Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wazzo
csendes tag
Sziasztok!
Lassan megérkezik a ,,drága''ságom, ki milyen tokot/védõt használ hozzá, vagy ajánlotok? Elõnyben a vékonykák és ha lehetek pofátlan, akkor egy képet is dobnátok róla?
Köszöntem -
Wazzo
csendes tag
válasz vitya81 #2581 üzenetére
Köszi a választ, gondolom van sima S7-re is. Körbenézek
Úgy vagyok vele, hogy inkább a hátulját és a sarkait féltem. Az elõlalapi üvegre pedig mindig is vigyáztam, és ez a youtube-os [link] mutatja, hogy egész jól bírja a dolgokat. Még annyi kérdés, hogy a tok csúszós? Értem úgy, hogy ha mondjuk egy zsebbe kell berakni akkor azt eroszakkal, vagy inkább a helyére csúszik? -
Wazzo
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken megérkezett az új fekete S7esem! Elsõ napon teljes lemerítés, teljes feltöltés, éjszakára leszedtem a töltõrõl (always on display kikapcs,dnd bekapcs), reggelre 4%-ot vesztett! Szombaton voltunk egyet kirándulni pozsonyban. Használtam GPS-t, appokat(tripadvisor,FB, fényképezõ,), auto fényerõ,mobilnetet(4G) wifi kikapcs. Feltöltök pár képet, az aksihasználatról:
Én megvagyok vele elégedve. Szerintem jól bírta, amikor indultunk vissza délután 3 korül, még 50% on volt, azóta otthon is nyomkodtam, játszottam. stb
software: G930FXXU1APB4Lõttem pár képet is, lehet csemegézni:
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
4.kép-en volt egy kis zoom.
5. kép pedig mozgó autóból. -
Wazzo
csendes tag
válasz zharkanyi #2760 üzenetére
Egy darabig én is szemeztem ezzel a megoldással. Csak nem ad annyi védelmet egy leejtés ellen. Tok kérdésben sikerult eldöntenem és egy Spigen tokot veszek. Annyira nem lesz vastag a telefon, így is néha azt érzem ,hogy túl vékony és folyton bennem van, hogy kiejtem a kezembõl. Elõlapi uvegre pedig a samsung saját megoldású foilját próbálta valaki?
-
Wazzo
csendes tag
válasz Angel78 #3105 üzenetére
Üdv a csapatban
Én ezt a fóliát használom ezzel a tokkal. A fóliat kicsit elszúrtam, 1 nyomorult kis porszem ott maradt a kozépen , már kezdem megszokni, csak kikapcsolt képernyonél látszik, de úgy meg nem nagyon szoktam használni a széleinél viszont azt hiszem én szúrtam el, mert egyszer nem szappanos/tiszta kézzel elkezdtem szétszedni és meg is fogtam. A képen látni is, hogy ott már annyira nem is tapad, tehát érdemes úgy felrakni ahogy a videóban, leírásban mutatja.
A tok viszont jó, majdnem azt mondanám, hogy rául a foliára ezáltal mindehol bevédi. Az anyaga jó, annyira csúszós amennyire kell lennie. Zsebbe konnyen be/ki lehet csúsztatni, a kézben jó a fogása.[ Szerkesztve ]
-
Wazzo
csendes tag
Sziasztok!
Soha ne engedjétek becsúszni a mozis székek kozé a telefonotokat, ugyanis nem csusszan ki a foldre és mikor visszaulsz (abban a hitben, mert még a koppanást is hallottad, hogy tuti a foldon lesz) azzonal szétnyomja...
Szervizelte valaki a képernyot és hatulját? és mennyibe kerul az ilyen móka... Rohadt szerencsétlen vagyok, azt meg kell említenem....
[ Szerkesztve ]
-
Wazzo
csendes tag
válasz kengyel #5284 üzenetére
Nincs sajnos, nem is gondoltam volna soha ilyesmire. Vigyáztam rá mint a szemem fényére. 1-2 napi csúszással de azonnal tok és védofolia is kerult rá. Máskor is elofordul, hogy moziban így raktam le,akkor úgylátszik szeremcsém volt. Pech...
Biztosítónal gondolod a biztosítást, vagy magnánál a samsungnál? Mert tudtammal nálunk(EU) még nincs samsung protection +.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs