- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska027
csendes tag
A Samsung megint nagyot alakított, szerintem a bada nagyon sikeres lesz a jövőben Csak gy tovább!
Igaz egy dolgot sajnálok és igen elszomorított, és ezért előre is elnézést kérek, de a mobilaréna stábjának( vagyis csak egy embernek) már megint sikerült lehúznia, tisztára mint a jetet- bocha személyében (szerintem a jet óta a bepöccent-,,jobb mint az iphone") .érdekes a világon mindenki( lásd pl: gsmarena, és youtube-on megtalálható videók) arról számolnak be hogy a bada milyen jó a bada szuper stb. ,arról nem is beszélve hogy a videókon is jól látszik hogy az ég egy adta világon semmi baja a telefonoknak és gyors mint a villám, talán nem az 1200 ember által agyontapogatott telefonról kellene elmondani a véleményt hanem kézbe venni ..., de bocha még mindig csak a begyöpösödött elveihez ragaszkodik. na sebaj... ő baja.Remélem minél előbb kibocsájtják, mert már tudom mivel fogom magam megajándékozni, és persze azt is remélem hogy a bad-a-ppstore is megnyillik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest