Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Kérhetnék tőletek pár véleményt?
Új telefont szeretnék és két telefon közöt gondolkodom, az egyik az S7 Edge lenne, a másik az LG G5.
Több tesztet is elolvastam mindkettőről és elkezdtem ezt a topikot is olvasgatni az elejéről.Nagyon tetszik az S7 Edge, de amitől félek az a kijelző. Viszonylag sokat használnám autóban Waze-ra a telót, ami nagy fényerővel viszonylag statikus képmegjelenítést igényel. A manuális kikapcsolgatásnak nem vagyok híve. A topik elején olvastam a beégés veszélyeiről ilyen használat mellett és ettől tartok nagyon, ez az egyetlen ok, ami miatt lehet, hogy mégis a G5-öt választanám.
Az S7 Edge tulajoktól kérdezem, hogy az elmúlt hónapok alatt mik a tapasztalatok ezen a téren, főleg ha sokat használta valaki Waze-re eddig? Tényleg van esély a beégéses problémákra?
-
Andralin
aktív tag
válasz WinstonWolf #13889 üzenetére
Végülis mindegy is a G5, ebben a topikban nem releváns.
Tapasztalatokat kérnék szépen azoktól, akik használták Waze-ra az S7 Edge-et az elmúlt hónapokban, tapasztalt-e bárki beégés jellegű gondot a kijelzővel. Vagy akár Waze használat nélkül is voltak-e már beégéses problémák. Előre is köszönöm!
-
Andralin
aktív tag
válasz boeing #13920 üzenetére
Köszönöm a választ Waze használattal kapcsolatban.
Más nincs it senki, aki használja még navigálásra a telefont?
Elkezdtem olvasni a topikot az elejéről, és a legelején nagyon fel volt pörögve ez a téma, hogy a navigálás tutira beégést fog majd okozni. Ezért is vacillálok, hogy megvegyem-e ezt a telefont, és jó lenne még egy pár tényleges tapasztalatot olvasni itt ezügyben.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Andralin
aktív tag
Köszönöm a navigációval kapcsolatos hozzászólásokat, hasznosak voltak!
Amúgy szerintetek hogy lehetséges, hogy fél évvel a megjelenése után is ennyire tartja az árát a telefon? Ez hihetetlen számomra! Hivatalos helyeken 260e, akik meg fél éve megvették 270e-t fizettek plusz kaptak ajándékba egy bolti áron 40e-r érő VR szemüveget.
Vagyis ha úgy nézzük az első vásárlókhoz képest 6 hónappal később 30e-el még többet fizetek a telefonért, ha most veszem meg!A MM-os akció jelzéséért ezer hála, lehet, hogy rácsapok! Ez csak online ár? Tudjátok pontosan meddig fog tartani ez az ackió, csak vasárnapig?
-
Andralin
aktív tag
Most jöttem vissza a MM-ból, fél órán át nyomogattam, forgattam az S7e-t és nagyon tetszik!
Azt mondta az eladó, hogy náluk helyben is megvehető az akciós online áron, de csak fehér színben van raktáron, más színt csak neten lehet rendelni. És vasárnapig tart az akció.
Nagyon gondolkodok, hogy a hétvégén megrendelem...
Addig is hadd kérdezzek még tőletek. Szorgalmasan olvasom a topikot, már a 3600-as hosszászólásoknál tartok. Ott nagyon pörgött a kamera torzításának témája. Hétvégén már biztos nem lesz időm, hogy végezzek a maradék 10.000 hozzászólással, ezért megírnátok nekem ide mi lett a történet vége? Lett rá valamilyen javítás? Az újonnan vásárolt telókon is meg van ez a torzításos hiba, vagy az újak már jók?
És még egy kérdés: valami jobb minőségű és kinézetű nadrágszíjra fűzhető vízszintes tartó tokot tudnátok hozzá ajánlani?
-
Andralin
aktív tag
válasz kaisers #14079 üzenetére
Megnéztem jobban a holnapjukon, ezek is csak 1 év garit adnak + 1 év "szoftergarancia", ahogy a többi GSM shop is. A hivatalosak viszont drágábban, de 2 év Samsung garanciát adnak, azért nem mindegy. Azért köszi a linket.
Gear VR szemüveggel kapcsolatban is lenne egy kérdésem, mert olvastam, hogy sokan kaptak itt a topiklakók közül ilyet az elején.
Van rá lehetőség, hogy nem virtuális tartalmat is nézzen vele az ember? Tehát pl. a kedvenc sorozatomat utazás közben tudnám nézni ezzel a szemüveggel? Felbontás ilyenkor nem jobb mint a VR tartalomnál? -
Andralin
aktív tag
válasz Andralin #14078 üzenetére
Mégegy kérdés: ezt a vezeték nélküli gyorstöltőt találtam: NILLKIN Magic Disk III Fast Charge Edition Wireless Charger for Samsung Xiaomi Huawei
Szerintetek ezt megrendelhetem hozzá?
-
Andralin
aktív tag
A Nillkin nem egy olyan rossz márka, a Banggod oldalról pedig már egy éve rendelgetek, eddig mindig csak eredeti, minőségi cuccokat kaptam, megbízok bennük.
A övre fűzhető tokkal kapcsolatban igazad lehet ami a port illeti, hát majd meglátjuk mennyire fog a por miatt karcosodni benne. Én mindig is így hordtam minden telefonom eddig, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mindig a nadrágzsebbe préselve hordjam, nekem rém kényelmetlen lenne. Így szerintem maradok az öves megoldásnál.
Innen a topikból senki nem vett még hozzá öves tokot? Nem tudnátok ajánlani valami beváltat?
-
Andralin
aktív tag
Ha U3-as memóriakártyát (90/80 MB/s) vennék hozzá, akkor jó a Kington U3 vagy jobb lenne a Samsung PRO U3?
Vagy teljesen mindegy, hogy melyik márkát veszem bele?[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
válasz james008bond #14116 üzenetére
De jó, hogy leírtad a tapasztalataidat az övtokról!
A tiédet neten rendelted? Egy linket esetleg tudsz róla beszúrni nekem?
-
Andralin
aktív tag
válasz james008bond #14123 üzenetére
Köszi, kiindulásnak ez is elég, ha meglesz a teló akkor majd nézelődök.
-
Andralin
aktív tag
válasz Bozso68 #14130 üzenetére
Kérdezhetek én is pár dolgot?
Ha angol nyelvű ROM-ot teszünk fel magyar telefonra az ugye nem jár garanciavesztéssel?
És az angol ROM-ban magyar ékezetes billentyűzet kiválasztható, használható, vagy azt el kell felejteni?
Azért kérdezem, mert eddig minden telefonom angol nyelvű menüvel használtam, számomra kényelmesebb lenne angol ROM-ot felrakni, csak kérdés, hogy akkor fogok-e tudni írni majd magyar ékezetes szöveget rajta.
-
Andralin
aktív tag
Örömmel jelentem, hogy megrendeltem a MM akciós telefonját.
Remélhetőleg jövő héten már én is boldog tulajdonos leszek!
Kérdés: USB-s OTG csatlakozót adnak a gyári csomagban, vagy azt külön kell venni hozzá?
Ilyen autós töltőt esetleg használ hozzá valaki? Ha igen, akkor megy vele rendesen a gyorstöltés?
[Tronsmart CC1T Qualcomm QuickCharge 3.0 autós töltő / szivargyújtó töltő, fekete] -
Andralin
aktív tag
válasz vadászcsiga #14167 üzenetére
Ilyen autós tartó vezetéknélküli töltővel engem is érdekelne!
Jó lenne, ha nem kellene mindig a kábelt dugdosni navigációhoz.A mostani telefonommal sajnos Waze + töltés 5 perc alatt túlmelegíti a telefont és lekapcsoltja a töltést, ezért megszokott rutinná vált nálam, hogy navigáció közben mindig megy a telefonra a hideg levegő direktben.
Gondolom ez a módszer az S7E-nél a vezetéknélküli töltéssel keletkező extra hőt is el tudja majd vonni és nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
Távolról nyírhatja ki a Samsung a Note 7-et
Létezhet ez, hogy megnyomnak Koreában egy gombot és itthon örökre elhallgat a csúcsmobilod?
És ha hackerek kezébe kerül ez a funkció?
-
Andralin
aktív tag
Ma megérkezett az én kicsim is!
Nagyon tetszik, nem győzök betelni vele!
Neten sehol nem találtam hozzá való övre fűzhető vízszintes tartót, de lesétáltam a legközelebbi GSM boltba és ott azonnal kaptam egy igényes tokot hozzá, Preppy márkájút.
Most megyek majd SIM kártyát cseréltetni, mert sima méretű a kártyám.
-
Andralin
aktív tag
Valakinek sikerült már használnia ezt a szerencsétlen Smart Switch appot amivel az adatokat lehet a régi telefonról átmenteni az S7E-re?
Azt írja, hogy 4.3 Android verzió felett kompatibilis, a régi telóm SAMSUNG (!!!) Captivate Glide 4.4.2-es Androiddal.
Először is Play Store-ban sehogy nem sikerült megtalálni a régi telón ezt a vacakot (Smart Switch), végül megtaláltam apk-ban és úgy feltelepítettem. De semmi. Meg sem mukkan, sem USB/OTG-s csatlakozásnál nem ismeri fel az S7E a régi telefont, sem vezetékes átvitel kiválasztásánál.
Volt akinél ment ez a szutyok? Ha igen, akkor hogy sikerült működésre bírni?
Kicsit röhejesnek érzem, hogy azt írják, hogy ez még iphone-ról is át tudja menteni az adatokat, közben meg egy 4.4-es Androidos Samsung telefont nem képes felismerni! Ezt aztán szépen összehozták!
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
Én először összedugtam USB/OTG-vel, de az S7E azt írta ki, hogy a másik eszköz nem támogatja a kábelen másolást, telepítsem a Smart Switch appot a másik eszközre és próbáljam vezetéknélküli opcióval átmásolni róla az adatokat.
Nagynehezem felszenvedtem a régi telóra az SS appot, kiválasztottam mindkét telón, hogy vezeték nélkül másoljanak, a régi telóm adott is egy 4 jegyű PIN kódot, hogy azt adjam meg az új telón. Az új teló kérte is a PIN-t, meg is adtam, de utána csak végtelenségig a Kapcsolódás.. üzenet látszott, sehova nem mozdult tovább. Legalább ötször nekifutottam, újrabootoltam mindkét telót, de semmi!
Köszönöjük szépen a Samsungnak hogy két Samsung telefon között nem képesek egy működöképes, használható adatátmásoló programot csinálni!
Fájlszinten nem lehet valahogy átmásolni legalább a névjegyzéket és a régi SMS-eket? Előbb PC-re, majd PCről az új telóra?
Vagy a 4.4-es Android fájlformátumát nem tudná már kezelni a 6-os verzió? -
Andralin
aktív tag
Kedd óta nyúzom az új S7E-met, eddig minden OK vele, imádom!
Az akksi rendelkezésre állása tényleg szuper, pl. szerda reggel 100%-os akksival kezdtem használni, nagyon sokat nyúztam szerdán és csütörtökön is, VR vidókat is néztem vele, stb. és csütörtök kora este kellett csak feltenni tölteni. Nálam egy éjszaka - 6 óra alatt, kikapcsolt képernyővel úgy, hogy a WIFI+GPS be volt kapcsolva 2%-ot csökkent az akksi.
Amit imádok, hogy a GPS azonnal, késedelem nélkül talál pozíciót, ez valami fantasztikus dolog! A Waze használatához azért nem mindegy. Az előző telóm volt, hogy 5-10 percig várt mire sikerült kitalálnia hol is vagyok, néha már majdnem kihajítottam a kocsi ablakán mérgemben.
Feltettem a Google Now launchert, megy vele stabilan, szerintem sokkal jobb a gyárinál és megszoktam már a Google kártyák hasznos infóit is amiket adni szokott.
Egy kérdés: angol nyelven használom a telefont, és magyar ékezetes billentyűket sehogy nem sikerült előcsalogatnom belőle. Hogy lehet rajta mégis magyarul írni? Telepíteni kellene más bill. appot? Ha igen, akkor erre a telefonra milyen billenytyűzetet ajánlotok?
Nekem eddig az összes Androidos telóm fizikai billentyűzetes volt, erre is a Samsung Captivate Glide-ról váltottam, sajnos egyáltalán nem ismerem az érintőképernyős billenytűket, nem használtam még ilyet, de majd megszokom, csak kellenének ékezetek is valahogy.[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
válasz Akidobos74 #14411 üzenetére
Na, ez a magyar ékezetes billentyűzet már alakul! Kipróbáltam, tetszik!
De hadd legyek egy kicsit telhetetlen. Kíváncsi vagyok, valaki tud-e nekem segíteni.
Most próbálom tanulgatni, megszokni ezt az érintőképernyős gépelgetést. A belinkelt ékezetes billentyűzet nagyon jó, de egy gondom van vele (akárcsak a gyári Samsung billentyűzettel), az S7 Edge óriási mérete miatt jobb kézben tartva az álló helyzetben lévő telefont és a hüvelykujjammal gépelve egyszerűen nem érem el a bal szélen lévő két legelső billentyű oszlopot. Így gyakorlatilag egy kézzel képtelen vagyok gépelni, mindenképp kell a két kéz. Másnak nincs ilyen gondja ezzel a telefonnal?
Kicsit kutattam a Play áruházban és találtam erre egy szuper megoldást Google Keyboard képében (lásd csatolt kép). Ez jobbra csúsztatja a billentyűzetet, a képernyő bal szélén nincs billentyű és így tökéletesen megy az egykezes gépelés is! Viszont a gond ezzel meg, hogy itt nincsenek külön billentyűk a magyar ékezeteknek!
Szóval az ideális billentyűzet számomra az lenne, ami tud így jobbra csúsztatni, hogy elérjem egy kézzel ÉS vannak rajta magyar ékezetes gombok is alapból a többi mellett. Tegnap feltettem próbáként 7-8 különböző billentyűzetet, de egyik sem tudta mindkettő dolgot egyszerre.
Valaki esetleg ismer, tudna ajánlani ilyen billenytűzetet amit keresek?
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
válasz Burt1793 #14500 üzenetére
Az Anysoftkeyboardot már próbáltam és bejött az is!
De sajnos végigzongoráztam az összes beállítását, töltöttem le hozzá különböző billentyűzeteket is, de nem tudtam rábírni, hogy jobbra csúsztasson.Átnéztem a kisegítő lehetőségeket is, ott sem találtam ilyen beállítást.
Esetleg tudsz segíteni, hogy merre keresgéljek, melyik menüpontban?
-
Andralin
aktív tag
válasz Burt1793 #14542 üzenetére
Próbálgattam mindkét megoldást és végül csak az anysoftkeyboard megoldását választottam, így kényelmesebb.
Sőt be tudtam benne állítani, hogy jobbra vagy balra swipe-olva a billentyűzetet jobbra összehúzza egykezes gépeléshet vagy visszaállítja teljes méretre kétkezes gépeléshez, így most ez a megoldás tökéletes szerintem! -
Andralin
aktív tag
Találtam egy kis hibát, Google Now launcher esetén áll csak fent.
Ha kiteszek egy Contacts/Direct Dial widgetet, amivel elvileg egy kattintással lehet egy kiválasztott számot hívni, az sajnos nem működik, "App isn't installed" üzenetet ad.
Némi guglizás után azt találtam, hogy ez sajnos tipikus hiba bizonyos Samsung készülékeken és jelenleg nincs rá megoldás. De szerencsére a Play-en lehet találni olyan külső appot, ami ugyanezt csinálja és azzal már működik a direkt hívás.
Hátha valakinek segítségére lesz...
-
Andralin
aktív tag
Kérdesem lenne a gyári SMS (Messages) alkalmazással kapcsolatban.
Az első, hogy van-e arra megoldás, hogy üzenet gépelése közben mutassa a beírt karaktereket, illetve a hosszabb üzeneteknél azt, hogy hány darab SMS-ben fog elmenni? Ezt a funckiót még a legegyszerűbb butatelefonok is tudják alapból, itt meg sehol nem jövök rá, hogy lehetne bekapcsolni.
A másik, hogy bekapcsoltam a kézbesítési jelentést, de csak egy notification-ben jön meg a felső részen, ha a címzett megkapta az üzenetet. A Messages alkalmazáson belül semmi nem látszik a kézbesítésről! A régebbi Androidokon az elküldött üzenet alatt megfelent egy apró zöld pipa a kézbesítés idejével együtt.
Ezt a funkciót hogy tudnám bekapcsolni az S7E-n? Egyáltalán tudja ezeket az alapdolgokat?[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
Én ma egy hete kaptam meg a telefonom, azóta nyúzom és már a legelső naptól kezdve nagyon kellemes az akksiideje, az itt írt tapasztalatok többségével megegyezően.
Szerintem nálad valami gáz van, én biztos visszavinném, sőt ha neten rendelted, akkor élnék a 14 napos elállással is akár.
-
Andralin
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy a gyári névjegyzékben hogy lehetne beállítani, vagy megoldani, hogy rendesen ABC sorrendben listázza a több szóból álló kontaktokat is?
Pl. ha van egy ilyen bejegyzésem, hogy Bugac Jakab otthon, akkor a kontaklistában az O betű alatt fog feltünni, ilyen formában: otthon, Bugac Jakab.
Még akkor is, ha ez egész megnevezés egy sorban lett beírva, nem pedig külön, pl. vezeték és keresztnévként.Ez valami őrjítő béna dolog, hogy lehet ezt a hülyeséget kiiktatni?
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
válasz Burt1793 #14748 üzenetére
Na valamivel jobb a helyzet, köszi!
Most nézem csak, hogy a kontaktok átimportálásánál volt a gond!
A többszavas neveket az esetek nagyrészében egyben a keresztnév mezőbe tette, de néhány esetben pedig szétszedte magától keresztnév + vezetéknévre, és ezeknél van most a gubanc!Na azt hiszem akkor írogathatom át egyenként a hibásan átjött kontaktok nevét.
WinstonWolf: igen, közben rájöttem erre is!
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
Szerintetek létezhet olyan, hogy van egy halott pixel, de csak a Gear VR-ben látszik?
A telefont több alkalommal is, nagyon alaposan teszteltem a Flawless Dead Pixel Check appal. Mindegyik színnél, szinte mm-ről mm-re néztem végig a teljes kijelzőt és semmi probléma nem látszik.
Viszont a Gear VR-t felvéve nagyon sötét/fekete képeknél a bal szememmel egy fix ponton mindig látszik egy nagyon apró, folyamatosan fehéren világító pixel!
Ez hogyan lehetséges?
Kijelzőhiba lehet, hogy esetleg csak egy mikrokarcolás a baloldali lencsén? -
Andralin
aktív tag
Megérkezett a NILLKIN Magic Disk III vezetéknélküli gyorstöltőm!
Nagyon szuper, rendesen tölti gyorstöltéssel a telefon gyári aljzatát használva hozzá, egy kicsit langyos töltés közben, de nem melegszik túlságosan és szép, igényes kivitel, tetszik!
-
Andralin
aktív tag
Ígértem, hogy referálok erről az autós töltőről: Tronsmart CC1T Qualcomm QuickCharge 3.0 autós töltő
Nos többszöri használat után meg vagyok elégedve vele, szépen működik kocsiban is a gyorstöltés funkció.
-
Andralin
aktív tag
válasz freezespider #15196 üzenetére
A telefonhoz adott gyári töltő (USB adapter) gyorstöltéskor 9 V-on specifikáció szerint 1,67 A-t tud leadni.
Namost megmértem az töltőáramot a telefon akksi 60% töltöttségénél, gyorstöltés üzemmódban:
A gyári töltő kábelét közvetlenül rádugva a telefonra: 1,58 A-t adott le az USB adapter.
A Nillkin wireless töltővel töltve: 1,38 A-t adott le az USB adapter.Szóval a Nillkin már eleve kisebb áramerősséget vesz fel, és az indukciós veszteség miatt a felvett energiának is csak egy része jut a telefon akksijára.
-
Andralin
aktív tag
válasz Joe.36 #15195 üzenetére
Nincs benne ventilátor.
De tapasztalataim szerint enyhén langyosodik csak, nem melegedett fel vészesen, ezért nem kellett, hogy rakjanak bele komolyabb hűtést.
A termék leírása szerint van benne hőmegfutás elleni termikus védelem, szóval ha mégis túlmelegszik valami meghibásodás miatt, akkor az elektronika elvileg lekapcsol. -
Andralin
aktív tag
Ezt az állításod alá tudnád támasztani linkkel - a szóban forgó töltővel kapcsolatban?
Mert én ezt találtam, a Nillkin hivatalos honlapján ugyanezen gyorstöltő terméklapja: [NILLKIN Magic disk III Wireless charger Fast Charge Edition]
Teljesen ugyanúgy néz ki, mint amit kaptam, és ezeken a fotókon sehol nem látok ventilátort!
-
Andralin
aktív tag
válasz 600700 #15207 üzenetére
Miért is ennyit erről?
Légbőlkapott kamuinformációkat, másokat félrevezető kitalációkat mindenféle megerősítő link vagy egyéb bizonyíték nélkül bárki tud írogatni!Szét kellene nézni a gyártó hivatalos honlapján, egyből kiderül, hogy mekkora hülyeséget írt a kollega és hogy ezt a gyorstöltő típust ventilátor nélkül gyártja a Nillkin.
-
Andralin
aktív tag
Hát erre csak akkor kaphatnánk választ, ha szétszednénk jobban egy eredeti Samsungot és egy Nillkint is.
De ne felejtsük el, hogy a nagyobb nevű gyártók is számtalan terméket gyártatnak Kínában, a Kínai gyártás nem egyenlő a silány minőséggel. Attól még lehet minőségi is egy termék meg silány is.
Amúgy meg simán el tudom képzelni, hogy a Samsungosban nincs ilyen kifinomult processzoros vezérlés és jobban veszteséges a töltés vele, így több veszteséghőt termel, és ennek elvezetésére kell bele a ventilátor. A Nillkinben pedig a kifinomult vezérlés miatt kisebb a veszteség, nem melegszik annyira, hogy kelljen a léghűtés. De ezt a gyanúmat csak a két töltő komolyabb vizsgálatával lehetne alátámasztani, csak hangosan gondolkodtam.
Amúgy közben meg rájöttem, hogy van a Nillkin töltőm papírdobozán egy hologramos eredetigazoló matrica!
Ennek a matricának az alján le kellett kaparni egy csíkot (mint a sorsjegyeknél) és találtam egy 20 jegyű eredetiség ellenőrző egyedi kódot!
Ezt a kódot beírtam beíram a Nillkin Anti-fake Center oldalán itt: [link], és tádáááám, kiírta, hogy eredeti a cuccom és ez volt a legelső alakolom, hogy ezt a számot ellenőrizték.Őszintén szólva csalódtam volna, ha a Banggood-tól hamis cuccok kapok. Ők nagyon kényesek arra, hogy hamis termékeket ne áruljanak. Nem úgy, mint az ebay, aliexpress, stb. Szóval ez tutira eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
válasz gerner1 #15511 üzenetére
Elszörnyülködve olvasom ezeket az éjjeli merülési értékeket!
Az én telefonom még csak 3 hetes, és éjszakánként 8 óra hossza alatt 2%-ot merül csak!
Normál üzemmód, AOD, BT kikapcsolva, Wifi és GPS bekapcsolva éjszakára is és 4G hálózaton van.Ez most komoly, hogy pár hónap múlva ez a 2% le fog romlani 8-10%-ra? Ilyen gyors mértékben és hirtelen öregszik az akksija?
-
Andralin
aktív tag
Én először az OTP-nél akartam megigényelni a Mobiltárca nevű NFC-s cuccot, de náluk már hónapok óta "átmenetileg" nem igényelhető és az ügyfélszolgálatuk elhajtott, hogy fogalmuk sincs mikor lehet majd ismét igényelni!
Így én is már megnyitottam a Gránitnál bankszámlát, ha minden jól megy egy héten belül meglesz a bankkártyám is és indulhat az NFC-s móka!
[ Szerkesztve ]
-
Andralin
aktív tag
válasz tjokai #15782 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy hardveres probléma legyen a hívási bug, mint pl. antenna hiba.
Az én telefonom 26 napja van meg, MM-ben vettem, független. Nálam az első héten jött elő ez a hívási bug, két alkalommal is, azóta semmi szerencsére.
Mindkét alkalommal hiába mutatott 4G max térerőt, hívás indításakor csak csippant egyet és el sem kezdődött a hívási folyamat. Próbálgattam legalább 10 alkalommal egymás után, majd egy reboot után már tökéletesen ment mninden!
Ha a reboot, vagy másoknál a repülő mód ki/be kapcsolása megoldja egy csapásra, akkor ez szoftveres hiba lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik