Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
4.1.2 android van a telón.
Nem én raktam fel rá,hanem a t-pontban frissítették már egy jó ideje.Szeretném root-olni,majd kikódolni a telefont.
USB debugging nem jelenik meg a felső sorban,hiába engedélyezem.
Innen letöltöttem a zip fájlt.
Amikor indítom a recovery-t nem találja a fájlt amit rá raktam az sd kártyára.
Az sd kártyával nincs gond.Az a baj,hogy sosem foglalkoztam ezekkel a telefon buherálásokkal és így elég nehéz nekem.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Balathruin
veterán
válasz akoska07 #42251 üzenetére
Kis betűs a .zip? A másik lehetőség, hogy nem tetszik neki az SD kártya formázottsága. Nekem is ez volt amikor meglett az új, csak semmit nem tudott beolvasni. Formázd a telóval, ha az se jó, akkor Windowssal, ha az se jó, akkor egy régebbi telefonnal (ha van). Nekem Nokia S40-es formázás után jó lett.
-
demars
addikt
válasz kiss.beni93 #42250 üzenetére
Playt frissítetted?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Melorin
addikt
Üdv!
A telóm kb. egy hete valamit tölt le wifin. Teljesen lefogja a sávszélt, így alig lehet rajta netezni.
Az adathasználat menüben Google-szolgáltatás néven tölt valami, de hiába lövöm le sorban a szolgáltatásokat kényszerített leállítással, ugyanúgy tölt valami.
Egyébként Fmodom van. -
Karcub
senior tag
Nem tudom letörölni mert nincs minusz jel. Hogyan tudom letíltani őket? a Beállitásokba bemegyek, Alkalmazások, aztán Alkalmazások kezelése.Ott megkeresem pl a Zenecentert meg a Műsorújságot de nem enged vele csinálni semmit :/
-
nagyúr
válasz Balathruin #42252 üzenetére
Igen kisbetűs volt.
Közben vhogy meglátta,nem tudom hogyan,de végre látta és meg is csinálta.
Legalábbis a root-olást.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
Nimda
addikt
válasz Titmouse09 #42258 üzenetére
Semmi extra, tegyél fel egy stock JB-t, majd full wipe.CWM is kelleni fog.Ha hibaüzit dob a telepítő, tedd fel az xda-s leírás alján lévő slim kernelt (ezt már jobb, ha előzőleg az sd-re másolod).
Nálam is nagyon pöpec a slimkat, igaz ebben is kellett gyomlálni, de most már hozza a szintet.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Titmouse09 #42258 üzenetére
Úgy ahogy Nimda írta! Én még annyit hozzáteszek, hogy miután felraktam a slimkat-et és felállt a rendszer, utána még nyomtam egy gyári visszaállítást belső sd törléssel! Szerintem így az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Partybokszos
csendes tag
Sima alap recovery-ből fel tudom rakni a rootolt gb-t vagy kell hozzá a fejlett recovery?
-
kátú
őstag
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Az fmod kiegészítő alkalmazásokat hová kell bemásolni,hogy használni tudjam?
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Balathruin #42264 üzenetére
Köszi de sajnos valamiért nem engedi
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Balathruin #42266 üzenetére
Próbáltam azzal is,de azt írja sajnos nem sikerült,pedig csak a digitális órát szeretném.
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Balathruin #42266 üzenetére
Köszi de ez nekem túl magas!
-
keke69
őstag
válasz Balathruin #42269 üzenetére
Rootolva van az biztos!mindent úgy csináltam ahogyan ITT levan írva!
-
keke69
őstag
válasz Balathruin #42271 üzenetére
Ami érdekes,hogy nincs olyan ikon mint a többi apk kiterjesztésű fájlnál hanem csak üres keret.
Feltelepítettem amit ajánlottál semmi változás![ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
válasz Balathruin #42273 üzenetére
Feltelepítettem amit ajánlottál semmi változás!
Már többször letöltöttem Acef gmailjáról!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Balathruin #42275 üzenetére
igen kiírta!
-
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #42244 üzenetére
Hogyan tudom őket tíltani?
-
Balathruin
veterán
#42276-42277
Passz. -
Titmouse09
aktív tag
-
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #42278 üzenetére
amikor 4.1.2-es android volt rajta, akkor állandóan lefagyot, magàtól kikapcsolt meg néha mikor zenét hallgattam, akkor akadozva szólt rajta a zene. Mi lehetett a baja? lehet azt orvosolni valahogy?
-
Balathruin
veterán
válasz Karcub #42280 üzenetére
Gyári szoftver és kernel hibája, a szoftver túltereli a régi és gyenge HW-t a kernel pedig nem úgy kezeli a hardvert ahogyan kéne. Erre megoldás a gyári független (esetleg szolgáltatós ha net nem megy) ROM felrakása odainnal, root, cocore, fmod kombó. [link]
DE ez csak GT-I9070-re jó, mert nem készült P-s Fmod, csak cocore. -
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #42281 üzenetére
Értem. Tehát csak akkor fog rendesen működni ha root-olva van?
am a telefon Garanciás, és ha root-olnám akkor a garancia ugrana. -
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #42283 üzenetére
és ha beviszem a T-mobile-ba, ott frissitettem 4.1.2-re, akkor azt meg lehet csinálni root/módosítás nélkűl hogy szépen és rendesen működjön, ne faggyon le és stb?
-
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #42285 üzenetére
akkor ez nem nagyon lehetséges.
Èrdekes amugy a GB-vel tökéletesen megy, a JB-vel meg minden baja va, pedig a T-mobile-ba rakták vissza a GB-t. :/ -
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #42287 üzenetére
Akkor nem ajánlatos vissza vinni, hogy a JB-t rakjàk rá?
-
Acef
addikt
válasz Balathruin #42289 üzenetére
Hi!
Láttam, átszabatod magadat. Előre is gratula.
Mi leszel így, hogy "nagy leszel"?[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
válasz Balathruin #42289 üzenetére
Ezt nemnek veszem
Ha rootolom a telefont, akkor hogy tudom visszaállítani az alapra? -
Balathruin
veterán
Mai CoCore.
F2FS fájlrendszer
kikapcsolható vibramotor -
szeljanos
tag
Sziasztok!
Jelenleg az utolsó kiadott Resurrection Rom futkos a telefonon, de kicsit fel lett piszkálva a csőröm ezzel az új SlimKat-el. Az RR-re mehet egyből a Slimkat, vagy kell valamit előtte még mókolni?Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
kátú
őstag
-
Imi1981
veterán
válasz szeljanos #42294 üzenetére
Mehet de mindent wipeolj a recoveryben, és ha felraktad és felállt a rendszer csinálj egy gyári visszaállítást belső sd törléssel mert úgy az igazi! Ha nem csinálsz gyári visszaállítást belső sd törléssel akkor lehet nagyon lassú lesz (mint nekem először) mert a másik rom fájlai bezavarnak valamit.
-
szeljanos
tag
válasz Imi1981 #42297 üzenetére
Akkor ezek szerint nem kell Repart JB, meg hasonlók. Ennek örülök... és Köszi!
Boldog Új Évet Mindenkinek!Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
kátú
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest