Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Gondolom mivel én írtam, tekinthető az én véleményemnek. Nem írtam oda, hogy mindenki ezt állítja. Erőltettem én rá valamit is, hogy mit vegyen? Na ugye.. Felesleges ezen pörögnöd, nem a Z topicjában vagyunk. Bár nem lepődök meg ezen, mert az összes topicban ez megy.
Nem csak a fehér nem 100%-os, de a fényerő is lehetne nagyobb. Korántsem hibátlan telefon az S3, de még mindig ezt venném a 3 közül. Már amennyiben ma kellene vennem.
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
Nem fog gyorsabban feltölteni 2A-es töltővel, mint 1A-es töltővel.
A töltés elég bonyolult folyamat ezt a telefon vezérli.
Az, hogy a töltő 2A-es (teszem hozzá ugyanúgy 5V-os) csak annyit jelent, hogy a nagyobb kapacitású akkukat, (amik nagyobb töltőáramot igényelnek) is fel tudja tölteni normál idő alatt, főleg ha közben még a gép is nyúzva van.
-
Gizmo94
veterán
Ahogy én emlékszem, mindegyik modellnél a megjelenésekor voltak gondok.. Melegedés, durva lagok, mindenféle akadás. Az első pár firmware bugos volt it-ott, ment a szenvedés, utána igyekeztek kiküszöbölni a hibákat, jöttek az egyre jobb custom romok is. Miért lenne ez most másként?
-
Wieder12
tag
Nem máaszott el! Legalább is azt hittem eddig, de dobozt most néztem meg és full nem az! Product code se lett változtatva semmi! 2 t-mobilos sim kártyával és kiprobáltam és semmi!
Pinkódot elfogadja, de semmi! Csak segélyhívás indítható! Telefonszámokat is látja simről!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, hàt én a svàjci szolgàltatòmtòl vettem, szòval a tréhez nemsok köze van. Plusz a dominòs kàrtyàmat évi 3 hetet hasznàlom, minimum fogyasztàsal... De munkaidö vége volt, a hölgy eléggé nàthàs, kedvesen jobbulàst kìvàntam neki, és ennyi.
amuba: Elfelejtettem, hogy ez ilyen àrtatlan topic.
-inferno-: viber egy f0s. Nem hiszem el, hogy nem tudjàk normàlisan megìrni. Tudom, tudom, nagyon hasznos lenne -- de ha nem lehet hasznàlni? En àttértem a WhatsApp+Skype (+ GTalk, mert én szeretem) kombòra, aki nem jön utànam, azt nem is akarom "làtni"
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
neki telefon kell, ha jól értettem.
emiatt szerintem minél hamarabb újat szeretne.
ez a web meg nem web szerintem értelmetlen, mert ő csak és kizárólag a t-mobile rt-vel áll kapcsolatban...
viszont az jogos, hogy így utólag higgattan átgondolva a vásárlás utáni jogi procedurája más.
ezt viszont egy ilyen cégnél lehetne ügyfélbarátként kezelni.
a baj az, hogy ellentétet szítanak a dolgozóknál a kedvezmény miatt a web és a személyes ügyintézés között....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nordican
tag
Ja vagy úgy! Köszönet!
Regisztrálni hol kell? https://regisztracio.samsung.hu/ vagy http://content.samsung.com/hu/main.do
Gyanítom az első címen... Már csak a címből is következtetve
Csak azért vagyok ilyen értetlen, mert azt hittem, nincs olyan hely, ahol még nem regisztráltam a telefonomat.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
lafaty80
addikt
Szerintem azért is érdekes felvetés a megtévesztés -hogy éljek más példával, és remélem jól sikerül pl-eznem -, mert mi van akkor ha veszel egy autót 480l-es csomagtérrel, és kiderül hogy abba beleszámolták a pótkerék által foglalt helyet is. És valójában csak 380l áll a rendelkezésedre, ez esetben és is reklamálnék. (kicsit ferde hasonlat, de szemlélteti a panaszosok érveit szerintem).
Pláne így:
Memória
Szabadon felhasználható belső memória
16 GB
Bővíthetőség
microSD kártyával bővíthető[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
igen értem, de azért 16-ból 8-9 elérhető, az elég sovány, persze szerintem. De ha igaz a samu válasza, akkor köss egy utánfutót a kocsi után, máris többet pakolhatsz?! S3-nál is a 11-12 Giga sovány, bár ezek szerint jobb mint az S4 esetében
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
apaszka
veterán
Igen! EU-s gari,amit ebben az országban is elfogadnak! Ez mondjuk a fiamé! De egy helyről valók! Ja és sajna javítva is volt már / alaplap megállt még az elején!
De elfogadják ez is bizonyítja! Sőt a +2hónap is járt! 26 hónap gari![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Heraldry
tag
Ha használtan vettem a T-s készüléket és az előző tulaj már regisztrált, lehet tenni valamit? (Hogy gond esetén én is hívhassam a szervízt.)
Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
Bigyo13
őstag
Nem kell reprodukálni a hibát 3 napon belül!
A rendeltetésszerű használatot valóban kell, hogy akadályozza a "leírt" hiba, de kötelesek elhinni, amit mondassz és nincs joguk a hibát ellenőrizni a csere megtétele előtt és a szervíz sem nézheti meg, vagyis megnézheti, de ha nem jön elő a hiba akkor is kikell cserélni 3 napon belül másikraTaláltam ezt:
...- a három munkanapon belül érvényesített - csereigény épp azt valószínűsíti, hogy a hiba gyári eredetű. Ilyen, szinte azonnal észlelt hiba esetén a Rendelet kötelezővé teszi a termék cseréjét és eltér a Ptk. általános szabályaitól.A Korm. rendelet 7. §-ára hivatkozással megállapította, hogy e rendelkezés alapján nincs helye a hiba eredetének kicserélés előtti vizsgálatára, a forgalmazó a fogyasztási cikket azonnal köteles kicserélni, amennyiben a hiba a rendeltetésszerű működést akadályozza.
Vagyis csak a csere után ellenőrizhetik, hogy az állított hiba létezik vagy nem
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Bigyo13
őstag
Jó lehet, hogy a jogszabály részlet és az indokolás is azért volt amit írtál, de a hiba megléte csak elvileg kell, hogy legyen..
bizonyítani nem szükséges, ezt tapasztalatból írom, már 3 telefont cseréltettem eddig T-Mobilnál és Vodánál is 3 napon belül és nem kellett bizonygatni az általam leírt hibákat[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
jeni
félisten
Hello
Igen de csak a T-nél van 2 év vagyis Premium gari. Örülnék ha függetlenül kapnám meg 2 év gyártói garival és nem 1+1 év jótállással.
Egyedül a sima SIII-nál tudnám megvenni rendesen 2 év garival.
A Vodafone nem is forgalmaz olyat,kizárólag a sima SIII-t lehet megvenni horoor áron,és nekem feltétel,hogy a Vodánál hosszabbítsam meg a szerződésemet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest