatt köhögnek..."
Persze, főleg hogy pl. a Battlefield 4 frostibte motorja direkt a mantle api alá(is) lett tervezve hogy megmutassa az AMD erejét a konzolokban és éppen hogy kiköhögi1080p/900p alatt a 60fps-t de inkább csak az 50 fps-t. [link]
Innentől kezdve akár fejre is állhat Miyamoto Suzuki Sushi vagy éppen ki az aktuális Sanyi elnöke, nem tud vga-t cserélni egy integrált rendszerben!"Most kezdenek csak beérni az olyan motorok..."
Ugye arra gondolsz hogy már az unreal 4-et is butítani kellett mert a ps4 hardvere kevés hozzá:
[link]
Nem csak a felbontásból kellett levenni, hanem már ambient occlusion sincs a ps4 verzióban! -
laposonly11
senior tag
válasz
#52815360 #48 üzenetére
Az téged ne zavarjon hogy konzolon nem ultra beállításokkal megy hanem max highon így bőven van 100 frame egy gtx 960-al!!!
Lásd Far Cry 4 alat a gtx960-60fps-t a konzolok csak 30 fps-t produkálnak! Ez bizony akárhogy is számoljuk a duplája! [link]60000 ÚJ gtx960
12000 ÚJ alaplap
25000 használt i5 2400 bőven földbe döngöli a konzolos AMD-t, még túl sok is ide.
6500 Új 8 gb ram 1333mhz
12000 Új 500w táp
12000 Új 500gb 7200rpm
5000 Új ház= 132500 Ft ért dupla teljesítmény!
Mi lett volna ha csak használt alkatrészekből rakom össze, pupákok?! -
danih
veterán
válasz
#32839680 #49 üzenetére
Amúgy ez a lényeg, jelenleg a next-gen (azaz már current-gen) konzolok a "régi" fejlesztői beidegződések miatt köhögnek - még mindig a régi motorokkal jönnek a játékok, így olcsóbb - próbálják kifacsarni az utolsó cseppeket belőle. Most kezdenek csak beérni az olyan motorok amik már optimálisan ki tudják majd használni a HSA-t pl.
-
válasz
#52815360 #29 üzenetére
Nem is 2005-2006-ról volt szó (hanem a 2013 előtti jópár évről), de akkor nézzük innen.
Akkortájt már rég volt 720p meg 900p, emlékszem, hogy anno a San Andreas futott nálam épp 1024x768-ban (~25fps) max közeli beállításokkal a kis agyontunigolt Radeon 9550-emmel, mely VGA már akkor is nagyon gyenge volt, tehát normális VGA-val simán meglehetett a 900p. Kb 2009-ben pedig már biztosan rég ment ezerrel a fullhd PC-n, 50k környékén dobálták a TN paneles 1080p-s monitorokat, 200k-ból össze lehetett dobni újonnan 1080p-re gépet monitorral, mindennel.
Az előző genes konzoloknál meg az első címek ratyi PAL (720x576) vagy 480p feltontásban készültek, nem volt még 720p, lásd az előzőleg említett GTA-t, ami akkor jóval 720p alatt futott X360-on (2014-ben HD-sították 720p-re). Mekkora fos konzolok, a szaros 9550-em többre volt képes. És kb végig 30fps volt a legtöbb játék. Ez utóbbi nem változott, csak valamiért egyesek túl sokat várnak el az új generációtól és türelmetlenek. De ha jobb lenne akkor se vennének konzolt, a vásárlásnál sosem ez volt a szempont.
-
törölt tag
válasz
#32839680 #49 üzenetére
Figyelembe véve, mióta vannak nextgen konzolok, mióta lett volna a stúdióknak ideje a konzol exkluzív játékokat is rendesen megírni, s mégis a max. 30fps-sel vannak tele a fórumok, szerintem nem a távoli jövőben kéne nekik lenni, hanem már ma. És erre nem mentség a PC lemaradása. Mert a stúdiók kérték, az OEM-ek nekik megcsinálták, az AMD tervezte és gyártja a rendszer lelkét. Csak kiderült, hogy még mindig egyszerűbb maradni egy köztes szinten, s nem lemenni a teljes mélységekig.
-
gery08
csendes tag
válasz
laposonly11 #39 üzenetére
Nálam jobban kevesen csalódtak az új konzolokban, de azért ajánlanám figyelmedbe a driveclubot, ami szerintem gyönyörűre sikerült, és pc-n nincs versenytársa, xboxon meg főleg:[link] A battlefield 4-ben például szenved fullhd-ben az nvidia 960, hogy tartsa a 60 fps-t(magas beállítások mellett[link]), ez egy 60 ezer ft feletti kártya. Miről is beszélünk pontosan? Én is azt reméltem 4k-t is röhögve meghajtanak majd az új konzolok, vagy 2 tvn/monitoron leszünk képesek coopban játszani, de ezt mint látod egy jóval drágább pc se tudja.
-
eeXaa
addikt
...az addig rendben van, hogy fejlődni kell, meg előbb utóbb ideje hadrendbe állítani, de ez így ahogy ebben a formában jön, nem lesz nagy dobás, legalábbis én biztos nem adok érte anyi pénzt amenyit sugallanak...
Ha esetleg kiforrja magát a next gen-ig ami még max. 4 év, akkor már úgyis beépítve ill.olcsóbban lesz elérhető...
amúgy sincs esély arra hogy a komolyabb címek is átálljanak a technikára maradéktalanul az évtized végéig, mindaddig ez csak egy gimiki fícsőr marad... mondjuk azért biztosan értelmesebb mint a kinect meg a haverjai.. -
seniman
veterán
válasz
laposonly11 #39 üzenetére
Csak az 580 a fermi csúcsa volt,a 950 meg a maxwell alja.Hőtermelésről,fogyasztásról nem is beszélve.Sikeresen összehasonlítottál egy csúcsra húzott és egy belépő szintű vga-t,ráadásul egy konzolos topikban.
-
válasz
laposonly11 #36 üzenetére
ne légy már ilyen korlátolt... Még itt Prohardveren is legalább tízszer le volt vezetve a számítási teljesítményük. Keress Abu cikket. Ha meg annak nem hiszel, akkor másnak sem fogsz, minek táblázatokat keresni?
-
Cathulhu
addikt
Arra gondolok, hogy a fix hangforras az OK a terbol, de te mondjuk elmocorogsz, elfordulsz, hatradolsz, biccentesz, stb, akkor a valosagban megvaltozik ahogy hallod a hangokat, es ezt nagyon pontosan le kell kovetni, magyarul updatelni az alkalmazason belul is a poziciodat, mert ha a szemed mast lat mint amit a fuled hall, az egy paradox helyzet, aztan johet a roka. Ha meg rajtad van a fules, akkor mindig pontosan ugy hallod a hangokat ahogy a kepet is latod, toleransabb kicsit a rendszer a kesleltetesre es az esetleges hibas pozicionalasra.
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #37 üzenetére
Pontositsuk picit : még 2 éve sincsennek piacon (2013 november 22 körül jelentek meg) és már volt egy 50 dolcsis árvágásuk.
-
laposonly11
senior tag
Na igen de ha megnézzük a valódi konzolokat: snes, megadrive, psx, n64, dreamcast, ps2, gamecube, wii, Wiiu talán még a ps3, xbox360 is, azok egyedi hardwerrel egyedi címekkel jöttek ki. Ár-érték arányuk is megfelelő volt, + elég sokáig húzták, húzzák!
Ezek az újak viszont:
1. Kicsi dobozva csomagolt alulórajelezett PC-k konzoloknak álcázva, nyugodtan rájuk lehetne ragasztani a microsoft matricát. Ez viszont pozitívum ami a PC-t erősíti. lásd.: 3 as pont.
2. 3 év után áruk semmit sem csökkent 120 megjelenéskor most még mindig 110 a bolti áruk.
3. Minimális exkluzív tartalom, lényegben csak PC átiratok, vagy ha ki is jön valami konzolra, a kompatibilitás miatt rövid időn belül már PC-re is kapható. Ezek után már nem is beszélhetünk konzolokról csak arról hogy érdemes e ilyen "kicsi PC-t" venni amit nem lehet fejleszteni.
4. Az 1080/900p/60 frame 3 év alatt már ott tart hogy 30frame, és ilyen hardverre akarnak ők VR anyagot???!!! Ez bizonyítja amit a kritika megjelenéskor is megmondott, kiöregedett PC hardver, áron felül. -
laposonly11
senior tag
Kb vagy 10x erősebb a hardver papíron, mint az előző. Csak a magasabb felbontás, és a részletesebb textúrák miatt durván nőtt a hardver igénye a játékoknak, és a hardver közeli programozást se nagyon vitték még a tökélyre ezen a szérián.
1. Melyik papír szerint?!
2. A felbontás részben, de a textúrák mérete az utolsó dolgok közé tartozik ami növelte volna a hardver igényt, a shader igényes fény árnyékok és egyéb effektek amik mennyisége és minősége eszi meg a hardvert és ehhez még az alulórajelezett procik is csak rontanak az összképen!
3. A programozás messze nem tudja helyettesíteni azt hogy ha többlet adatokkal akarnak terhelni egy már a megjelenésekor kiöregedett hardvert. -
azbest
félisten
"az nem igaz, hogy ez bármiféle komoly munkát végezne" vs "Feladata a képre és a hangokra vonatkozó adatok megfelelő vezérlése lesz."
Azért érzek némi ellentmondást ebben. Persze értem én, hogy Abu talán 3d kép/hang feldolgozást érthette komoly munka alatt, de azért nem lebecsülendő a feladata
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
laposonly11 #20 üzenetére
Linkelj be, vagy írj össze légyszi egy ilyen "70 rongyos PC" konfigot
Én mostanában gondoltam hogy fejlesztem a gépemet, mert újabb játékok már kezdenek köhögni, de ahogy én néztem csak a videókártya kerül ennyibe. És nyilván új árakat írj, mert a ps4-nek se a használt árát néztük
-
shaddam
aktív tag
Így beleolvasva a kommentekbe majdnem elment a kedvem, de azért megkérdezem. Arról van valami hír, hogy 3d filmekkel elboldogul-e? Van egy 5 éves tévém mindenféle okosbullshit nélkül, a 3d érdekelne, de ezért nem veszek újat.
-
törölt tag
Amikor a konzolok 2005-2006 kijöttek, az átlagos felbontás 1024x768 volt. Akkor kezdtek áttérni a 720p -re. 2 magos amd procik mentek, 1gb ram és 512mb vga mellett. Az akkori konzolok ezeket a konfigokat lazán alázták. Na ehhez képest a mostani konzolok 1080p mellett még a 30fps -el is kinlódnak.
-
-
neszoljalbe
csendes tag
A VR annyira új élményt fog nyújtani, hogy nem a grafika tökéletessége vagy sok fps fog számítani az első időkben. Leginkább nem is kőkemény multi fps játékok lesznek vele élvezetesek (ezek inkább gyomorforgatóak)
hanem inkább lassúbb kaland, felfedezős, ügyességi gammák. Sajnos még nagyon sok idő múlva lesz tökéletes a VR technológia mert 1080p kevés, pixeles, 4k kell neki legalább 75 fps el és gyors képernyő válaszidővel meg persze vas ami futtatja. Mondom ezt úgy, hogy van egy DK2 őm. -
HaJózsi
aktív tag
válasz
lockdown90 #23 üzenetére
Pontosan.
-
kovsol
titán
válasz
laposonly11 #12 üzenetére
Kb vagy 10x erősebb a hardver papíron, mint az előző. Csak a magasabb felbontás, és a részletesebb textúrák miatt durván nőtt a hardver igénye a játékoknak, és a hardver közeli programozást se nagyon vitték még a tökélyre ezen a szérián.
-
HaJózsi
aktív tag
Ezt a topicot megint örömmel olvasom. Akárhányszor egy cikk címében szerepel, hogy 'PlayStation' már biztosra vehetem, hogy a fórumban megtudhatom hány kört ver a gépre szomszéd Teri néni Pentium hármas gémerkonfigja. Tudom, tudom, több utcahossznyit, már megértettem.
-
laposonly11
senior tag
válasz
lockdown90 #19 üzenetére
Magasról leszarom hány fps-t fut az én laptopomon, ami munkára való, de jó közepes beállítások mellett hozni fogja a 30 fps-t ahogy eddig is, ami így használtan is jóval olcsóbb volt mint egy semmire sem használható konzol.
Ritka okos gyereknek látszol, most komolyan ki akarod tárgyalni hogy miért kerül még mindig használtan 100 rongyba egy konzol, amikor már egy 70 rongyos PC szintjét sem hozza?!
Amúgy ha szavazni kéne én Nintendo párti vagyok. -
lockdown90
senior tag
válasz
laposonly11 #18 üzenetére
mondjuk azert megneznem hogy a te PC-en hany fps fut majd pl a BO3 vagy Fallout 4 maxon
biztos nagyon kemeny konfigod lehet.... -
laposonly11
senior tag
válasz
rottenbull #10 üzenetére
Ja igen, túlzóan idealisa hozzászólásodon javítanék! Nem hogy 60fps-t nem képesek kiköhögni hanem már most kénytelenek voltak lemenni 30fps-re:
[link] -
Loha
veterán
válasz
rottenbull #10 üzenetére
"Nem tudom elkepzelni, hogy ket verziojuk lesz, es a Vr-os majd joval gyengebben muzsikal grafikailag."
Pedig pontosan ez várható.
"Paul Rustchynsky explained that some optimisation has been made to get DriveClub running at 60fps - in contrast to the 30fps the base game runs at - with the car count being reduced from 12 to eight competitors, and with some trackside detail and the nuances of the weather and cloud system being dialled back. The rear-view mirrors were also disabled, though that's something that Evolution would like to address before any final release."
-
egyedülülő
őstag
válasz
rottenbull #3 üzenetére
Nem kéne előrerohanni ennyire. Néha jobb kivárni és csendben maradni. Meglátjuk mit produkál a rendszer akcióban. Amúgy a MS is benne van a VR buliban ugyanúgy.
-
danih
veterán
válasz
rottenbull #14 üzenetére
Microsoft amúgy Oculus partner, valszeg kivár, illetve Hololense-re gyúr - bár ha a VR bukik konzolon (nem hiszem) azzal végképp nem tudom mi lesz...
-
rottenbull
senior tag
válasz
laposonly11 #12 üzenetére
Az MS szerintem mar pezsgovel keszul az egesz VR mizeria bukasara konzolon. Nem hinnem, hogy pont ok ne ugrottak volna bele, ha lenne ertelme.
A tobbivel kb egyetertek. -
he7edik.
addikt
Semmiféle komolyabb extra erőforrást nem tartalmaz a Playstation...
-
laposonly11
senior tag
válasz
rottenbull #10 üzenetére
Mi bajod van, a Quake 3 menni fog 200 frammel 4K ban egy gépen 2 TV + 2 VR sisakkal!
Az egész ott kezdődött amikor a Sanyi valamelyik elnöke bejelentette hogy nem fognak kiadni új konzolt, amíg a hardver nem ér el szignifikáns különbséget az elődhöz képest! Erre idő előtt kiadták a PS4-et amit már a megjelenéskor is max. PS3.2 nek lehetett nevezni. A Mikroszaft még gyengébb gépéről meg inkább semmit, de kíváncsi vagyok Bili Géciék mit találnak ki! -
UnSkilleD
senior tag
válasz
rottenbull #10 üzenetére
ha 60 fps megvan onnan asynchronous reprojection névre hallgató technikával megy a 120
-
rottenbull
senior tag
Ezt csak azert nem igazan ertem, mert az uj GT is kap tamogatast, vagy az akkor csak a menure, meg a garazsra lesz kiterjesztve ?
Belengettek mar par AAA-s jatekot is, hogy kap VR tamogatast. Nem tudom elkepzelni, hogy ket verziojuk lesz, es a Vr-os majd joval gyengebben muzsikal grafikailag.
Jelenleg a gep alig tudja kiizzadni a 60 koruli FPS-t 1080p-nel, ha meg is van, fel ora alatt mar olyan a hangja, mint egy MIG, ha a VR kis dobozkaja nem segit be neki komolyabban, akkor itt nem sok jora szamithatunk. -
mlinus
őstag
válasz
rottenbull #3 üzenetére
lesz sok fps, csak épp a játékok lesznek egyszerűek és csúnyák
-
rottenbull
senior tag
válasz
unrealnoise #6 üzenetére
Sotet mint a lo ?
Neked sok okod nem lenne lenezni a lovakat, vagy engem.
Ha szemelyeskedni akarsz, legkozelebb hivd fel valamelyik csaladtagod, en nem vagyok vevo ra. -
unrealnoise
senior tag
válasz
rottenbull #3 üzenetére
Sötét vagy mint a ló. Utána lehet olvasni, vannak belsős fejlesztők, akik kimondottan PS VR-ra írnak játékokat. Igen. Magas frémrátával. Akár hiszed, akár nem...
Nyilván nem fognak 30 FPS-el menni a játékok, amelyeket kiadnak rájuk, mert az annyira élményromboló VR cuccban, hogy a Sonynak is rossz reklám lenne. Fel kell fogni, hogy butított grafikával menni fog a sok FPS. És bizony barom,i szórakoztató lesz úgy is. Mondom ezt úgy, hogy most csak PC-n játszom...
-
K0vasz
aktív tag
válasz
rottenbull #3 üzenetére
+1. Ennek fényében meg az, hogy helyi koopban is lehet nyomni, úgy, hogy gyk. két képet kell a gépnek kiszámolnia, különösen "érdekes"...
-
rottenbull
senior tag
Kivi leszek milyen fincsi lesz a max 30 FPS majd ezen a csodalatos eromuvon.
A cikket olvasva, mar abban is ketelkedek, hogy ezekben a faék railshooter csodakban meglesz a 30. -
Cathulhu
addikt
Ezt a hangos dolgot nem értem. VRt nem tudom elképzelni fejhallgató nélkül, egyszerűen a hangokat mindig a sisakhoz kell pozicionálni, ami fejhallgatónál triviális, mivel együtt mozognak, de fixen elrendezett hangszóróknál egyrészt mindig nagyon kell tudni a sisak pontos helyzetét, a hangszórókhoz mért relatív pozícióját és még akkor se lesz jó az élmény
-
kovsol
titán
Tetszik, hogy gondoltak a local coop játékosokra is. Bár mondjuk így, hogy egymást nem hallja az ember, és igazából nem is látják egymás képi tartalmát se, így azért szinte már olyan lesz, mint egy online játék, csak egymás mellett ül a két ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24