Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Anno a T300-nál valószínüleg én is az első szériába nyúlhattam bele, mert akkor vettem, amikor a Pannonnál bevezették előfizetéssel. Én (is) ennek tulajdonítom a joy hibát.
Egy pár kép vn itt, remélem ez is megteszi amíg nem lesznek saját képek
Nekem a sötétszürke-fekete színű van.
[link]
[link]
[link]
[link] -
Amióta van SE, azóta olyan telefonjaim (is) vannak, de eddig még csak kettőnél volt néha gondom a joy-jal. (Azért a JogDial-t nem helyettesítheti semmi.) Az egyik anno a T610, bár mivel a legelső széria volt az enyém, akár azért is lehet - viszont a probléma csak tavaly jelentkezett. (Még mindig megvan a telefon és használjuk is)
A másik a w800-as volt, javítás után működött gond nélkül.
Ezzel sincs problémám soha, az ébresztés sem vacakolt még.
A wap gomb már engem is viccelt meg, bár plusz pénzbe nem kerül, szóval nem zavar. Viszont egyszer volt, hogy elfelejtettem lezárni a telefont, így felhívtam anyámat, aki meg nem nyomta ki, ezért aztán 21 perc 42 másodpercet "beszélgettem" vele.Bocsi, de képem még nincsen. A w800-at eladtam, k800 még nem érkezett, emrt a voda üzletkötője két hete érkezik, digit gépünk meghalt, VGA géppel meg nem csinálok fényképet. Ha lesz eszköz a kezemben lesz az is...
-
Racecam
nagyúr
Kép, Kép, Kép, Kép!!!
-
Teszla_
senior tag
Az ébresztéssel nincs gondom, mert minden nap külön állítom be
Többször nem próbálkozok azzal, hogy több napra is beállítom egyszerre.3psilon: A joy nálam remekül működik. Anno a T300-on viszont tönkremnt hamar. Nekem is mindig a zsebeimben van mindkét telefonom, a barátnőm rám is szólt párszor, hogy ha így folytatom, nem lesz gyerek

-
3psilon
aktív tag
Nekem is vannak rossz élményeim: igazából akkor nem ébreszt, ha töltőre van dugva. Ez nagy hiba. A joystick nem mindig reagál 100%-osan (tavasszal vettem, éjjel-nappal zsebben hordom, tudom jót tesz a ****-mnak
).Nekem tényleg csak egy bézik teló kell, telefonkönyv, SMS tök jó benne, meg a WAP is könnyen használható ha pl. menetrend kéne.
-
Teszla_
senior tag
Nekem is van egy ilyen telefonom. Alapjában véve meg vagyok vele elégedve, ennél több nem nagyon kell a számomra.
Egy pár dolog viszont van, ami nem tetszik benne:
- Az előlap teteje kis nyomásra is recseg-ropog
- mivel nem független a telefon, ezért a jobb soft key a wapra visz és ezen nem is lehet állítani (ez a billentyűzárnál zavaró, mert ha túl gyorsan lépünk ki a menüből és rögtön szeretnénk lezárni a billentyűzetet, néha nem reagál elég gyorsan a teló, és a * gombot már nem érzékeli, így nem zárja a bill.-t, hanem szépen fel akar kúszni a wapra. Egyszer 1 órán át a wapon voltam, mert ezt nem vettem észre, csak zsebreraktam a telót
)Egyszer beállítottam, hogy hétfőn és csütörtökön ébresszen eg bizonyos időpontban, de ezt nem volt hajlandó megtenni. Ez szerintem egyedi hiba.
Játékok terén nem rossz a teló, unalmas perceimben szoktam vele jókat játszani
Rajta van például a V-rally 3 és a Doom RPG, persze nem alapból. De azért találkoztam olyan játékkal, ami megizzasztotta.A fényképező nem annyira rossz szerintem. Mivel a másik telómban nincs kamera (MPX200), ezért örültem, amikor ezt megvettem, hogy lesz mivel megörökíteni pár dolgot. Ami zavar benne, hogy irtózatosan könnyen koszolódik, köszönhetően a lencse körüli gumi résznek. Egyszerűen vonzza a koszt. Ugyanígy hamar koszolódik a joy környéke, mert elég nagy rés van körülötte.
Huhh, majdnem írtam egy mobilaréna tesztet
Egyszóval, nem rossz teló ez, de azért csodákat nem kell tőle várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a sötétszürke-fekete színű van.

)