Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
-
kátú
őstag
-
kátú
őstag
válasz Balathruin #42204 üzenetére
xDDDD igen, ez egy megoldás, de nem akarok költeni
It still works!
-
kátú
őstag
-
Imi1981
veterán
Aki kitkat-et akar az a legújabb slimkat-et rakja fel! Szerintem ez a leggyorsabb kitkat amit eddig ezen a telon használtam! A vanir meg maclaw meg liquidsmooth stb a nyomába se érnek. Ennél érzek egy kis optimalizációt, szépen folyékonyan működik a rendszer. Eddig úgy érzem simán van olyan jó mint az fmod, persze lehet egy hónap múlva más lesz a véleményem de eddig nagyon jól muzsikál. Ajánlom mindenkinek.
-
kátú
őstag
válasz Balathruin #42208 üzenetére
egyetlen egy app sincs a kártyán, az mind zene meg kép, a telefonon minden appot nap mint nap használok
It still works!
-
demars
addikt
Külcsínre nagyon tetszik... nagy tepsifon nekem sem kell... itthon most lett 2 sony, jók!! Z3 kompakt lenne a másik befutó... tavasszal tervezek cserét...
Ja amúgy romolás nem lényeg, ha stabil... ezen fmod fut lassan 1 éve...
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Balathruin
veterán
Most nézem, 26-án jött új CoCore. Legfőbb változás a 3.0.101-es kernel verzió.
-
kátú
őstag
-
kátú
őstag
válasz Balathruin #42216 üzenetére
universal kernel flasher kell neki?
#42216: tehát igen :-) akkor teszt[ Szerkesztve ]
It still works!
-
kátú
őstag
-
kátú
őstag
-
kátú
őstag
válasz Balathruin #42223 üzenetére
ezzel csináltam, be is lőttem 100-1200 ra ugye azzól, hogy 1200 on van az órajel nem lesz baja?
It still works!
-
kurtos
csendes tag
Egyébként bocs az amatőr kérdésért,de hogy kell ezen a telón rendesen belépni recowerybe, a szokásos módon nekem mindig azt írja, updating package files, ha jól emlékszem és nem megy tovább... mit kell ilyenkor tenni?
-
kátú
őstag
válasz Balathruin #42228 üzenetére
tehát annyi lehet a hátrány, hogy gyorsabban merül
It still works!
-
Imi1981
veterán
válasz kurtos #42227 üzenetére
Telefont kikapcsolod! Utána hangerő fel, home gomb és bekapcsológomb egyszerre nyomva tartod míg rezzen egyet, utána elengetheted és bejön a recovery . De ha a slimkat-et akarod felrakni előtte rootd és rakj fel cwm recoveryt, mert csak azzal lehet custom romokat felrakni!
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Balathruin #42228 üzenetére
Ezen a telón nem csak úgy lehet stabilan 1200 MHz re állítani, hogy a min és max is 1200-on van és performanera állítva? Úgy tudom meg tapasztaltam is régebben ha nem így állítod random fagy, újraindúl stb.
-
Acef
addikt
-
-
Acef
addikt
-
palee69
senior tag
Balathruin,kátú
-
kurtos
csendes tag
Köszi, erre gondoltam, mint szokásos mód, természetesen, csak bekavart a szokatlan szöveg, h updating application+ilyenek. ..aztán vártam és továbblépett. a régi galaxy yomat szanaszét romoltam, hogy valamit kihozzak belőle, közben jött a lehetőség ezzel az advance-val. Szóval ezt a slimcat romot lehet stock GB-re rögtön ráhúzni cwm-mel, vagy kell előtte a JB?
-
kurtos
csendes tag
válasz Imi1981 #42240 üzenetére
Köszi! Az a baj, hogy rohadtul nics időm ilyesmire, de mindig olvasom a fórumot, mert olykor rám jön a hoppáré, legalább akkor tudjam, mit csináljak. A younggal egyszerű volt a dolog, ha valami nem tetszett,visszatoltam odinnal a gyári romot, meg a backupolt dolgaimat, de itt úgy látom, kicsit bonyolultabb a helyzet, ezért vagyok még stock GB-n mert tanácsolta itt vki, ha nem akarok romolgatni, inkább hagyjam békén. A gyári reoveryben be tudom hozni a cwm-et, amit letöltöttem update.zip néven? Gondoltam egy pureperformances-x-et föltennék rá, ez pl blokkolt minden reklámot az előző telómon.
-
Karcub
senior tag
Sziasztok!
Rendszeralkalmazásokat le lehet törölni ROOT nélkül?
gondolok itt a Zenecenter, Műsorújság és a többire.
A telefonon 2.3.6-os android van, alap. -
Imi1981
veterán
válasz Balathruin #42244 üzenetére
2.3.6-os androidon nem lehet tiltani úgytudom. Ez a lehetőség ics óta van azthiszem.
-
kiss.beni93
tag
Minden playből történő telepítésem 88-97% között leáll. Friss Fmod van fenn, már másodjára telepítve. Ötlet?
-
Acef
addikt
válasz kiss.beni93 #42248 üzenetére
Tárhely, vagy adatforgalmi korlát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest